Ποιο ήταν το πρώτο σας username;

ήταν Psychotic_Waltz =) το 2002 στο IRC

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιιιιιι τωρα το ειδα!!!!! Βλεπω την ιδια ηλιθια εμπνευση ειχαμε!!!! Μη χε-ι-σω!!!!!:P:P:P:D:D:D:D:D
Εμενα μου βγηκε ξινο, εποχες IRC βλεπεις..!!:P Εσενα?!

Είχα βαρεθεί να εξηγώ σε διάφορους ότι άλλο pussy και άλλο pusycat :lol:
Αλλά δεν το άλλαξα, το κράτησα καμιά τριετία (ίσως και παραπάνω).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχμμμ.. woman στο irc αρχές 1999. Στο gr net μάλιστα είναι ακόμα δεσμευμένο με τον κωδικό μου γιατί κάποια στιγμή γνώρισα κάποια ..μεγάλα κεφάλια (:P) και μου το 'χουν κάνει να ζητάει κωδικό παρόλο που πρέπει να 'χω κάνα εξάμηνο να μπω για να δω αν υπάρχει ακόμα (:P) - υπό κ.σ. αν δεν το χρησιμοποιήσεις 30 ή 45 μέρες το χάνεις. Οκ, ήμουν ψωνάρα πάντα.. το χρησιμοποιούσα χρόνια μέχρι να το γυρίσω στο kajira που σχεδόν παντού χρησιμοποιώ πλέον.. :)

κάποτε,προ αμνημονεύτων ετών,ήμουνα παιδούλα ακόμη (:P)---διοτι ως γνωστόν τώρα μας πήραν και τα χρόνια :D---
και επειδή είχα πόρωση με τα ιταλικά,οι φίλοι μου με φωνάζανε τζοβάνα
εξ αυτού και το giovanna283...κάπου το 2002

εμένα ήταν Sorcerer στο γνωστό γυναικείο φόρουμ, αν και δεν πολυσυμμετείχα. Έχω πάρει σβάρνα τα RPG:P

Και μετά λένε "οι άντρες μονάχα, μπαίνουν με γυναικεία nicks". :D

Ψάρωνες τα μικρά με magic pots και με ιστορίες εξευμένησης των λουλουδιών πριν τη δρέψη, με νερό ίσου όγκου μ'αυτόν που καταλαμβάνουν όλα τα ανθισμένα μπουμπούκια του φυτού ;

..ειδάλλως τα φυτά θα σε καταριόντουσαν λόγω της απότομης διακοπής της ροής των χυμών του φλοιώματος και φυσικά που κατέστρεψες την επικοινωνία των άκοπων μίσχων και βλαστών με τα κομμένα και που μείωσες και τη φωτοσυνθετική ικανότητα του απομένοντος φυτού.

Η λεγόμενη και "κατάρα των χλωροπλαστών"!!

Είχαν, όμως μια στωικότητα τα καημένα. (αχ αχ)

Για αυτό κι ο Θεός μου το ξεπλήρωσε και όποτε έκλεινα ραντεβουδάκια, όλο σε μπαζούκας έπεφτα και μονολογούσα "ωχ, πλακώσαν οι μουτζαχεντίν". :worry:

Παράπλευρες εγκεφαλικές αλλοιώσεις από Καστανεντιακές επιρροές, προφανώς. :whistle:

Ποιό ήταν το πρώτο σας γιούζερνέημ;

Ε, ύστερα από τη παράθεση, αλλά και τα σχόλια νομίζω πως είναι ορατό με τσιτσίδι μάτι!

Χμμμ νομίζω bekatsa το 1999, μετά το άλλαξα σε sweet_disgrace αλλά ένιωθα σαν ξεπεσμένη gothού και κατέληξα στο invalid to 2006!

Είχα βαρεθεί να εξηγώ σε διάφορους ότι άλλο pussy και άλλο pusycat :lol:
Τι είναι το pusycat; :worry:

to δικο μου blackrose

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

KillNuMetalFans, 2000-1 :smoke:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kitten στο ICQ..2002
ιουυυυυ που έμπαινααα?? Και τώρα φωνάζω την αδερφή μου... :worry:

delfinaki.. Ή μήπως delphinaki; :redface: Δε θυμάμαι.. Πάντως πολύ σύντομα αντικαταστάθηκε, και παραμένει, από το Vicki.

prigkipesa..... Πριν πολλααααααα χροοοοόνια ...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bikipat :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον μάιο του 2009 όταν εκανα εγγραφή στο i-school και ήταν mdgr !!!!!

werip το πρωτο-πρωτο μετα teo_l20 και μετά teol20:P

suduk αλλα δεν θυμαμαι ποτε

ΕΕεεε...οποιος με ξερει θα εχει διαπιστωσει οτι λατρευω την πρωτοτυπια...και την ανονυμια...!
ηταν ________ ή κατι παρομοιο!!:D;):)ειναι λιγο....ενταξει...δεν ειμαι σιγουρη αμα ηταν το πρωτο! παντως ή αυτο ηταν ή κατι σε Anonymous1997 ή Guest1001...

Mafiozos

Το 1997

Δεν εχω αλλαξει ποτε και ειναι αδικοοο!
Διοτι καποιοι το χετε αλλαξει και δεν μπορω να καταλαβω ποιοι ειστε!
πφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back