Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:09 Η Deutsch... Lover: #21 22-07-12 15:09 Ο θανατος.... αλλα και λιγο το σκοταδι αλλα λιγακι περισσοτερο απο το σκοταδι το αιμα... ΥΓ: με το αιμα εχω γερο προβλημα ... δεν μπορω καν να το δω... Μολις το δω 'η φευγω ή αν δεν προλαβω λυποθυμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:42 Ο OChemist έγραψε: #22 22-07-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Ο θανατος.... αλλα και λιγο το σκοταδι αλλα λιγακι περισσοτερο απο το σκοταδι το αιμα... ΥΓ: με το αιμα εχω γερο προβλημα ... δεν μπορω καν να το δω... Μολις το δω 'η φευγω ή αν δεν προλαβω λυποθυμω Click για ανάπτυξη... ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:45 Ο DrHouse έγραψε: #23 22-07-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα ΥΓ: με το αιμα εχω γερο προβλημα ... δεν μπορω καν να το δω... Μολις το δω 'η φευγω ή αν δεν προλαβω λυποθυμω Click για ανάπτυξη... Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:52 Ο OChemist έγραψε: #24 22-07-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Μπηχτές για εμενα........!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #25 22-07-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:57 Ο OChemist έγραψε: #26 22-07-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Click για ανάπτυξη... Καλη δύναμη.....Θα την χρειαστεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 16:36 Η Loreley έγραψε: #27 22-07-12 16:36 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:34 Η Deutsch... Lover: #28 22-07-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Ρε Βασιλη! Δεν μπορω που δεν μπορω μην μου δειχνεις τετοια!!!! Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:36 Ο DrHouse έγραψε: #29 22-07-12 22:36 Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο θανατος.... αλλα και λιγο το σκοταδι αλλα λιγακι περισσοτερο απο το σκοταδι το αιμα... ΥΓ: με το αιμα εχω γερο προβλημα ... δεν μπορω καν να το δω... Μολις το δω 'η φευγω ή αν δεν προλαβω λυποθυμω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:42 Ο OChemist έγραψε: #22 22-07-12 15:42 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Ο θανατος.... αλλα και λιγο το σκοταδι αλλα λιγακι περισσοτερο απο το σκοταδι το αιμα... ΥΓ: με το αιμα εχω γερο προβλημα ... δεν μπορω καν να το δω... Μολις το δω 'η φευγω ή αν δεν προλαβω λυποθυμω Click για ανάπτυξη... ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:45 Ο DrHouse έγραψε: #23 22-07-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα ΥΓ: με το αιμα εχω γερο προβλημα ... δεν μπορω καν να το δω... Μολις το δω 'η φευγω ή αν δεν προλαβω λυποθυμω Click για ανάπτυξη... Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:52 Ο OChemist έγραψε: #24 22-07-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Μπηχτές για εμενα........!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #25 22-07-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:57 Ο OChemist έγραψε: #26 22-07-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Click για ανάπτυξη... Καλη δύναμη.....Θα την χρειαστεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 16:36 Η Loreley έγραψε: #27 22-07-12 16:36 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:34 Η Deutsch... Lover: #28 22-07-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Ρε Βασιλη! Δεν μπορω που δεν μπορω μην μου δειχνεις τετοια!!!! Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:36 Ο DrHouse έγραψε: #29 22-07-12 22:36 Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Ο θανατος.... αλλα και λιγο το σκοταδι αλλα λιγακι περισσοτερο απο το σκοταδι το αιμα... ΥΓ: με το αιμα εχω γερο προβλημα ... δεν μπορω καν να το δω... Μολις το δω 'η φευγω ή αν δεν προλαβω λυποθυμω Click για ανάπτυξη... ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:45 Ο DrHouse έγραψε: #23 22-07-12 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα ΥΓ: με το αιμα εχω γερο προβλημα ... δεν μπορω καν να το δω... Μολις το δω 'η φευγω ή αν δεν προλαβω λυποθυμω Click για ανάπτυξη... Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:52 Ο OChemist έγραψε: #24 22-07-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Μπηχτές για εμενα........!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #25 22-07-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:57 Ο OChemist έγραψε: #26 22-07-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Click για ανάπτυξη... Καλη δύναμη.....Θα την χρειαστεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 16:36 Η Loreley έγραψε: #27 22-07-12 16:36 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:34 Η Deutsch... Lover: #28 22-07-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Ρε Βασιλη! Δεν μπορω που δεν μπορω μην μου δειχνεις τετοια!!!! Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:36 Ο DrHouse έγραψε: #29 22-07-12 22:36 Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα ΥΓ: με το αιμα εχω γερο προβλημα ... δεν μπορω καν να το δω... Μολις το δω 'η φευγω ή αν δεν προλαβω λυποθυμω Click για ανάπτυξη... Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:52 Ο OChemist έγραψε: #24 22-07-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Μπηχτές για εμενα........!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #25 22-07-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:57 Ο OChemist έγραψε: #26 22-07-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Click για ανάπτυξη... Καλη δύναμη.....Θα την χρειαστεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 16:36 Η Loreley έγραψε: #27 22-07-12 16:36 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:34 Η Deutsch... Lover: #28 22-07-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Ρε Βασιλη! Δεν μπορω που δεν μπορω μην μου δειχνεις τετοια!!!! Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:36 Ο DrHouse έγραψε: #29 22-07-12 22:36 Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Μπηχτές για εμενα........!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #25 22-07-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:57 Ο OChemist έγραψε: #26 22-07-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Click για ανάπτυξη... Καλη δύναμη.....Θα την χρειαστεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 16:36 Η Loreley έγραψε: #27 22-07-12 16:36 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:34 Η Deutsch... Lover: #28 22-07-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Ρε Βασιλη! Δεν μπορω που δεν μπορω μην μου δειχνεις τετοια!!!! Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:36 Ο DrHouse έγραψε: #29 22-07-12 22:36 Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 15:57 Ο OChemist έγραψε: #26 22-07-12 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Click για ανάπτυξη... Καλη δύναμη.....Θα την χρειαστεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 16:36 Η Loreley έγραψε: #27 22-07-12 16:36 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:34 Η Deutsch... Lover: #28 22-07-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Ρε Βασιλη! Δεν μπορω που δεν μπορω μην μου δειχνεις τετοια!!!! Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:36 Ο DrHouse έγραψε: #29 22-07-12 22:36 Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι έβαλες ρε άνθρωπε. Είμαι και εγώ στην λίστα. πφφφφφφφφ ανατρίχιασα και αύριο πάω για εξετάσεις. από τώρα αγχώνομαι Click για ανάπτυξη... Καλη δύναμη.....Θα την χρειαστεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 16:36 Η Loreley έγραψε: #27 22-07-12 16:36 ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:34 Η Deutsch... Lover: #28 22-07-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Ρε Βασιλη! Δεν μπορω που δεν μπορω μην μου δειχνεις τετοια!!!! Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:36 Ο DrHouse έγραψε: #29 22-07-12 22:36 Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:34 Η Deutsch... Lover: #28 22-07-12 22:34 Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Ρε Βασιλη! Δεν μπορω που δεν μπορω μην μου δειχνεις τετοια!!!! Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:36 Ο DrHouse έγραψε: #29 22-07-12 22:36 Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilakos: ....Λιποψυχη ε....???Μαρακι πες αλευρι.... Spoiler Click για ανάπτυξη... Ρε Βασιλη! Δεν μπορω που δεν μπορω μην μου δειχνεις τετοια!!!! Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Φαντασου οτι κυλαει μεσα σου τωρα ! Click για ανάπτυξη... Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:36 Ο DrHouse έγραψε: #29 22-07-12 22:36 Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα σε παρακαλω! Το ξερω αλλα εγω δεν σταματω να το φοβαμαι! Click για ανάπτυξη... Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:38 Η φρι έγραψε: #30 22-07-12 22:38 Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το μέλλον μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #31 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Ιουλίου 2012 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ουτε και αυτο σταματαει να κυλαει (και δεν ειναι οτι καλυτερο να σταματησει ) Click για ανάπτυξη... Das weiß ich! Αλλα οταν καποιος το φοβαται και αηδιαζει στην ιδεα του και ακομα χειρωτερα λυποθημα στην θεα του δεν ειναι και τα καλυτερα λογια που του λες!!! Δεν νομιζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2012 στις 22:39 Η Deutsch... Lover: #32 22-07-12 22:39 Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από φρι: Το μέλλον μου. Click για ανάπτυξη... φρι μην ανχωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει αργα ή γρηγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:10 Η Gate4 έγραψε: #33 23-07-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ξεπερασε τον,πολλες φορες ακομη θα σε παρουν αιμα Click για ανάπτυξη... Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:11 Η Deutsch... Lover: #34 23-07-12 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αμάν Αλλά θα το ξεπεράσω σίγουρα γιατί από του χρόνου θα δίνω αίμα α και δεν φοβάμαι το αίμα γενικά εμένα φοβάμαι να με παίρνουν αίμα Click για ανάπτυξη... τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:17 Η Gate4 έγραψε: #35 23-07-12 12:17 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τυχερη εισαι! Εγω δεν μπορω να το βλεπω! Με το ζορι εβαλα την εικονα πιο πανω! Click για ανάπτυξη... Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:18 Η Deutsch... Lover: #36 23-07-12 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχα εγώ δεν έχω πρόβλημα με το αίμα μια χαρά είναι Click για ανάπτυξη... παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:23 Η Gate4 έγραψε: #37 23-07-12 12:23 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: παναγια μου! ΑΗΔΙΑ ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:24 Η Deutsch... Lover: #38 23-07-12 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Καλέ σιγά μια χαρά είναι πολύ ωραίο(κόκκινο-κόκκινο) Και να πιάσω αίμα και να χτυπήσω και να τρέχει αίμα δεν με πειράζει Click για ανάπτυξη... Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:29 Η Gate4 έγραψε: #39 23-07-12 12:29 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: Εγω αν χτυπησω.... Πικρη ιστορια! ναι ωραιο χρωμα εχει αλλα.... Click για ανάπτυξη... Όλα μια ιδέα είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 12:30 Η Deutsch... Lover: #40 23-07-12 12:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όλα μια ιδέα είναι Click για ανάπτυξη... αυτο ειναι το μονο σιγουρο! ΟΛΑ ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.