Γιάννης
Περιβόητο μέλος
6 Μήνες πριν απολυθώ!
Απο δουλιά η απο φαντάρος?
Ρε γμτ και πέρυσι και πρό-πέρσι εδώ είμουν. Χμμμ μήπως δεν είναι καλό αυτό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prime
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιλάω για όλους τους τομείς. Οικογένεια, επάγγελμα, οικονομικά, ερωτικά, φιλικές σχέσεις και το κερασάκι σοβαρά προβλήματα υγείας και των δύο γονιών μου.
Πού να ήξερα τι με περίμενε.
F**k it!!! Να μαστε καλά και να τα αντιμετωπίζουμε …θα γυρίσει δε θα γυρίσει
ο τροχός ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος
underwater
Περιβόητο μέλος
Υπήρχαν βέβαια και τα αρνητικά. Σταμάτησα από μια part-time δουλειά που έκανα και άρχισα να ψάχνω συστηματικά για άλλη, κάτι που κατάφερα! Ήταν ωραία πέρισυ που έφυγα από το φοιτητιλίκι, αισθάνθηκα πολύ δημιουργικά! Τώρα πάλι ως φοιτήτρια, μεταπτυχιακό σε άλλη χώρα το βλέπω λίγο πισωγύρισμα.
Εγώ πριν από ακριβώς ένα χρόνο είχα μόλις δώσει την πολυπόθητη διπλωματική μου, μετά από πολλά βάσανα... πολλά...
Και τέτοια ώρα κοιμόμουν λίγο...
Γιατί σε λίγο θα ξυπνούσα, ώστε να πάρω το αεροπλάνο και να μετακομίσω στα ξένα...
Έντονο.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Έγραφα τη διπλωματική του μεταπτυχιακού μου μέσα στο αγχος για να προλάβω τις προθεσμίες του "σεπτέβρη", αναρωτιόμουνα τι θα γίνει με το θέμα "διδακτορικό" και επειδή λεφτά στον ορίζοντα δεν έβλεπα είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως να αρχίσω να ψάχνω για δουλειά...
Επείσης έκλεινα ένα χρόνο σχέσης με τον τότε καλό μου και συνειδητοποιούσα πόσο μα πόσο πολύ παραπάνω από ότι έπρεπε (από άποψη συναισθημάτων) είχε κρατήσει αυτή η σχέση και ένιωθα πολύ κακός άνθρωπος γιατί εν γνώσει μου έπαιζα με τα συναισθήματα του...
χμμμ... μάλλον δεν ήμουν κ στα καλύτερα μου τότε...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
kleftra
Διάσημο μέλος
Ήμουν σε άλλη πόλη, άλλο σπίτι, άλλη δουλειά, άλλες υποχρεώσεις και άλλες αγωνίες και στόχους απο ότι φέτος.
Κάτι όμως μου λέει ότι και του χρόνου το 2007 πάλι τα ίδια θα γράφω για τον Οκτώβρη του 2006.
Τι να κάνω δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου, τουλάχιστον όμως δεν βαριέμαι βρε παιδί μου
Πάντως φέτος είμαι πιο καλά
crazyhelen
Διάσημο μέλος
hamsteraki
Δραστήριο μέλος
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήθελα ακόμα ένα μήνα για να τελειώνω με τις εξετάσεις του πτυχίου, ενώ είχαν ήδη προηγηθεί 3 μήνες. Δεν είχα πάει διακοπές , όλοι οι φίλοι από Ελλάδα μου' στελναν μηνύματα από παραλίες και μου' σπαγαν τα νεύρα, δεν άντεχα άλλο τους τρελαμένους συμφοιτητές μου και η ουρά του γα'ι'δάρου μου φαινόταν απίστευτα δυσκολοχώνευτη . Για να συμπληρωθεί η ευτυχία μου είχα βάλει αργά αλλά σταθερά 10 κιλά και δεν μου κάνανε τα ρούχα μου, με αποτέλεσμα να πρενάω τα βράδυα μου ράβοντας κουμπιά πιο έξω .
Τελικώς, και πτυχίο πήρα και τα 10 κιλά έχασα(ελπίζω να μην τα ξαναβρώ σύντομα ). Άρα μπορώ να πώ ότι προόδευσα .
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Είχα ουραστεί απο την αυπνία, σκεφτόμουν πότε θα παρουσιασω την πτυχιακη να τελειωνω να πάρω το πτυχιο και με παίρνουν τηλ οτι στις 2 Νοέμβρη την παρουσιαζω και πάλι καλά σε νορμαλ καθηγητες
Άρα: πέρσι τέτοια μέρα γνώρισα τον ιχλίμεντιχ!!!!!!!!!!!!!!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
(πόσο θέλω να γράφω του χρόνου εδώ για την λύπη που περνάω φέτος και να ειναι απλά μια ... ανάμνηση!)
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
...φέτος,συνειδητοποιώ πως το ότι άλλαξα σχολή ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω,χώρισα αλλά έχω πολύ καλές σχέσεις με το παιδί που προανέφερα και τώρα πια ξέρω ότι..όταν θες κάτι πάρα πολύ,όλο το σύμπαν συνομοτεί για να το αποκτήσεις.. και... ναι! ..τα όνειρα μπορούν να βγουν αληθινά...
Ήταν Παρασκευή και θα πήγαινα να αποχαιρετήσω την καλή συγκάτοικο (και μόνη μου φίλη τότε στην πόλη), που θα πήγαινε Lugano για δουλειά...
Άρα θα ξέμενα για δεύτερο ή τρίτο σκ μόνη στην πόλη, χωρίς.. τίποτα και κανέναν.
Όπως χάζευα κάτι στο κινητό μου, συνειδητοποίησα ότι είχα χάσει το τηλ. του χθεσινού τυπά, εκείνου του συμπαθητικού ξανθωπού, της πρώτης μου γνωριμίας.
Εκνευρίστηκα, ήθελα να απελπιστώ.
Αυτός θα γινόταν αργότερα ο ιχλίμπεντίχ μου.
Προς το παρόν είχα να περάσω πολλές ώρες ξοδεύοντας πολλά λεφτά, μπροστά στην οθόνη κάποιου υπολογιστή στο internet cafe, ψάχνοντάς τον...!
evouli
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.