Ποιό θεωρείτε "cool" επάγγελμα;

• Thread starter Thread starter Gate4
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έχει καλά λεφτά, ναι:hehe:
Εγώ θέλω νταλικέρης.
Όμως έχω σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα φτάνουν τα πόδια μου το γκάζι. :look:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλέον τον σουβλατζή...είναι ο μόνος που εχει κίνηση στο μαγαζί του...:P:P:P σε καιρούς χαλεπούς!

Αστειεύομαι....:P
Δεν υπάρχουν για μενα cool και un-cool επαγγέλματα...
Υπάρχει το αγαπάς ή δεν αγαπάς το επάγγελμα σου...
Αν το αγαπάς ειναι και cool κι αυτό αλλά κι εσύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπάρμαν...και χορεύεις και δουλεύεις...(τον κόσμο)

Δικηγορος...:-P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δολοφόνος.
:P

κατά συρροή μάλιστα

tumblr_mp6mtbGG7Y1s3ttm7o1_500-2.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγκληματολόγος, ψυχολόγος, ηθοποιός, μοντέλο, γιατρός. :)

Επίσης, πάντα μου άρεσαν οι καθηγητες Πανεπιστημίου, έχουν ένα κύρος.. Όπως και οι δικαστές!

ψυχολογος
κοινωνικος λειτουργος
διαιτολογος
μαγειρας
μασερ
γυμναστης
βιβλιοπωλης ♡♥♡

Εγκληματολόγος. Οι σειρές με το CSI φταίνε. :redface:

γειτευτής φιδιών
πρέσβης
συντάκτης περιοδικών
σερβιτόρος σε μπιραρία
σπορτσκάστερ

Εγω θα συμφωνησω με την venividivici...
Καθηγητης ξενων γλωσσων ρε :inlove: ή μεταφραστρια! Οι ξενες γλωσσες ειναι τρελα :inlove:

Εγω θα συμφωνησω με την venividivici...
Καθηγητης ξενων γλωσσων ρε :inlove: ή μεταφραστρια! Οι ξενες γλωσσες ειναι τρελα :inlove:
Να αφήσετε τη Μεταφράστρια (βασικά τη διερμηνεία) ήσυχη. Ε.:mad:
Εγώ θα συμφωνήσω και για τα CSI/Dexter.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back