Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,311 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,446 μηνύματα σε 105,451 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 289 άτομα.
Πριν πεθάνω, θελω να προλάβω να αποβάλλω ό,τι αέρια συγκρατώ, γιατί άμα μου φύγουν απότομα όλα μαζί κατά την μυϊκή ατονία, ούτε στα δυο μέτρα δεν θα μπορούν να με πλησιάζουν.
Guest 009012
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πριν πεθάνω θέλω να δω τα παιδιά μου να έχουν βρει ισορροπία στη ζωή τους σε ο, τι και αν έχουν επιλέξει να κάνουν, να έχω βρει εσωτερική ηρεμία ,να μη βασανιζομαι πια με επιθυμίες υλικές, ιδανικά να έχω ήδη ταξιδέψει νωρίτερα σε δυο προορισμούς που θέλω διακαώς και τέλος πριν πεθάνω θέλω να έχω ζήσει με έναν άνθρωπο με τον οποίο θα έχουμε νοηματοδοτησει μια κοινή πορεία .
Θέλω να έχω ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μου, να είναι όλα τακτοποιημένα και προγραμματισμένα, να έχω "πιει καφέ" με 4-5 μεγάλα πνεύματα της ιστορίας, να έχω αποκτήσει καλούς και πιστούς φίλους, να έχω ακούσει πολλές μουσικές, να μην υποφέρω, να θυμάμαι τα πάντα, να έχω παίξει στην κιθάρα το "διαβολικό καπρίτσιο" και σίγουρα να έχω πανηγυρίσει μερικά νταμπλ ακόμα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.