Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιο ειναι το τελευταιο πραγμα που σε έκανε να χαμογελάσεις...;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Σενάριο πορνό:
-Το ρολόι μου μιλάει!
-Και τι σου λέει?
-Ότι φοράς μόνο τα εσώρουχα!
-Μα...δε φοράω μόνο τα εσώρουχα!
-Είναι που πάει μια ώρα μπροστά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
Εγώ: Ααα και εγώ βλέπω! (ενώ είχα ακούσει champions league εγώ)
Αυτος: Αλήθεια? (ρωτάει γεμάτος απορία)
Εγώ: Ναι μαρέσει! (κάπως ξαφνιασμένη, ''αφού ξέρει ότι βλέπω ποδόσφαιρο, γιατί του κάνε τόση εντύπωση?'')
Αυτός: Αλήθεια σαρέσουν οι τσόντες?
Εγώ: Οι ποιες???
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Χαχαχαχαχα!!!!
Μερικές φορές πετάω πετυχημένες ατάκες! : redface : :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
TATATAN TATATAN μ' αρέσεις πώς...Ohh noo. That's a... that's a christmas tree.
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
"παρατα τα θρανια και τα αμφιθεατρα
να ρθης στην παραλια να κανουμ' ερωτα"(Νικολας Ασιμος..)
mel999
Δραστήριο μέλος
-Γιατι μαμα το πολυλακι μου δεν εχει ματια και στομα?
-Γιατι το λες αυτο γιωργο μου?
-Για να μην χρειαζεται να ανοιγω εγω τα δικα μου και πονανε απο το φως, να ξερει αυτο απο μονο του που να παει! Και να εχει στομα για να με ξυπναει αυτο το βραδυ!
Αυτο το μωρο ειναι ολα τα λεφτα!
Hunter
Περιβόητο μέλος
(λειπω καιρο και μολις τωρα το ακουσα και πεθανα στο γελιο)
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατα δευτερον εγω ειμουν που χτυπουσα την πορτα.
και τριτον απο μεσα απο το διαμερισμα ακουγονταν οχι παιδικες φωνες , μια ξενη διαλεκτο .
τα υπολοιπα καπως ετσι εγιναν .
αλλα αρκετη σαλτσα βρε αδερφε ..
Τι γλυκούλια που ήταν όλα μωρέ,γούτσουυυ!!
AntziWin
Διάσημο μέλος
Ακομα θυμαμαι την φατσα του οταν εχασε 3-0 και γελαω
Μμμμ και μου ελεγε σιγα ρε εσυ κοριτσι εισαι τι ξερεις απο αυτα....
A να μην τα εβαζε μαζι μου του λεω στο τελος...!!
και η πρωτη σε τετοια παιχνιδια..
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Κ: Μαμά, να σου πάρω ένα τέτοιο; δείχνοντας ένα βραχιόλι.
Μ: Ναι, θέλω!
Κ: Τι είναι αυτό μαμά; Ξέρεις;
Μ: Είναι ενεργιακό βραχιόλι! Το φοράει ο Λιάγκας!
Αχαχαχα!!!! Τα πιο κουλά τα ακούς από τους παππούδες και τα μικρά!!!!
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Οταν μεγαλωσω θελω να γινω σαν εσενα μου ειπε σημερα η σκατουλα! με συγκινησε!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
-Αγόρι: Στην αρχή ο Θεός έφτιαξε τη γη και είπε,ωραία είναι
Μετά έφτιαξε τη μέρα και είπε,ωραία είναι
Μετά έφτιαξε το ζωικό βασίλειο και είπε,ωραίο είναι
Μετά έπλασε τον άνδρα και είπε, ωραίος είναι
Μετά έπλασε την γυναίκα και είπε,δεν πειράζει,θα βάφεται [υποτίθεται ήταν ανέκδοτο]
-Κοπέλα: Αυτό έγινε επειδή δεν είδε άνδρες σαν εσένα και γυναίκες σαν εμένα
prinCess.
Επιφανές μέλος
Mum: Okay dont do anything Stupid.
*Girlfriend & Boyfriend go into room*
Daughter screams: Baby Baby Baby ohh !
*Mums runs into the room*
Daughter: Mum we are having sex get out !
Mum: Oh,ok thanks ! I thought that you were listening Justin Bieber !
aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος
βρε πως εχεις μεγαλωσει κα-κτου-λι-νο κ χεις γινει αλλο τοσο με αγκαθακια πιο πολλα!
ο,τι να ναι χαχαχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.