Πριν πεθάνω, θέλω να...

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,002 μηνύματα.
....να γυρισω ολη την Ευρώπη με ποδήλατο.

Guest 890013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,002 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
Πριν πεθάνω θέλω να πω ένα μεγάλο "συγνώμη".

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.
Πριν πεθάνω, θελω να προλάβω να αποβάλλω ό,τι αέρια συγκρατώ, γιατί άμα μου φύγουν απότομα όλα μαζί κατά την μυϊκή ατονία, ούτε στα δυο μέτρα δεν θα μπορούν να με πλησιάζουν.

Guest 009012

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πριν πεθάνω, θα ήθελα να βρω το δίκιο μου :'(

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
Πριν πεθάνω, θα ήθελα να έχω ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος (επαγγελματικά+ προσωπικά)

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,781 μηνύματα.
Πάω στην Ιταλία

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
Ζήσω, λιτό και περιεκτικό

mataioths

Δραστήριο μέλος

Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
να μάθω γιατί κάποιοι άνθρωποι προτιμούν την τηλεπάθεια ως τροπο επικοινωνίας :laugh:

mataioths

Δραστήριο μέλος

Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 506 μηνύματα.
Πριν πεθάνω θα θελα ιδανικά να ακούσω ένα συγγνώμη. :cake:

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,988 μηνύματα.
Να βρω μια καλη κοπελα. 🤣🤣

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,781 μηνύματα.
Κάνω βραδινό μπάνιο στη θάλασσα το καλοκαίρι!

Euge.loukia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ευγενία Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα.
Το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω πριν πεθάνω είναι να ζήσω!!

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,988 μηνύματα.
Να προλαβω να κανω ενα ταξιδι σε ολο τον κοσμο, να κανω δικη μου οικογένεια.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,742 μηνύματα.
Πυροβολήσω όπλο
Να δω εγγόνια
Να δω μια κυβέρνηση η οποία νοιάζεται για τους πολίτες
Να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,180 μηνύματα.
Πριν πεθάνω θέλω να δω τα παιδιά μου να έχουν βρει ισορροπία στη ζωή τους σε ο, τι και αν έχουν επιλέξει να κάνουν, να έχω βρει εσωτερική ηρεμία ,να μη βασανιζομαι πια με επιθυμίες υλικές, ιδανικά να έχω ήδη ταξιδέψει νωρίτερα σε δυο προορισμούς που θέλω διακαώς και τέλος πριν πεθάνω θέλω να έχω ζήσει με έναν άνθρωπο με τον οποίο θα έχουμε νοηματοδοτησει μια κοινή πορεία .

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,225 μηνύματα.
Θέλω να έχω ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μου, να είναι όλα τακτοποιημένα και προγραμματισμένα, να έχω "πιει καφέ" με 4-5 μεγάλα πνεύματα της ιστορίας, να έχω αποκτήσει καλούς και πιστούς φίλους, να έχω ακούσει πολλές μουσικές, να μην υποφέρω, να θυμάμαι τα πάντα, να έχω παίξει στην κιθάρα το "διαβολικό καπρίτσιο" και σίγουρα να έχω πανηγυρίσει μερικά νταμπλ ακόμα. :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια