Neraida
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Για μένα το βασικό που ''μειώνει'' την δυσκολία των αθλητών σε σχέση με τους κοινούς θνητούς είναι ότι αυτοί ασχολούνται με αυτό που γουστάρουν. Δε νομίζω να συγκρίνεται το κέφι κάποιου που μοχθεί κάνοντας κάτι που τον κάνει χαρούμενο με αυτόν που παπαγαλίζει στείρα γνώση για να μπει με αβέβαια αποτελέσματα στην σχολή που αγαπά. Ναι, κι οι 2 κουράζονται αλλά ο πρώτος ταυτόχρονα χαίρεται
qslv?
Αλλα σιγα, απο-και-κλειεται!
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Δεν πιστευω να ειναι δικο σου Οbs ή της Swamps...!!
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Palladin?Τακτικό είναι αλλά δε θα περίμενες να χρησιμοποιήσει τη λέξη "γουστάρουν"
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
την είπα ήδη αυτή και με...απέρριψαν
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ας δώσω ένα hint
είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και γενικώς φατσούλα και έχει ένα ψιλοφετίχ με τα ρούχα
Neraida
Επιφανές μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ότι έχετε πει ως τώρα... οχι
ας δώσω ένα hint
είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και γενικώς φατσούλα και έχει ένα ψιλοφετίχ με τα ρούχα
υποβρύχια δαγκωτό!
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ?!?:Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσεις δέκα ανθρώπους θέλετε να φύγετε από την Αθήνα, και οι δέκα θα σου πουν ναι, αλλά υπό όρους. Να πάρουμε μαζί μας ό,τι καλό έχουμε εδώ, να έχουμε δουλειά, να πηγαίνουμε στα στέκια μας, στα μπουζούκια ο άλλος και και και... Είναι φαντασίωση, όχι επιθυμία, αλλιώς η Αθήνα ήδη θα είχε αδειάσει. 'Ολοι θέλουν να φύγουν από την Αθήνα αλλά κατά βάθος κανείς δεν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στην ζωή στην μικρή πόλη ή σε ένα χωριό. Και έγραψες ότι οι ρυθμοί της Αθήνας είναι γρήγοροι ? Δεν το βλέπω. Είναι ρυθμοί χελώνας σε σχέση με άλλες μεγαλουπόλεις. Το ότι αργεί το λεοφωρείο ή ότι θες 3 ώρες να πας στη δουλειά σου είναι μια από τις αποδείξεις ότι σ'αυτή την πόλη όλα κινούνται με αργούς ρυθμούς. Η αργοπορία σε ενοχλεί κατά βάθος, όχι η ταχύτητα. Αυτό κάνει τους ανθρώπους που ζουν εδώ να υποφέρουν. Ευγένεια και τρόπους φυσικά δεν θα τους βρεις ούτε και σε άλλες πόλεις, χοντράνθρωποι θα υπάρχουν παντού. Κι εγώ έχω πει πολλές φορές ''σ'αυτή την πόλη ποτέ πια, εγώ θα ζω στην ερημιά να ανασαίνω άγρια μέντα, μακρυά απ'τα τσιμέντα'' που λέει και το τραγουδάκι της Βιτάλη, αλλά το λέω για να γλυτώσω από την κακή κοινωνία, η πόλη δεν μου φταίει τίποτα, αυτοί που την διοικούν είναι άχρηστοι. Είμαστε όλοι τόσοι διαβρωμένοι από αυτή την πόλη που έχει καταντήσει σαν ναρκωτικό, απ'τη μια θέλουμε να απαλλαγούμε, απ'την άλλη συνεχίζουμε να ζούμε εδώ γιατί θα χάσουμε τα προνόμια που μας παρέχει. Στο αίμα μας είναι οι αργοί ρυθμοί, δεν θα αντέχαμε με τίποτα τους ρυμθούς της Νέας Υόρκης αλλά ούτε και τον θάνατο της ελληνικής επαρχίας. Γι'αυτό άλλωστε ήρθαν να ζήσουν εδώ οι προγονοί μας, εξαιτίας της φτώχιας και της νέκρας που κυριαρχεί εκτός Αθηνών. Το πείραμα της κωμόπολης το έχω κάνει πριν χρόνια και γύρισα πίσω σε 20 μέρες. Είναι εξίσου ανυπόφορη και μαρτυρική η ζωή σε κλειστές κοινωνίες.
δικό σας
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.