Παλιός τρόφιμος του WoW, γνωστός στον σέρβερ μου ως η Blood Elf Rogue τύπισσα (ναι ειμαι πάντα κοριτσάκι στα ΜΜΟ, εκφράζω το άλτερ εγκο μου έτσι) που βοηθούσε τον κόσμο.
Αξέχαστες στιγμές που, κατα λάθος έκανα loot mob άλλου, και τον ξενερωσα, εγραψε τρεις τελειες κι έφυγε και μετα του στελνω σε mail όλο το loot και άλλο τόσο, εις διπλούν σύνολο και του είπα οτι ήταν απρέπειά μου αυτο το λάθος και μου απαντάει όλο έκπληξη: "Δεν εχουν τετοια καλή συμπεριφορά πολλοί παίχτες πια, thanks"
ή
στο Legion expansion (και αγαπημένο μου) που είχα κάνει τον πλανήτη Argus ορμητήριο και επειδη δε μας βοήθαγε κανείς να ρίξουμε το τελικό boss στο 20-man Raid (Antorus), βούτηξα μόνη μου τους νιούμπηδες που περιμεναν απέξω, γκρουπ 20 ατόμων μες τη νυχτα και τους λεω εδω είμαστε, ηγούμαι ελάτε, όλοι νιουμπηδες και πάμε για να ρίξουμε το boss να πάρουμε το μωβ φοινικα το flying mount.
Δεν περάσαμε τη μέση, μας έριχναν τα mid bosses, αλλά γνωριστηκαμε πολλοί έτσι εκεινο το βράδυ, ενας γάλλος που δουλευε πρωι στο τρένο, κλπ. Την επομενη μέρα ειχε γινει σουσουρο στον σερβερ, η τρελή η νιούμπω η γκόμενα που μάζεψε τους πάντες και πήγε να ριξει το boss. Και η προσπάθεια αρκούσε για να μαθευτεί.
Με το χρονο λιγοστό και τις συνδρομές ακριβές, κόπηκε αυτο το χόμπι. Ας κάνουν άλλοι το ατελειωτο grind όπως το γουσταρει η Blizzard. Not for me. Εχω καλύτερα πράγματα να κανω. Αν και αγαπώ την χαρακτήρα μου, εγω την έπλασα έτσι και την χαίρομαι.