gademis
Τιμώμενο Μέλος

*μουσικούλα pacman*
Μαλλον εκανα high score

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:μπορώ αν θέλετε να σας πω χίλια δύο άλλα νούμερα...
ΑΦΜ, IQ, ΙΚΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Νο πατούμενου (37 όσα κιλά είναι ο άλλος)
![]()
αλλά κιλά.... ΖΑΜΕ!![]()
![]()
Υ.Γ. Η τρομοκρατία δε θα περάσει!!![]()
Υ.Γ.1 - βρε κακό να μην μπορούμε να γράψουμε τη λέξη π α π ο ύ τ σ ι χωρίς να βγάλει αστεράκια![]()
Πες τα χρυσόστομη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cuto
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

guabi
Εκκολαπτόμενο μέλος

τώρα είμαι 60-62!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:εγω είμαι 105! Αλλα δεν είμαι χοντρός είναι έτσι ο σωματέτυπος μου, ε λιιιιιγο κιλίτσα την έχω αλλα τίποτα τρελό!![]()
η κοιλίτσα είναι γοητεία παππού

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από bunny:η κοιλίτσα είναι γοητεία παππού![]()
και η καράφλα! γοητεία είναι
άλλωστε το μπυρόκοιλο σε συνδυασμό με την καράφλα αποτελεί το πρώτυπο του άντρα των '90

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:και η καράφλα! γοητεία είναι
άλλωστε το μπυρόκοιλο σε συνδυασμό με την καράφλα αποτελεί το πρώτυπο του άντρα των '90![]()
Γενικά, όλα σας τα κουσούρια έχετε φροντίσει και τα έχετε μετατρέψει σε γοητεία!!!!

θελω να παρω 5-7 κιλα περιπου...

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μario:θελω να παρω 5-7 κιλα περιπου...![]()
Θέλεις να πάρεις από τα δικά μου?

kotetsi
Νεοφερμένο μέλος

Το καλό είναι ότι δε μου φαίνονται πολύ γιατί είμαι 2 μέτρα.
guabi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Θα επανέλθω με τα νέα μου κιλά σε μερικές μέρες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

τςςςςς!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έλα βρε μια χαρά είσαι!
[τελικά δλδ υπάρχει και thread για τα κιλά...

Εγώ να απαντήσω τώρα; Για τις γυναίκες είναι ευαίσθητη ερώτηση...

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Neraida:μα είναι δυνατόν να ανεβάζετε τέτοιο θέμα την ώρα που προσπαθώ να απολαύσω την καρμπονάρα μου?!!!!!!!!
τςςςςς!!
![]()
φάε, παιδί μου, φάε! Τι φτουράει μια καρμπονάρα μπροστά στη ζυγαριά;
Καρμπονάρα και πάλι καρμπονάρα!! Οι μικρές απολαύσεις της ζωής...

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Aayla:LOL, Γιάννη!!![]()
Έλα βρε μια χαρά είσαι!
[τελικά δλδ υπάρχει και thread για τα κιλά...]
Εγώ να απαντήσω τώρα; Για τις γυναίκες είναι ευαίσθητη ερώτηση...Λοιπόν, 75 κιλά κουβαλώ, αλλά προσπαθώ να κατέβω κι άλλο [είχα πάρει 25 κιλά στην τελευταία εγκυμοσύνη
]...
Καλά θα είμαι στα 85! Το καλό ειναι ότι είμαι στο 1,85 με 86 οπότε δεν φαίνετε πολύ. Με το καλό να τα χάσεις και εσύ!

Neraida
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Aayla:φάε, παιδί μου, φάε! Τι φτουράει μια καρμπονάρα μπροστά στη ζυγαριά;
Καρμπονάρα και πάλι καρμπονάρα!! Οι μικρές απολαύσεις της ζωής...![]()
μωρε 49kgr είμαι...
απλά είναι που εδώ και 2 μήνες θέλω να χάσω 2 κιλάκια .....και δεν μπορώ να κλείσω το ριμάδι το στόμα μου!

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Καλά θα είμαι στα 85! Το καλό ειναι ότι είμαι στο 1,85 με 86 οπότε δεν φαίνετε πολύ. Με το καλό να τα χάσεις και εσύ!![]()
Ευχαριστώ! Άντε, πάμε να φάμε τώρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.