Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:04 Ο Memetchi έγραψε: #61 17-12-25 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αμάν πχια, 3 παιχνίδια έχω παίξει. Στο ένα έφυγα την πρώτη μέρα, στο δεύτερο έκατσα μέχρι την προτελευταία μέρα και στο τρίτο μέχρι το τέλος. Πόσο θα με κυνηγάει το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Καλά θα αρχίσω να χτυπάω στο πως πήγες να μας βγεις Μενδώνη με τον Δημήτρη Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:05 Ο Poirot έγραψε: #62 17-12-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Καλά θα αρχίσω να χτυπάω στο πως πήγες να μας βγεις Μενδώνη με τον Δημήτρη Click για ανάπτυξη... Αυτό χτύπησε το, ούτως ή άλλως δίκιο είχα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ultraviolence: #63 17-12-25 00:07 Τι δικαστήριο είναι αυτό βραδιάτικα; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:11 Ο Poirot έγραψε: #64 17-12-25 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τι δικαστήριο είναι αυτό βραδιάτικα; Click για ανάπτυξη... Της κακιάς ώρας Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:19 Η Kate1914 έγραψε: #65 17-12-25 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πόσο θα με κυνηγάει το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:22 Ο Poirot έγραψε: #66 17-12-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:23 Ο ultraviolence: #67 17-12-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... *Όταν εχεις για ΔΑ την αδυσώπητη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 02:32 Ο palio_melos: #68 17-12-25 02:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο ultraviolence: #69 17-12-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Αμάν πχια, 3 παιχνίδια έχω παίξει. Στο ένα έφυγα την πρώτη μέρα, στο δεύτερο έκατσα μέχρι την προτελευταία μέρα και στο τρίτο μέχρι το τέλος. Πόσο θα με κυνηγάει το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Καλά θα αρχίσω να χτυπάω στο πως πήγες να μας βγεις Μενδώνη με τον Δημήτρη
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:05 Ο Poirot έγραψε: #62 17-12-25 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Καλά θα αρχίσω να χτυπάω στο πως πήγες να μας βγεις Μενδώνη με τον Δημήτρη Click για ανάπτυξη... Αυτό χτύπησε το, ούτως ή άλλως δίκιο είχα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ultraviolence: #63 17-12-25 00:07 Τι δικαστήριο είναι αυτό βραδιάτικα; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:11 Ο Poirot έγραψε: #64 17-12-25 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τι δικαστήριο είναι αυτό βραδιάτικα; Click για ανάπτυξη... Της κακιάς ώρας Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:19 Η Kate1914 έγραψε: #65 17-12-25 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πόσο θα με κυνηγάει το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:22 Ο Poirot έγραψε: #66 17-12-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:23 Ο ultraviolence: #67 17-12-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... *Όταν εχεις για ΔΑ την αδυσώπητη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 02:32 Ο palio_melos: #68 17-12-25 02:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο ultraviolence: #69 17-12-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Καλά θα αρχίσω να χτυπάω στο πως πήγες να μας βγεις Μενδώνη με τον Δημήτρη Click για ανάπτυξη... Αυτό χτύπησε το, ούτως ή άλλως δίκιο είχα
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:07 Ο ultraviolence: #63 17-12-25 00:07 Τι δικαστήριο είναι αυτό βραδιάτικα; Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:11 Ο Poirot έγραψε: #64 17-12-25 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τι δικαστήριο είναι αυτό βραδιάτικα; Click για ανάπτυξη... Της κακιάς ώρας Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:19 Η Kate1914 έγραψε: #65 17-12-25 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πόσο θα με κυνηγάει το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:22 Ο Poirot έγραψε: #66 17-12-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:23 Ο ultraviolence: #67 17-12-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... *Όταν εχεις για ΔΑ την αδυσώπητη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 02:32 Ο palio_melos: #68 17-12-25 02:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο ultraviolence: #69 17-12-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:11 Ο Poirot έγραψε: #64 17-12-25 00:11 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τι δικαστήριο είναι αυτό βραδιάτικα; Click για ανάπτυξη... Της κακιάς ώρας Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:19 Η Kate1914 έγραψε: #65 17-12-25 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πόσο θα με κυνηγάει το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:22 Ο Poirot έγραψε: #66 17-12-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:23 Ο ultraviolence: #67 17-12-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... *Όταν εχεις για ΔΑ την αδυσώπητη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 02:32 Ο palio_melos: #68 17-12-25 02:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο ultraviolence: #69 17-12-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Τι δικαστήριο είναι αυτό βραδιάτικα; Click για ανάπτυξη... Της κακιάς ώρας
