Ποιό θεωρείτε "cool" επάγγελμα;

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25,523 μηνύματα.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7,735 μηνύματα.
Έχει καλά λεφτά, ναι:hehe:
Εγώ θέλω νταλικέρης.
Όμως έχω σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα φτάνουν τα πόδια μου το γκάζι. :look:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,188 μηνύματα.

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,988 μηνύματα.
Πλέον τον σουβλατζή...είναι ο μόνος που εχει κίνηση στο μαγαζί του...:P:P:P σε καιρούς χαλεπούς!

Αστειεύομαι....:P
Δεν υπάρχουν για μενα cool και un-cool επαγγέλματα...
Υπάρχει το αγαπάς ή δεν αγαπάς το επάγγελμα σου...
Αν το αγαπάς ειναι και cool κι αυτό αλλά κι εσύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

edweimaste

Πολύ δραστήριο μέλος

Η edweimaste αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,048 μηνύματα.
μπάρμαν...και χορεύεις και δουλεύεις...(τον κόσμο)

Inna De

Νεοφερμένος

Η Τζιτζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Παλούκια (Αττική). Έχει γράψει 59 μηνύματα.
Δικηγορος...:-P

Dalian

Περιβόητο μέλος

Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,668 μηνύματα.
Δολοφόνος.
:P

κατά συρροή μάλιστα

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,188 μηνύματα.

*Serena*

Τιμώμενο Μέλος

Η Raven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5,992 μηνύματα.
Εγκληματολόγος, ψυχολόγος, ηθοποιός, μοντέλο, γιατρός. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Italian dream...

Διάσημο μέλος

Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2,184 μηνύματα.
Επίσης, πάντα μου άρεσαν οι καθηγητες Πανεπιστημίου, έχουν ένα κύρος.. Όπως και οι δικαστές!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

athinouli

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 347 μηνύματα.
ψυχολογος
κοινωνικος λειτουργος
διαιτολογος
μαγειρας
μασερ
γυμναστης
βιβλιοπωλης ♡♥♡

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25,523 μηνύματα.
Εγκληματολόγος. Οι σειρές με το CSI φταίνε. :redface:

OoOkoβοldOoO

Πολύ δραστήριο μέλος

Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,519 μηνύματα.
γειτευτής φιδιών
πρέσβης
συντάκτης περιοδικών
σερβιτόρος σε μπιραρία
σπορτσκάστερ

Italian dream...

Διάσημο μέλος

Η Italian dream... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 2,184 μηνύματα.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,442 μηνύματα.
Εγω θα συμφωνησω με την venividivici...
Καθηγητης ξενων γλωσσων ρε :inlove: ή μεταφραστρια! Οι ξενες γλωσσες ειναι τρελα :inlove:

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7,735 μηνύματα.
Εγω θα συμφωνησω με την venividivici...
Καθηγητης ξενων γλωσσων ρε :inlove: ή μεταφραστρια! Οι ξενες γλωσσες ειναι τρελα :inlove:
Να αφήσετε τη Μεταφράστρια (βασικά τη διερμηνεία) ήσυχη. Ε.:mad:
Εγώ θα συμφωνήσω και για τα CSI/Dexter.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...