Πρόταση για το Παλέρμο #52

Ποια έκδοση του Παλέρμο προτιμώ για το επικείμενο παιχνίδι;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)
  • Την κλασική

Ψήφοι: 0 0,0%

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.940 μηνύματα.
Να υπενθυμίσω στους @giannhs2001 @Kougami @BaSO4 @American Economist @Poirot ότι έχουν μέχρι αύριο να μας ανακοινώσουν την απόφαση τους. :hi:
Αδερφέ αν κάτσει η φάση όπως την φαντάζομαι γιορτές μπορεί και να βαρεσω 7/7 με κάποιες μέρες 16ωρο. Διβδόμαδη σεζόν. Οπότε καταλαβαίνεις. Μάλλον θα πω όχι όσο και αν θα ήθελα φουλ να είμαι μέσα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.581 μηνύματα.
Αδερφέ αν κάτσει η φάση όπως την φαντάζομαι γιορτές μπορεί και να βαρεσω 7/7 με κάποιες μέρες 16ωρο. Διβδόμαδη σεζόν. Οπότε καταλαβαίνεις. Μάλλον θα πω όχι όσο και αν θα ήθελα φουλ να είμαι μέσα.
Γιάννη μην είσαι τεμπέλης, μπορείς πολύ εύκολα να διαβάζεις το θρεντ και να δίνεις δίκαιο και στους δυο καθώς φτιάχνεις τον καφέ

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.740 μηνύματα.
Δυστυχώς ήρθε η ώρα να ανακοινώσω κι εγώ ότι επιλέγω την αποχή από το προσεχές Παλέρμο. Εχω αρκετές υποχρεώσεις και, επειδή ξέρω τον εαυτό μου και ξέρω πόσο μου αρέσει το Παλέρμο, ξέρω επίσης ότι άπαξ και δηλώσω συμμετοχή θα κολλήσω και δεν θα κάνω τίποτα άλλο παράλληλα. Δυστυχώς στη φάση που βρίσκομαι τώρα δεν με παίρνει.

Ενθαρρύνω πάντως ειλικρινά εκείνες και εκείνους, οι οποίοι έχουν χρόνο και είναι ακόμα αναποφάσιστοι για τη συμμετοχή τους, να δηλώσουν και θα το απολαύσουν. Η έκδοση που έχει ετοιμάσει ο ultra μας φαίνεται πολλά υποσχόμενη και είναι ένας λόγος παραπάνω να δηλώσετε συμμετοχή, για να μη χαθεί στη λήθη άδοξα. Μακάρι να ήμουν κι εγώ σε θέση να αποτελέσω μέρος του. Όπως και να έχει, του οφείλουμε μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο που επένδυσε, ίσως έχοντας άλλους συσχετισμούς στο μυαλό του για τις συμμετοχές. :hug:

Εάν γίνει το Παλέρμο, να περάσετε τέλεια και I’ll be watching you!

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.887 μηνύματα.
Ο Φώτης, ο Κουγκαμι και ο Πυοτρ μου είπαν ότι μάλλον θα παίξουν οπότε είμαστε ήδη στους 9. Αν βρεθεί κι ο 10ος, όλα καλά. :)

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.581 μηνύματα.
@Queenara

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.887 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Xαίρομαι πολύ που σας ξαναβλέπω !!! Εύχομαι όλοι να είστε καλά...<3

Χαρά στο κουράγιο σου @ultraviolence...

Διάβασα για την καινούρια version και μακάρι να μπορούσα να συμμετάσχω. Μα οι ημερομηνίες (μέσα στις γιορτές...), είναι απαγορευτικές για μένα, αυτή τη φορά.

Όμως εύχομαι να περάσετε πολύ καλά, να μαζευτείτε, να το ευχαριστηθείτε...και να ξέρετε ότι θα σας παρακολουθούμε...

ultraviolence

Συντονιστής

O Kougami μου ανακοίνωσε μυστικά ότι θα παίξει σε τούτο το παιχνίδι.

Άρα έχουμε

1. Ουριήλ
  2. Kate1914
  3. rafaela11
  4. Reader
  5. Micro
  6. Memetchi
  7. Kougami
  8. Pyotr

Μας λείπουν δύο άτομα, για την ώρα.
Περιμένω ακόμα απάντηση από Φώτη και Βάσω.

Kougami

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 308 μηνύματα.
Το ανακοινώνω και εδώ. Αν γίνει, πρώτη φορά θα παίξω οπότε ζητώ την επιείκεια σας :P

Τελευταία επεξεργασία:

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.400 μηνύματα.
Xαίρομαι πολύ που σας ξαναβλέπω !!! Εύχομαι όλοι να είστε καλά...<3

Χαρά στο κουράγιο σου @ultraviolence...

Διάβασα για την καινούρια version και μακάρι να μπορούσα να συμμετάσχω. Μα οι ημερομηνίες (μέσα στις γιορτές...), είναι απαγορευτικές για μένα, αυτή τη φορά.