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:19 Η Kate1914 έγραψε: #65 17-12-25 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πόσο θα με κυνηγάει το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:22 Ο Poirot έγραψε: #66 17-12-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:23 Ο ultraviolence: #67 17-12-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... *Όταν εχεις για ΔΑ την αδυσώπητη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 02:32 Ο palio_melos: #68 17-12-25 02:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο ultraviolence: #69 17-12-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πόσο θα με κυνηγάει το πρώτο; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:22 Ο Poirot έγραψε: #66 17-12-25 00:22 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:23 Ο ultraviolence: #67 17-12-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... *Όταν εχεις για ΔΑ την αδυσώπητη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 02:32 Ο palio_melos: #68 17-12-25 02:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο ultraviolence: #69 17-12-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 00:23 Ο ultraviolence: #67 17-12-25 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... *Όταν εχεις για ΔΑ την αδυσώπητη. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 02:32 Ο palio_melos: #68 17-12-25 02:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο ultraviolence: #69 17-12-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Δεν ξέρεις πόσο σε νιώθω Click για ανάπτυξη... *Όταν εχεις για ΔΑ την αδυσώπητη.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 02:32 Ο palio_melos: #68 17-12-25 02:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο ultraviolence: #69 17-12-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Σας παρουσιάζω την δική μου εκδοχή ενός παιχνιδιού Παλέρμο Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:38 Ο ultraviolence: #69 17-12-25 09:38 Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από palio_melos: Μπορεί και να κάνω λογκιν για να διαβάζω βρε μπαγάσα, εύγε . Να το ευχαριστηθούν τα παιδιά, να το ευχαριστηθείς κι εσύ το πνευματικό σου παιδί. Click για ανάπτυξη... Τι summon έκανα ο ατιμος. Να'σαι καλά βρε συ! Με χαρά να σε έχουμε παρατηρητή.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 13:09 Ο ultraviolence: #70 17-12-25 13:09 Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδιά. Σήμερα αργά το απόγευμα θα λάβετε τον ρόλο σας σε πμ. Λίγο νωρίτερα απ'ο,τι συνήθως αλλά είναι ένα μέτρο για να σιγουρέψω κατά κάποιο τρόπο ότι τουλάχιστον θα γνωρίζετε τι κάνει ο ρόλος σας. Και με την ελπίδα να γλυκοχαραζει ότι θα διαβάσετε και τους υπόλοιπους κανόνες λολ Υπενθυμίζω Παρασκευή το απόγευμα ξεκινά το παιχνίδι. Η πρώτη αποχώρηση από ψηφοφορία θα γίνει Σάββατο και η πρώτη δολοφονία θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ-> ανακοινώνεται Κυριακή πρωί. Δεν ανακοινώνουμε σε κανέναν τον ρόλο μας και απαγορεύεται η Μπόνι με τον Κλάιντ να ξεκινήσουν από τώρα τα σχέδιά τους. Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Μην μου το κάνετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σαφώς να λύσω και τότε απορίες γι'αυτό θα είμαι εκεί αλλά αν υπάρχουν ήδη, καλό θα ήταν να τις λύσουμε ήδη! Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη το σκέφτονται αν θέλουν να παίξουν, έχουν μέχρι σήμερα στις 17:00 να μου το πουν. Ειδάλλως συνεχίζω με την κλήρωση που ήδη έχω κάνει. Bisous les copains.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:38 Η Reader έγραψε: #71 17-12-25 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Διαβάζουμε τους κανόνες πολύ πολύ καλά και ερχόμαστε με απορίες εδώ δημόσια. Click για ανάπτυξη... Έχω κάποιες ερωτήσεις για τις κάρτες, ελπίζω να μην είναι πολύ γελοίες Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:42 Ο ultraviolence: #72 17-12-25 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η κάρτα Μαντείο μπορεί να παιχτεί και αν υπάρχει μόνο ένας παίκτης - φάντασμα; Click για ανάπτυξη... Ναι Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αφού η κάρτα Oops sorry not sorry ακυρώνει τις ιδιότητες του παίκτη, ο ερευνητής δεν μπορεί να την ανταλλάξει με το δικαίωμα της ερώτησης; Click για ανάπτυξη... Όχι. Η ανταλλαγή γίνεται με την ιδιότητα. Η κάρτα του ακυρώνει το δικαίωμα, άρα όχι. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σύμφωνα με τους κανόνες για την κάρτα medkit "Την επόμενη μέρα, και μόνο αν όντως ήταν στοχοποιημένος, ο παίκτης υποχρεούται να δεχθεί την κάρτα που του μοιράστηκε." Άρα ο παίκτης μαθαίνει αν στοχοποιήθηκε είτε από μαφία είτε από τον Εκδικητή; Click για ανάπτυξη... Όχι. Απλά μαθαίνει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν, όχι το ποιος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν κάποιος χρησιμοποιήσει την κάρτα snatch για να πάρει την κάρτα άλλου παίκτη την ίδια στιγμή που κι εκείνος τη ρίχνει (πχ Μαντείο που παίζεται επίσης τη νύχτα) , τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Επίσης, αν η snatch χρησιμοποιηθεί για να κλέψει την κάρτα medkit που έσωσε τον προηγούμενο κάτοχό της αλλά δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, δεν την παίρνει γιατί θεωρείται χρησιμοποιημένη; Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να την πάρει στην περίπτωση που το θύμα την χρησιμοποιεί. H κάρτα Snatch αχρηστεύεται όμως στην χρήση της.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 15:58 Ο Poirot έγραψε: #73 17-12-25 15:58 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει!
