Πριν πεθάνω, θέλω να...

Πριν πεθάνω θέλω να πω ένα μεγάλο "συγνώμη".

Πριν πεθάνω, θελω να προλάβω να αποβάλλω ό,τι αέρια συγκρατώ, γιατί άμα μου φύγουν απότομα όλα μαζί κατά την μυϊκή ατονία, ούτε στα δυο μέτρα δεν θα μπορούν να με πλησιάζουν.

Πριν πεθάνω, θα ήθελα να βρω το δίκιο μου :'(

Πριν πεθάνω, θα ήθελα να έχω ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος (επαγγελματικά+ προσωπικά)

Πάω στην Ιταλία

Ζήσω, λιτό και περιεκτικό

να μάθω γιατί κάποιοι άνθρωποι προτιμούν την τηλεπάθεια ως τροπο επικοινωνίας :laugh:

Πριν πεθάνω θα θελα ιδανικά να ακούσω ένα συγγνώμη. :cake:

Να βρω μια καλη κοπελα. 🤣🤣

Κάνω βραδινό μπάνιο στη θάλασσα το καλοκαίρι!

Το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω πριν πεθάνω είναι να ζήσω!!

Να προλαβω να κανω ενα ταξιδι σε ολο τον κοσμο, να κανω δικη μου οικογένεια.

Πυροβολήσω όπλο
Να δω εγγόνια
Να δω μια κυβέρνηση η οποία νοιάζεται για τους πολίτες
Να δω τον κόσμο να γίνεται καλύτερος

Πριν πεθάνω θέλω να δω τα παιδιά μου να έχουν βρει ισορροπία στη ζωή τους σε ο, τι και αν έχουν επιλέξει να κάνουν, να έχω βρει εσωτερική ηρεμία ,να μη βασανιζομαι πια με επιθυμίες υλικές, ιδανικά να έχω ήδη ταξιδέψει νωρίτερα σε δυο προορισμούς που θέλω διακαώς και τέλος πριν πεθάνω θέλω να έχω ζήσει με έναν άνθρωπο με τον οποίο θα έχουμε νοηματοδοτησει μια κοινή πορεία .

Θέλω να έχω ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις μου, να είναι όλα τακτοποιημένα και προγραμματισμένα, να έχω "πιει καφέ" με 4-5 μεγάλα πνεύματα της ιστορίας, να έχω αποκτήσει καλούς και πιστούς φίλους, να έχω ακούσει πολλές μουσικές, να μην υποφέρω, να θυμάμαι τα πάντα, να έχω παίξει στην κιθάρα το "διαβολικό καπρίτσιο" και σίγουρα να έχω πανηγυρίσει μερικά νταμπλ ακόμα. :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back