Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που σε έκανε να χαμογελάσεις;

Loony

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,754 μηνύματα.
Μια φίλη μου που όταν πέρασε από μπροστά της ένα ωραίο παιδί άρχισε τα : "πωπω τι είσαι εσύ μανάρι μου", "πάνε με τσάρκα" κλπ κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Οι τρολλιές της φίλης μου :redface: :hug:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Just a sweetie!!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα.
Το ενδιαφέρον μιας φίλης..:):hug::flowers:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
^^ θα συμφωνησω με την απο πανω ...
Το ενδιαφερον μιας πολυ καλης μου μεγαλυτερης φιλης!

Just a sweetie!!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα.
Ένα πολύ όμορφο κείμενο, που μίλησε στην καρδιά μου. :)

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Το σκυλι μου :')

Detectiveal

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Detectiveal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 134 μηνύματα.
Ένα απρόσμενο μήνυμα...!

Loony

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,754 μηνύματα.
ένα πολύ όμορφο ποίημα

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
"-Α,και αν πέσεις να σηκωθείς. Μπορείς."
Λόγια μίας πολύ καλής μου φίλης.

PolySol

Δραστήριο μέλος

Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα.
Ο καθρέφτης!:P

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
Η συμβουλή του παππού προς τον εγγονό: "Την γιαγιά και τα μάτια σου, γιατί αν χαθεί η γιαγιά, χαθήκαμε όλοι"

:hug:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

athinouli

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 347 μηνύματα.
Η συμβουλή του παππού προς τον εγγονό: "Την γιαγιά και τα μάτια σου, γιατί αν χαθεί η γιαγιά, χαθήκαμε όλοι"

:hug:

ρεεεε τι γλυκό!!!

το τελευταίο πράγμα που με έκανε να χαμογελάσω ήταν ένα "γειά σου" από ένα άγνωστο, μικρούτσικο, χαριτωμένο κοριτσάκι στο δρόμο που περπατούσα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thomas l.

Τιμώμενο Μέλος

Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,526 μηνύματα.
η βοήθεια μιας φίλης :)

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Τα λογια μιας πολυ καλης μου φιλης που με παρηγορισαν πολυ! <3 σε αγαπω!
* Wer kämpft kann verlieren aber wer nicht kämpft ist schon verloren! (=οποιος αγωνιζεται μπορει να χασει, ομως οποιος δεν αγωνιζεται ειναι ηδη χαμενος)
Μονο οταν το ακουω απο εσενα το πιστευω :inlove:

panagiotists13

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,490 μηνύματα.
Εγώ χθες έσκασα στα γέλια με την τούμπα που έφαγε η αδερφή μου στο πάτωμα όταν χοροπηδούσε πάνω στα μαξιλάρια του καναπέ,τα οποία είχε αραδιάσει στο πάτωμα!!!:rofl: :hehe:

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Έμαθαα τις αποδείξεις της Άλγεβρας.
Αχ,ανακούφιση.

athinouli

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 347 μηνύματα.
και αλλο αστερι η παναθα!
yeahhha!!

Mar.ia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mar.ia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 236 μηνύματα.
Ο γειτονας!!:D

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Το γεγονός ότι το καμάρι μου έκανε τα πρώτα του βηματάκια :D σε αγαπωωω :kissing: :inlove: :hug:

venividivici

Τιμώμενο Μέλος

Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23,236 μηνύματα.
Το πλατύ χαμόγελο των παιδιών...είναι πάντα βάλσαμο για μένα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...