Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Πώς θα είναι?
Ποιες αλλαγές θα έχουν γίνει?
Ποιοι θα είναι ακόμα ενεργοί χρήστες ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Take me down slow an' easy,
Make love to me slow an' easy
I know that hard luck an' trouble
Is coming my way,
So rock me till I'm burned to the bone
Αυτά πάνω κάτω.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
δεν θα γράφουν πια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ποιοι θα γράφουν ακόμη,θα το δούμε....
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Και ισως περισσότερη συμμετοχή από ατομα μεγαλύτερης ηλικίας...οπως ήταν πριν 2-3 χρόνια...
Αλλωστε όλα ειναι κυκλος και γυρίζουν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
-Το ξέρω πως έχω πολύ μεγάλες φιλοδοξίες αλλά έτσι είμαι εγώ!...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.