Όμως εύχομαι να περάσετε πολύ καλά, να μαζευτείτε, να το ευχαριστηθείτε...και να ξέρετε ότι θα σας παρακολουθούμε...
<3<3<3

Pyotr_Krasnov

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 896 μηνύματα.

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Παρακαλουνται οι @Kougami @American Economist @BaSO4 @Pyotr_Krasnov να μας πουν αν θα παίξουν ή όχι, είναι η τελευταία μέρα προθεσμίας. :yes:
Δυστυχώς ταυτίζομαι με τον @Poirot. Λόγω υποχρεώσεων στη σχολή που δεν παίρνουν αναβολή, μου είναι δύσκολο να συμμετέχω τώρα. Θέλω πολύ να παίξω, αλλά προτιμώ να το κάνω όταν θα μπορώ να το απολαύσω πραγματικά και όχι βιαστικά. Με συγχωρείτε και πάλι για την αποχή :'( :give_rose:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.540 μηνύματα.

ultraviolence

Συντονιστής

Καλησπέρα παιδιά,

Ναι θα παίξω και εγώ (αυτήν την φορά σωστά όμως). Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.​
Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε με τον Φώτη παιδιά οπότε μην το έχετε άγχος για το αν θα παίξει σωστά/λάθος όσον αφορά την ομάδα που θα του τύχει ο κλήρος.
Ευχαριστούμε Φωτάκο για την συμμετοχή.

Μας λείπει μια συμμετοχή. Τα τινα είναι δύο: είτε θα παίξουμε με 9 άτομα (αφαιρώ έναν ρόλο) ή φέρνω δικό μου άτομο για να γίνουν 10 οι συμμετοχές.

ultraviolence

Συντονιστής

Λοιπόν λοιπόν η τελική λίστα για το Παλέρμο είναι η εξής:

1. Ουριήλ
  2. Kate1914
  3. rafaela11
  4. Reader
  5. Micro
  6. Memetchi
  7. Kougami
  8. Pyotr
  9. American Economist

Οι ρόλοι είναι 10 κι εσείς 9 οπότε θα αφαιρέσω έναν ρόλο και θα κάνω κάποιες επεξεργασίες (πχ Αναγέννηση κάθε 2 μέρες θα μοιράζεται κι όχι κάθε 3). Μπορείτε και σας προσκαλώ από τώρα να διαβάσετε τους κανόνες για την συγκεκριμένη εκδοχή του Παλέρμο. Είναι διαφορετικοι οπότε έχουμε τουλάχιστον 10 μέρες μπροστά μας για να λύσω τις απορίες σας. Οπότε σας παρακαλώ μην φτάσουμε σε σημείο ενώ παίζετε να μην ξέρετε τα βασικά.

Εκτός αν βρεθεί 10ος, πράγμα που δεν το νομίζω. Εκτός αν δεν σας πειράζει να παίζει μαζί σας μέσω google translate κάποιος πολύ κοντινός μου άνθρωπος. :P

Εκτός απροόπτου ξεκινάμε στις 22, αλλά για την ημερομηνία θα επανέλθω σε δεύτερο χρόνο.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.924 μηνύματα.
Εκτός αν δεν σας πειράζει να παίζει μαζί σας μέσω google translate κάποιος πολύ κοντινός μου άνθρωπος. :P
Το chatgpt κανει παπάδες με τις μεταφράσεις, θα διευκολύνει πολύ τον πολύ κοντινό άνθρωπο σου αν χρειαστεί να παίξει.
Λυπάμαι πολύ που δε θα παίξω, φαίνεται αρκετά υποσχόμενο το νέο version του Παλέρμο αλλά δε προλαβαίνω με τη σχολή. Πάντως θα παρακολουθώ κανονικά.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Έχετε το ελεύθερο να φέρετε όποιον θέλετε πάντως. Φορουμιτη και μη. :P
Έχω προσπαθήσει να πείσω τον @Zukov_v2 αλλά με είπε ότι θα παίξει κάτι άλλο :mastigio

Νομίζω κανένας μας δεν έχει πρόβλημα με οποίον και να έρθει αλλά θα πρότεινα να λυπηθείς τον άνθρωπο που θα προσπαθεί να βγάλει άκρη με τις χαζομάρες μας με μεταφραστή :P
Εκτός αν πάει μαφία μαζί μου και το κάνουμε γαλλική γιάφκα

ultraviolence

Συντονιστής

Έχω προσπαθήσει να πείσω τον @Zukov_v2 αλλά με είπε ότι θα παίξει κάτι άλλο :mastigio

Νομίζω κανένας μας δεν έχει πρόβλημα με οποίον και να έρθει αλλά θα πρότεινα να λυπηθείς τον άνθρωπο που θα προσπαθεί να βγάλει άκρη με τις χαζομάρες μας με μεταφραστή :P
Εκτός αν πάει μαφία μαζί μου και το κάνουμε γαλλική γιάφκα
Ιδανικά θα ήθελα τον αριθμό 10, η αλήθεια είναι.
Ή οποιος άλλος τέλος πάντων, κρίμα είναι να αφαιρέσω κάποιον ρόλο. Μια θέση μου λείπει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια