Θάλεια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
To περίεργο είναι ότι είσαι addicted στο λεμόνι.Όχι ο γευστικός συνδιασμός!Ρίζι με λεμόνι! Είμαι addicted στο λεμόνι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθε φορα που τρωω γιαουρτι θελω κατι αλμυρο...
Θυμαμαι ειχαν ερθει να κοιμηθουν σπιτι μου κατι φιλοι του αδελφου μου και ειχαν ξυπνησει το πρωι και ετρωγαν τζατζικι με μπισκοτα παπαδοπουλου...
Ειχα πεθανει στο γελιο οταν τους εβλεπα...
Την επομενη μερα το πρωι την ωρα που κοιμομουν ακουγα θορυβους απο τα διπλανα δωματια .Πηγα να δω και ειδα τους κολλητους του αδελφου μου να εχουν παρει κατι ""κοψιδια"" απο το χθεσινο ψησιμο και συγκεκριμενα μια μπριζολα και ενα μισοφαγωμενο λουκανικο να τους εχουν βαλει ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ και να τα βαζουν στο στομα του αδελφου που κοιμοταν....Φυσικα εκεινος ξυπνησε και εγινε χαμος....Ωραια εβδομαδα !!
Άγγελος
Επιφανές μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Πατσας με σοκολατα..
Τι λες ρε Αγγελε;;;;;
Δεν πας καλα, μαρεσει που χαμογελας κιολας!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
To περίεργο είναι ότι είσαι addicted στο λεμόνι.Όχι ο γευστικός συνδιασμός!
Πραγματικά είμαι εθισμένη.Ακόμα και όταν βγαίνω έξω παίρνω vodka λεμόνι ή μαργαρίτα λεμόνι (όταν δεν έχει φράουλα).Μάλλον είμαι άρρωστη.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Πατσας με σοκολατα..
Όταν λες «πατσάς με σοκολάτα» (βάλε και κανέναν τόνο), εννοείς ότι έχεις λιωμένη σοκολάτα και τη βάζεις μες στον πατσά σα σκορδοστούμπι ένα πράμα , ή έχεις δίπλα σοκολάτα και τρως. Το πρώτο σίγουρα είναι πολύ πιο τολμηρό...
Πραγματικά είμαι εθισμένη.Ακόμα και όταν βγαίνω έξω παίρνω vodka λεμόνι ή μαργαρίτα λεμόνι (όταν δεν έχει φράουλα).Μάλλον είμαι άρρωστη.
Κι εγώ έχω τρέλα με τα λεμόνια. Και μόνο που σκέφτομαι λεμόνι, μου τρέχουν τα σάλια. Μάλιστα μπορώ να φάω ολόκληρο λεμόνι και μου αρέσει πολύ. Μια φορά, είχα στύψει το χυμό από τρία λεμόνια και τον είχα πιει χωρίς να βάλω τίποτα άλλο. Η αλήθεια είναι πάντως ότι μετά μ'έπιασε λόγω του ότι μου είχε πέσει η πίεση αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Ψωμί βουτηγμένο στο κρασί.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψωμί βουτηγμένο στο κρασί
Κατι σαν τη Θεια Κοινωνια σα να λεμε....(Θου Κυριε....)
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Δε θα μπω σε αυτό το θέμα για την επόμενη μία ώρα μέχρι να καλμάρει το στομάχι μου.
Εχω φάει και μια μπριζόλα νωρίτερα... κρίμα είναι να παει χαμένη!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ψωμί βουτηγμένο στο κρασί.
ευλόγησον
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Κι εγώ έχω τρέλα με τα λεμόνια. Και μόνο που σκέφτομαι λεμόνι, μου τρέχουν τα σάλια. Μάλιστα μπορώ να φάω ολόκληρο λεμόνι και μου αρέσει πολύ. Μια φορά, είχα στύψει το χυμό από τρία λεμόνια και τον είχα πιει χωρίς να βάλω τίποτα άλλο. Η αλήθεια είναι πάντως ότι μετά μ'έπιασε λόγω του ότι μου είχε πέσει η πίεση αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...
Ναιιιιιιιι.Αγαπάμε τα λεμόνια!!!!!
Βέβαια πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, γιατί εκτός από την πτώση της πίεσης μπορούν να μας χαλάσουν και τα δόντια, από την υπερκατανάλωση.
Ένας ακόμη παράξενος συνδυασμός είναι και ο φραπές με μπάλα παγωτού βανίλια. Καλό ήταν!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Kρέπα σοκολάτα πατατάκια.
Επιτέλους και ένας άλλος άνθρωπος που συνδυάζει σοκολάτα με πατάτες! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε όσους το λέω, με κοιτάζουν με απορία!
Ουίσκυ με φαί;;;
Δε θα μπω σε αυτό το θέμα για την επόμενη μία ώρα μέχρι να καλμάρει το στομάχι μου.
Εχω φάει και μια μπριζόλα νωρίτερα... κρίμα είναι να παει χαμένη!
Τι κακό έχει το φαί με το ουίσκι; Μια χαρά συνδυασμός είναι!
underwater
Περιβόητο μέλος
Άγγελος
Επιφανές μέλος
μην φοβαστε τα ξινά κοριτσια..
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιτέλους και ένας άλλος άνθρωπος που συνδυάζει σοκολάτα με πατάτες! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε όσους το λέω, με κοιτάζουν με απορία!
Νταξ κομπάρσα. Νομίζω είμαστε πλασμένες η μία για την άλλη.
Είχα κάνει σε μια φίλη μου Βελγίδα το τραπέζι και είχα φτιάξει φιλέτο χοιρινό-δε θυμάμαι με τι. Και αυτή μου ζήτησε μερέντα την οποία και άλειψε με τόση ευχαρίστηση πάνω στο γουρουνάκι. Περιττό να πω ότι μου κόπηκε η όρεξη για τις επόμενες δυο μέρες.
Άγγελος
Επιφανές μέλος
αφου τα γλυκα αλευρι και σοκολατα εχουν..
και απο παλια η μανα μου στο σχολειο ετρωγε φετες ψωμι με σοκολατα μεσα
η πατατα παρομοια ειναι..
Είχα κάνει σε μια φίλη μου Βελγίδα το τραπέζι και είχα φτιάξει φιλέτο χοιρινό-δε θυμάμαι με τι. Και αυτή μου ζήτησε μερέντα την οποία και άλειψε με τόση ευχαρίστηση πάνω στο γουρουνάκι. Περιττό να πω ότι μου κόπηκε η όρεξη για τις επόμενες δυο μέρες.
καλα οι βορειοι τρωνε τα παντα,,κυριολεκτικα..
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.