Isiliel
Επιφανές μέλος
Γιατί ο Θρασύβουλος (ο γάτος μας) δεν έφαγε το φαΐ του;
Διότι πέθανε ο σκύλος του και ο παππούς του έκανε bungee-jumping.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
παμε πολυ καλαααααααααα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
"Ο λαος τραγουδι θελει/φτανουν τα προβληματα/χορεψε το τσιφτετελι/κι όλα πια βλαστήμα τα"..
Ευτυχως δεν εσκασα στα γελοια. Ημουν και μονος μου..
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος
Jelipop
Νεοφερμένος
Ophelia
Διάσημο μέλος
-Πωωωω ρε συ Κώστα, τι πήγες και έκανες, δεν ήταν ανάγκη!! Τι να είναι είναι;;
(κρατς, κρατς, βγάζω το περιτύλιγμα...) Ωωωωωωωωωωωωωωωω....
-Είδες...ξέρεις πόσες μέρες ψάχναμε να στο βρούμε;! Είναι πολύ συλλεκτικό, κοίτα, είναι η 23 κόπια.
-Δεν έπρεπε ρε 'συ, πωωω μπήκατε σε μεγάλο κόπο...
-Σιγά καλέ, τι θα σου φερνα νομίζεις; Καμμιά κιτς μπλούζα i love Berlin;! Άντε, βάλε να το ακούσουμε...
-Μόνο που...
-Ωωωχ, μην μου πεις οτι το έχεις ήδη...(και στο πα ρε μ#$@ακα το άλλο έπρεπε να της πάρουμε)
Εμ, βασικά, δεν είναι οτι το έχω...αλλά το οτι δεν έχω πικαπ!!
-Καλά, και οι δίσκοι που είναι μέσα;;
-Τους μαζεύω για όοοοοοταν πάρω πικαπ καλέ!!
-???
kalypso
Περιβόητο μέλος
- "Ποιος είναι αυτός;!"
- "Ένας που λυγίζει κουτάλια"
- "Μάλιστα.. και τι θέλει;"
- "Να βρει κι άλλους που λυγίζουν κουτάλια"
moonlight
Διάσημο μέλος
Γελάω κάθε φορά που θυμάμαι, όταν είχαμε πάει σε μια κηδεία εγώ και η μητέρα μου, ήμουν περίπου 10 ετών και η μάνα μου με έσπρωχνε να μιλήσω στη χήρα. Εγώ λοιπόν δεν ήξερα τι να της πω, θυμόμουν διάφορες ευχές που είχα ακούσει κατά καιρούς να λένε οι μεγάλοι, οπότε κι εγώ της είπα και του χρόνου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον τρόπο που με κοίταξε. Ακόμη το θυμόμαστε και πεθαίνουμε στα γέλια.... πάλι καλά που δεν της είπα και στα δικά της.
αστο καλο μονο εγω ειπα ΤΗΝ κοτσανα δηλ? ειπα σ'ενα κυριο μικρη που εδινε κολυβα
' θεος μακαρισει σε = εσενα δηλ..' ειχε ασπρισει ο καημενος απο τον φοβο του
ε δεν ηξερα , μικρη ημουνα , δεν καταλαβαινα τι λεγανε οι μεγαλοι και το πα στην τυχη και παρολιγο να στειλω τον ανθρωπο
kalypso
Περιβόητο μέλος
ενας φθηνός είναι αλλά θα το εκτιμήσει επειδή είναι μια καρδιά..
20Ε έκανε...κόσμημα είναι όχι κολίες..που κρέμετε...
αντί για κολιές, διάβασα κοχλίες..!
love_angel
Επιφανές μέλος
ε δεν αντεξα, ετρεξα πανω της και τη ζουμπηξα!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
Κοριοι Παρακολουθησης
Κρυφακουστε τους παντες! Μαθετε αν σας κερατωνει
www.gadgetplanet.gr
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
"Και πώς είναι ένας π@π@ρας δηλαδή ρε συ Κατερίνα;"
"Τί χαζή ερώτηση ήταν τώρα αυτή;"
...
"Έχεις βαρετό ποπό"
"Τί κάνει έναν βαρετό ποπό;"
"Δεν κλάνεις ρε παιδί μου"
Έπιασα πάτο.
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
παντως πριν λιγο εριξα ενα χαμογελο οταν ο ειδα την αντιδραση του μανωλη(?της πολυκατοικιας) οταν του πε η αλλη οτι εχει καθυστερηση. :/
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
τον Ιούλιο
> Που θα πάνε οι ψήφοι μου διακοπούλες;;;;
τον Αύγουστο
> Καλές οι φωτιές...απο την Παρασκευή πέρασα στη βουλή 3 νομοσχέδια...Πρεφα δεν πήρατε κορόιδα...
> Ετσι λέγατε και το 2007...κάηκε ΟΛΗ η Πελοππόνησος αλλά στις εκλογές ήταν ΟΛΗ μπλε...Αφού σας το ξανάπα...είστε ζουλάπια....
> «Η χώρα καταστρέφεται από την αδιαφορία, αλλά τι με νοιάζει εμένα?»
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
moonlight
Διάσημο μέλος
γελαω με μενα αν καταλαβατε καλως
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.