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.616 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:02 Ο Ουριήλ έγραψε: #74 17-12-25 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι" Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι, "Αν μια οικογένεια θέλει να κληρονομήσει την περιουσία ενός θείου χωρίς παιδιά αλλά με 10 ανίψια, αλλά εμείς είχαμε καλύτερη επικοινωνία, ομως πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος είχε αμνησία και δεν μπορούσε να να διατυπώσει ότι αφήνει την κατοικία του σε εμάς, με βάση το δίκαιο σε ποιον ανήκει το σπίτι"
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:15 Η Reader έγραψε: #75 17-12-25 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Χριστέ μου, τι σκέφτεται αυτό το κορίτσι; @Poirot it's never too late to change your mind. Click για ανάπτυξη... Αν έπαιζες και ήμουν μαφία, θα το πλήρωνες ακριβά αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα πμ μου θα φαίνεται ποιο είναι το προγενέστερο και με βάση αυτό θα πορευτώ. Click για ανάπτυξη... Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:36 Ο ultraviolence: #76 17-12-25 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι απολύτως ταυτόχρονα; Click για ανάπτυξη... Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εεε με κάτι τέτοια με ρίχνει! Click για ανάπτυξη... Couple goals ρε σεις. Και μετά λέω ότι εγώ έπιασα την καλή. Εδώ κοιτάτε!
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:43 Ο Poirot έγραψε: #77 17-12-25 16:43 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και ταυτόχρονα να είναι στα πμ μου θα τα δείχνει με συγκεκριμένα σειρά. Κάποιος αναγκαστικα θα φαίνεται πρώτος. Αυτόν θα θεωρήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, το αποκλείω. Click για ανάπτυξη... Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:47 Ο ultraviolence: #78 17-12-25 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Memetchi American Economist rafaela11 giannhs2001 Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Κι αν έρθουν στο ίδιο κλάσμα του δευτερολέπτου και μπλοκάρει το σύστημα; Click για ανάπτυξη...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.736 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:00 Ο ultraviolence: #79 17-12-25 17:00 ...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
...και οι συμμετοχές έκλεισαν. Σε λίγη ώρα θα αρχίσω να στέλνω τα πμ των ρόλων σας. Υπενθυμίζω: 1) Μπόνι και Κλάιντ ΔΕΝ έχετε το δικαίωμα να έρθετε σε επαφή παρά μόνο από την Παρασκευή που το παιχνίδι ξεκινά. 2) Ο ρόλος είναι μυστικός και δεν τον αποκαλύπτουμε πουθενά. 3)Για απορίες σχετικά με τον ρόλο σας μου απαντάτε σε πμ. Θα ήταν διαφορετικά λίγο...ύποπτο να έρθει ο Ουριήλ και να ρωτήσει δημόσια "τι σημαίνει αυτό στον Κλάιντ" ενώ μόλις μοίρασα τους ρόλους, καταλαβαίνετε. See you soon. @Pyotr_Krasnov έχεις διαβάσει κανόνες, ετσι;
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.852 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:43 Η rafaela11: #80 17-12-25 17:43 Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα
Καλά αποφασίσατε να ξεκινήσετε την ημέρα που έχω γιορτή με το boyfriend Δεν υπόσχομαι παιδιά θα είμαι έξω τη παρασκευή, είναι ήδη κανονισμένο αλλά θα προσπαθήσω να μπω αν ξεκινήσει νωρίς μεσημέρι/απογευμα