Πες με, με μια λέξη!

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,178 μηνύματα.
Μυστηριώδης ( ; )

Azur

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 321 μηνύματα.
μαχήτρια :boxing:

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,736 μηνύματα.
Φιλική !

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,184 μηνύματα.
Γάτα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,184 μηνύματα.
Αινιγμα

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,178 μηνύματα.
Ταϊλάνδη

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,984 μηνύματα.
Αγχώδης

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Τραγουδιάρης

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Αγαπημένη (πολύ)

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 649 μηνύματα.
Αγαπημένη (πολύ)
Τα αισθήματα αμοιβαία, και από πολύ παλιά μάλιστα (απ' όταν έκανες εκπομπές κι έλεγα τι ωραίος, απολαυστικός τύπος). Και χαίρομαι που είσαι απ' τα σταθερά άτομα εδώ μέσα - κι ας απέχω εγώ, αρκεί το να σε ξαναδιαβάσω, όταν επιστρέψω.

ΥΓ1. Είμαι δεύτερη σεζόν Mayans. Όποτε χτυπάω επεισοδιάκι, μου 'ρχεσαι στο μυαλό.
ΥΓ2. Άνετα παρεξηγείται αυτό το post, αλλά εγώ δεν μασάω και πατάω κουμπί αποστολής. :lol:

Συνεχίζετε με τον Valder.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,824 μηνύματα.
Προσγειωμένος (για την ηλικία σου)

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,735 μηνύματα.
Εκλεπτυσμένος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια