Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.406 εγγεγραμμένα μέλη και 3.559.934 μηνύματα σε 105.848 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 538 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.169 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.169 μηνύματα.
Τα αισθήματα αμοιβαία, και από πολύ παλιά μάλιστα (απ' όταν έκανες εκπομπές κι έλεγα τι ωραίος, απολαυστικός τύπος). Και χαίρομαι που είσαι απ' τα σταθερά άτομα εδώ μέσα - κι ας απέχω εγώ, αρκεί το να σε ξαναδιαβάσω, όταν επιστρέψω.
ΥΓ1. Είμαι δεύτερη σεζόν Mayans. Όποτε χτυπάω επεισοδιάκι, μου 'ρχεσαι στο μυαλό.
ΥΓ2. Άνετα παρεξηγείται αυτό το post, αλλά εγώ δεν μασάω και πατάω κουμπί αποστολής.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.