evouli
Διάσημο μέλος

θετικα στο προσωπο: ισως το χαμογελο
αρνητικα στο σωμα: κοιλιτσα..
θετικα στο σωμα: στηθος και γαμπες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άσχημο=μύτη
σώμα: όμορφο=στήθος και κοιλιά
άσχημο=ίσως οι ώμοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sesilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

με χαλάει λίγο η μύτη αν μου διναν καμια άλλη ίσως την άλλαζα
από το σωμα παραπονα δεν έχω αλλά με 5-10 πόντους ύψος ακόμα θα ήμουν ευχαριστημένη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

- έχω μπόλικα μαγουλάκια
Σώμα: +γλουτοί
- κυρίως γάμπες και μηροί
kalypso
Περιβόητο μέλος

Σώμα: όμορφο: στήθος, η περιοχή μεταξύ λαιμού και στήθους, γάμπες
άσχημο: περιοχή κοιλιάς, το πάνω πάνω μέρος των μηρών
ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ΜΕ αρέσει...η γάμπα μου...

ioanna283
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο η μία;![]()
οκ..έπρεπε να κάνω ΕDIT..χαχαχα
δεν μου αρέσουν οι γάμπες μου λοιπόν

Neraida
Επιφανές μέλος

manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

σωμα: +στηθος, και τα κοκαλα του λαιμου που πετανε, μαρεσουν...
-κοιλια, ποπος(Δεν διαθετει τον καταστημα

φοραω στραπλες, και ντεκολτε, τι αλλο θα με κολακευε??

δεν φοραω στενα, και μινι. λιγο πιο πανω απο το γονατο ειναι το ιδανικο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

προσωπο : μαρεσουν πολυ τα μαλλια μου

σωμα: μαρεσει το στηθος μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

- τα μαλλιά ίσως
σώμα: + η πλάτη, οι γάμπες και η κοιλιά
- γενικά η "όπισθεν"
Noisette
Περιβόητο μέλος

Ας απαντήσω πρώτη:
Πρόσωπο: Το ωραίοτερο τα χείλη μου και το ασχημότερο η μύτη μου
Σώμα: Το ωραιότερο το στήθος μουκαι το ασχημότερο οι γάμπες μου
Ακριβώς τα ίδια με την Λια.

AgGeliCo0zZz
Νεοφερμένος

σωμα:μεση+ και ποδια-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rea
Εκκολαπτόμενο μέλος

σώμα : + μόνο ότι είμαι γυμνασμένη (όχι κ τίποτα το φοβερό.

Τώρα για ρούχα...τζιν, φόρμες και τέτοια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena
Πολύ δραστήριο μέλος

- χμ...δεν ξέρω

σώμα: + πόδια
- στήθος....

Αααα από ρούχα μου αρέσουν τα στενά τζιν (σκούρα) ή μαύρα παντελόνια, και φούστες μίνι αλλά όχι και πολύ συχνά και με κολλάν από κάτω....

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

σωμα->ποδια+ στη8ος-

Δεν φοραω πολυ κολλητες και ανοιχτες μπλουζες
JennyV
Δραστήριο μέλος

πρόσωπο 1ο μάτια 2ο χαμόγελο 3.. 4.. κλ.π()
σώμα 1ο ποπός 2ο μέση 3.. 4..
ΥΓ δεν υπονοώ τιποτα για την ΛΙΑ και ελπιζω να μην ακούγεται" κάπως"
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 2 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει πάρει κιλά έκτοτε.Πρόσωπο: όμορφο: όλα ()
Σώμα: όμορφο: στήθος, η περιοχή μεταξύ λαιμού και στήθους, γάμπες
άσχημο: περιοχή κοιλιάς, το πάνω πάνω μέρος των μηρών
(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.