Ποιό είναι το ωραιότερο και ασχημότερο χαρακτηριστικό σας σε πρόσωπο ή σώμα;

αρνητικα στο προσωπο: μυτη
θετικα στο προσωπο: ισως το χαμογελο

αρνητικα στο σωμα: κοιλιτσα..
θετικα στο σωμα: στηθος και γαμπες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρόσωπο: όμορφο=μάτια
άσχημο=μύτη

σώμα: όμορφο=στήθος και κοιλιά
άσχημο=ίσως οι ώμοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ομορφα ματια
με χαλάει λίγο η μύτη αν μου διναν καμια άλλη ίσως την άλλαζα
από το σωμα παραπονα δεν έχω αλλά με 5-10 πόντους ύψος ακόμα θα ήμουν ευχαριστημένη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρόσωπο: + μου αρέσουν τα μάτια μου και η μύτη μου
- έχω μπόλικα μαγουλάκια
Σώμα: +γλουτοί
- κυρίως γάμπες και μηροί

Πρόσωπο: όμορφο: όλα (:redface:)

Σώμα: όμορφο: στήθος, η περιοχή μεταξύ λαιμού και στήθους, γάμπες
άσχημο: περιοχή κοιλιάς, το πάνω πάνω μέρος των μηρών

ΜΕ αρέσει...το πρόσωπό μου όπως είναι.δυνατό σημείο τα ζυγωματικά μου και τα μάτια μου.Σώμα..ο πισινούλης μου και το στήθος μου :redface::redface:
δεν ΜΕ αρέσει...η γάμπα μου... :redface::D:P:P

Μόνο η μία; :P

Μόνο η μία; :P

οκ..έπρεπε να κάνω ΕDIT..χαχαχα
δεν μου αρέσουν οι γάμπες μου λοιπόν :redface::redface:

το ωραιοτερο και συναμα χειροτερο η "γλωσσα" μου..:whistle:

αυτό που μ αρέσει πάνω μου είναι τα μάτια μου, και αυτο που δεν μου αρέσει ειναι η κοιλίτσα μου!!γμτ

προσωπο : μαρεσει πολυ το προσωπο μου... :redface: και εχω και πολυ ωραια μαλλια.:D
σωμα: +στηθος, και τα κοκαλα του λαιμου που πετανε, μαρεσουν...
-κοιλια, ποπος(Δεν διαθετει τον καταστημα:()

φοραω στραπλες, και ντεκολτε, τι αλλο θα με κολακευε??:P

δεν φοραω στενα, και μινι. λιγο πιο πανω απο το γονατο ειναι το ιδανικο. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:
προσωπο : μαρεσουν πολυ τα μαλλια μου:D ,αλλα καθολου τα αυτια μου :/:
σωμα: μαρεσει το στηθος μου :) αλλα καθολου τα πόδια μου :'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρόσωπο: + το τσακίρικο βλέμμα :D
- τα μαλλιά ίσως

σώμα: + η πλάτη, οι γάμπες και η κοιλιά
- γενικά η "όπισθεν"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας απαντήσω πρώτη:
Πρόσωπο: Το ωραίοτερο τα χείλη μου και το ασχημότερο η μύτη μου
Σώμα: Το ωραιότερο το στήθος μου :redface: και το ασχημότερο οι γάμπες μου

Ακριβώς τα ίδια με την Λια.:D

προσωπο:ματια+ και στομα-
σωμα:μεση+ και ποδια-

πρόσωπο : + μάτια κ χείλη , - χμ...δεν ξέρω...
σώμα : + μόνο ότι είμαι γυμνασμένη (όχι κ τίποτα το φοβερό. :P ), - τα πάντα όλα :P πόδια, δάχτυλα και ύψος (ανύπαρκτο) :P

Τώρα για ρούχα...τζιν, φόρμες και τέτοια...:P τελείως τομμπόι εδώ...:lol:

πρόσωπο: + φρύδια και μάτια
- χμ...δεν ξέρω :hmm:
σώμα: + πόδια
- στήθος.... :worry:
Αααα από ρούχα μου αρέσουν τα στενά τζιν (σκούρα) ή μαύρα παντελόνια, και φούστες μίνι αλλά όχι και πολύ συχνά και με κολλάν από κάτω....:D

προσωπο->χειλια+ ματια-(φοραω γυαλια...:()
σωμα->ποδια+ στη8ος-:redface:

Δεν φοραω πολυ κολλητες και ανοιχτες μπλουζες

μμμ ακούγεται περίεργο αν πω πως μου αρέσω και απλά πιστεύω στα ωραία και λιγότερο ωραία χαρακτηριστικά???:hmm:δλδ απλά τα βάζω σε μια σειρά :confused: η λέξη "ασχημότερο" δεν νομίζω να πηγαίνει σε κανέναν σε τέτοιες αναφορές :)
πρόσωπο 1ο μάτια 2ο χαμόγελο 3.. 4.. κλ.π()
σώμα 1ο ποπός 2ο μέση 3.. 4..

ΥΓ δεν υπονοώ τιποτα για την ΛΙΑ και ελπιζω να μην ακούγεται" κάπως"

Τελευταία επεξεργασία:
Πρόσωπο: όμορφο: όλα (:redface:)

Σώμα: όμορφο: στήθος, η περιοχή μεταξύ λαιμού και στήθους, γάμπες
άσχημο: περιοχή κοιλιάς, το πάνω πάνω μέρος των μηρών
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει πάρει κιλά έκτοτε.

(:redface:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back