Πότε καπνίσατε πρώτη φορά;

Πότε καπνίσατε για πρώτη φορά;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 41)
  • Στην τρίτη λυκείου ή γενικά στην τελευταία τάξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευση

Ψήφοι: 5 12,2%
  • Πιο πριν

Ψήφοι: 26 63,4%
  • Πιο μετά

Ψήφοι: 10 24,4%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    41
Δεν έχω καπνίσει ακόμα, και ούτε και το έχω σκοπό...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ με τον deadhead_pirate και τον συγχαίρω........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μικρός ήμουν, πολύ μικρός, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.:/:

Στο δευτερο εξάμηνο του Πανεπιστημιου

Δοκίμασα πρώτη φορά όταν ήμουν 13 χρονών:redface: μαζί με την αδελφή μου που ήταν 16.Είχαμε κλειστεί στο μπάνιο,θυμάμαι είχαμε κόσμο στο σπίτι κι έτσι δεν κινήσαμε υποψίες, άλλωστε ήδη κάπνιζαν οι άλλοι, άρα είμασταν ήσυχες!
Συστηματικά όμως ξεκίνησα απο την γ' γυμνασίου.

Πρώτη και τελευταία γύρω στα 15 μου, μπλιεξ! :sick:

Το καλοκαίρι της Β Γυμνασίου (τρελές εποχές...):D

Μικρός ήμουν, πολύ μικρός, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.:/:

Αυτό ξαναπέστο... Στα 12 δυστυχώς, πλέον συμπλήρωσα τα 7 χρόνια... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δευτέρα Λυκείου από μία φίλη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασα πρώτη φορά το καλοκαίρι πριν τη γ' γυμνασίου
και δυστυχώς λίγες μέρες μετά πήρα και πακέτο.

Marlboro medium θυμάμαι.;)

το πρωτο μου τσιγαρο το εκανα στην τριτη λυκειου, απ'οτι θυμαμαι, σε ενα χαζο παρτυ με σκοτεινα φωτα και περιεργα βλεμματα :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back