spitogata Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 03:34 Η spitogata: #801 05-08-13 03:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καμια φορα ανοίγω το ψυγειο και κοιτάω τι έχει χωρίς να πεινάω Click για ανάπτυξη... Story of my life Πρέπει να μάθω στον εγκέφαλό μου να ξεχωρίζει το βαριέμαι από το πεινάω Δεν μπορώ να βλέπω τον νεροχύτη-νιπτήρα με νερά,έστω και στάλες μου την δίνει απίστευτα,και κάθομαι όποτε τον βρω έτσι και τον σκουπίζω μέχρι να μην έχει τίποτα..να αρχίσω να ανησυχώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Η mindcircus: #802 05-08-13 12:53 Ενω εχω ενα σωρο δουλειες να κανω, με πιανει ωρες ωρες απαθεια και καθομαι χωρις να κανω τιποτα. Και μετα νευριαζω που δεν προλαβα να κανω ολες τις δουλειες μου του σπιτιου! Επισης με ενοχλει που καθομαι μερικες φορες σε συγκεκριμενες στασεις ενω ξερω πως μετα θα ειμαι πιασμενη, αλλα βαριεμαι ναλλαξω σταση. Σοβαρη η κατασταση μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 19:52 Η Gilda έγραψε: #803 05-08-13 19:52 Όταν έχω να ξυπνήσω νωρίς την επόμενη μέρα, από το άγχος μου το βράδυ δεν με παίρνει ο ύπνος. Δηλαδή αγχώνομαι ότι δεν θα κοιμηθώ, και φυσικά αυτό με κάνει να μην κοιμάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Η Deutsch... Lover: #804 06-08-13 19:22 Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 00:29 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #805 07-08-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... τζοιν δα κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 18:17 Η venividivici: #806 07-10-13 18:17 Δεν θέλω να ακουμπούν τα μαλλιά μου... Και δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους να τρώνε τα νύχια τους.... ή κι αν δεν τα τρώνε εκείνη την ώρα τα νύχια…. να φαίνονται σκοροφαγωμένα από το πολύ μάσημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 18:51 Η Loony έγραψε: #807 09-11-13 18:51 1) δεν μπορώ να μασάνε τσίχλες μπροστά μου 2) δεν μπορώ να τρώνε μπροστά μου 3) δεν μπορώ να κουνιούνται μπροστά μου 4) δεν μπορώ να αναπνέουν με θόρυβο μπροστά μου σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 20:35 Η Nefeli Graf: #808 09-11-13 20:35 Εκνευρίζομαι όταν κάποιος από εκεί που λέει κάτι συγκεκριμένο σταματάει ξαφνικά για άσχετο λόγο και δεν καταλήγει σ'αυτό που θέλει. Πολλές φορές τους λέω τελειώνετε αυτό που θέλετε να πείτε και μετά απαντήστε σε άλλους ή σταματήστε να μιλάτε. Ευτυχώς μ'ακούν και ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν να πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 21:36 Ο Βλα έγραψε: #809 09-11-13 21:36 Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Καμια φορα ανοίγω το ψυγειο και κοιτάω τι έχει χωρίς να πεινάω Click για ανάπτυξη... Story of my life Πρέπει να μάθω στον εγκέφαλό μου να ξεχωρίζει το βαριέμαι από το πεινάω Δεν μπορώ να βλέπω τον νεροχύτη-νιπτήρα με νερά,έστω και στάλες μου την δίνει απίστευτα,και κάθομαι όποτε τον βρω έτσι και τον σκουπίζω μέχρι να μην έχει τίποτα..να αρχίσω να ανησυχώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 12:53 Η mindcircus: #802 05-08-13 12:53 Ενω εχω ενα σωρο δουλειες να κανω, με πιανει ωρες ωρες απαθεια και καθομαι χωρις να κανω τιποτα. Και μετα νευριαζω που δεν προλαβα να κανω ολες τις δουλειες μου του σπιτιου! Επισης με ενοχλει που καθομαι μερικες φορες σε συγκεκριμενες στασεις ενω ξερω πως μετα θα ειμαι πιασμενη, αλλα βαριεμαι ναλλαξω σταση. Σοβαρη η κατασταση μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 19:52 Η Gilda έγραψε: #803 05-08-13 19:52 Όταν έχω να ξυπνήσω νωρίς την επόμενη μέρα, από το άγχος μου το βράδυ δεν με παίρνει ο ύπνος. Δηλαδή αγχώνομαι ότι δεν θα κοιμηθώ, και φυσικά αυτό με κάνει να μην κοιμάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Η Deutsch... Lover: #804 06-08-13 19:22 Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 00:29 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #805 07-08-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... τζοιν δα κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 18:17 Η venividivici: #806 07-10-13 18:17 Δεν θέλω να ακουμπούν τα μαλλιά μου... Και δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους να τρώνε τα νύχια τους.... ή κι αν δεν τα τρώνε εκείνη την ώρα τα νύχια…. να φαίνονται σκοροφαγωμένα από το πολύ μάσημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 18:51 Η Loony έγραψε: #807 09-11-13 18:51 1) δεν μπορώ να μασάνε τσίχλες μπροστά μου 2) δεν μπορώ να τρώνε μπροστά μου 3) δεν μπορώ να κουνιούνται μπροστά μου 4) δεν μπορώ να αναπνέουν με θόρυβο μπροστά μου σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 20:35 Η Nefeli Graf: #808 09-11-13 20:35 Εκνευρίζομαι όταν κάποιος από εκεί που λέει κάτι συγκεκριμένο σταματάει ξαφνικά για άσχετο λόγο και δεν καταλήγει σ'αυτό που θέλει. Πολλές φορές τους λέω τελειώνετε αυτό που θέλετε να πείτε και μετά απαντήστε σε άλλους ή σταματήστε να μιλάτε. Ευτυχώς μ'ακούν και ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν να πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 21:36 Ο Βλα έγραψε: #809 09-11-13 21:36 Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενω εχω ενα σωρο δουλειες να κανω, με πιανει ωρες ωρες απαθεια και καθομαι χωρις να κανω τιποτα. Και μετα νευριαζω που δεν προλαβα να κανω ολες τις δουλειες μου του σπιτιου! Επισης με ενοχλει που καθομαι μερικες φορες σε συγκεκριμενες στασεις ενω ξερω πως μετα θα ειμαι πιασμενη, αλλα βαριεμαι ναλλαξω σταση. Σοβαρη η κατασταση μου;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 5 Αυγούστου 2013 στις 19:52 Η Gilda έγραψε: #803 05-08-13 19:52 Όταν έχω να ξυπνήσω νωρίς την επόμενη μέρα, από το άγχος μου το βράδυ δεν με παίρνει ο ύπνος. Δηλαδή αγχώνομαι ότι δεν θα κοιμηθώ, και φυσικά αυτό με κάνει να μην κοιμάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Η Deutsch... Lover: #804 06-08-13 19:22 Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 00:29 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #805 07-08-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... τζοιν δα κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 18:17 Η venividivici: #806 07-10-13 18:17 Δεν θέλω να ακουμπούν τα μαλλιά μου... Και δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους να τρώνε τα νύχια τους.... ή κι αν δεν τα τρώνε εκείνη την ώρα τα νύχια…. να φαίνονται σκοροφαγωμένα από το πολύ μάσημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 18:51 Η Loony έγραψε: #807 09-11-13 18:51 1) δεν μπορώ να μασάνε τσίχλες μπροστά μου 2) δεν μπορώ να τρώνε μπροστά μου 3) δεν μπορώ να κουνιούνται μπροστά μου 4) δεν μπορώ να αναπνέουν με θόρυβο μπροστά μου σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 20:35 Η Nefeli Graf: #808 09-11-13 20:35 Εκνευρίζομαι όταν κάποιος από εκεί που λέει κάτι συγκεκριμένο σταματάει ξαφνικά για άσχετο λόγο και δεν καταλήγει σ'αυτό που θέλει. Πολλές φορές τους λέω τελειώνετε αυτό που θέλετε να πείτε και μετά απαντήστε σε άλλους ή σταματήστε να μιλάτε. Ευτυχώς μ'ακούν και ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν να πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 21:36 Ο Βλα έγραψε: #809 09-11-13 21:36 Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν έχω να ξυπνήσω νωρίς την επόμενη μέρα, από το άγχος μου το βράδυ δεν με παίρνει ο ύπνος. Δηλαδή αγχώνομαι ότι δεν θα κοιμηθώ, και φυσικά αυτό με κάνει να μην κοιμάμαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Η Deutsch... Lover: #804 06-08-13 19:22 Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 00:29 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #805 07-08-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... τζοιν δα κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 18:17 Η venividivici: #806 07-10-13 18:17 Δεν θέλω να ακουμπούν τα μαλλιά μου... Και δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους να τρώνε τα νύχια τους.... ή κι αν δεν τα τρώνε εκείνη την ώρα τα νύχια…. να φαίνονται σκοροφαγωμένα από το πολύ μάσημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 18:51 Η Loony έγραψε: #807 09-11-13 18:51 1) δεν μπορώ να μασάνε τσίχλες μπροστά μου 2) δεν μπορώ να τρώνε μπροστά μου 3) δεν μπορώ να κουνιούνται μπροστά μου 4) δεν μπορώ να αναπνέουν με θόρυβο μπροστά μου σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 20:35 Η Nefeli Graf: #808 09-11-13 20:35 Εκνευρίζομαι όταν κάποιος από εκεί που λέει κάτι συγκεκριμένο σταματάει ξαφνικά για άσχετο λόγο και δεν καταλήγει σ'αυτό που θέλει. Πολλές φορές τους λέω τελειώνετε αυτό που θέλετε να πείτε και μετά απαντήστε σε άλλους ή σταματήστε να μιλάτε. Ευτυχώς μ'ακούν και ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν να πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 21:36 Ο Βλα έγραψε: #809 09-11-13 21:36 Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 00:29 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #805 07-08-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... τζοιν δα κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 18:17 Η venividivici: #806 07-10-13 18:17 Δεν θέλω να ακουμπούν τα μαλλιά μου... Και δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους να τρώνε τα νύχια τους.... ή κι αν δεν τα τρώνε εκείνη την ώρα τα νύχια…. να φαίνονται σκοροφαγωμένα από το πολύ μάσημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 18:51 Η Loony έγραψε: #807 09-11-13 18:51 1) δεν μπορώ να μασάνε τσίχλες μπροστά μου 2) δεν μπορώ να τρώνε μπροστά μου 3) δεν μπορώ να κουνιούνται μπροστά μου 4) δεν μπορώ να αναπνέουν με θόρυβο μπροστά μου σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 20:35 Η Nefeli Graf: #808 09-11-13 20:35 Εκνευρίζομαι όταν κάποιος από εκεί που λέει κάτι συγκεκριμένο σταματάει ξαφνικά για άσχετο λόγο και δεν καταλήγει σ'αυτό που θέλει. Πολλές φορές τους λέω τελειώνετε αυτό που θέλετε να πείτε και μετά απαντήστε σε άλλους ή σταματήστε να μιλάτε. Ευτυχώς μ'ακούν και ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν να πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 21:36 Ο Βλα έγραψε: #809 09-11-13 21:36 Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... τζοιν δα κλαμπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 18:17 Η venividivici: #806 07-10-13 18:17 Δεν θέλω να ακουμπούν τα μαλλιά μου... Και δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους να τρώνε τα νύχια τους.... ή κι αν δεν τα τρώνε εκείνη την ώρα τα νύχια…. να φαίνονται σκοροφαγωμένα από το πολύ μάσημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 18:51 Η Loony έγραψε: #807 09-11-13 18:51 1) δεν μπορώ να μασάνε τσίχλες μπροστά μου 2) δεν μπορώ να τρώνε μπροστά μου 3) δεν μπορώ να κουνιούνται μπροστά μου 4) δεν μπορώ να αναπνέουν με θόρυβο μπροστά μου σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 20:35 Η Nefeli Graf: #808 09-11-13 20:35 Εκνευρίζομαι όταν κάποιος από εκεί που λέει κάτι συγκεκριμένο σταματάει ξαφνικά για άσχετο λόγο και δεν καταλήγει σ'αυτό που θέλει. Πολλές φορές τους λέω τελειώνετε αυτό που θέλετε να πείτε και μετά απαντήστε σε άλλους ή σταματήστε να μιλάτε. Ευτυχώς μ'ακούν και ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν να πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 21:36 Ο Βλα έγραψε: #809 09-11-13 21:36 Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θέλω να ακουμπούν τα μαλλιά μου... Και δεν αντέχω να βλέπω ανθρώπους να τρώνε τα νύχια τους.... ή κι αν δεν τα τρώνε εκείνη την ώρα τα νύχια…. να φαίνονται σκοροφαγωμένα από το πολύ μάσημα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 18:51 Η Loony έγραψε: #807 09-11-13 18:51 1) δεν μπορώ να μασάνε τσίχλες μπροστά μου 2) δεν μπορώ να τρώνε μπροστά μου 3) δεν μπορώ να κουνιούνται μπροστά μου 4) δεν μπορώ να αναπνέουν με θόρυβο μπροστά μου σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 20:35 Η Nefeli Graf: #808 09-11-13 20:35 Εκνευρίζομαι όταν κάποιος από εκεί που λέει κάτι συγκεκριμένο σταματάει ξαφνικά για άσχετο λόγο και δεν καταλήγει σ'αυτό που θέλει. Πολλές φορές τους λέω τελειώνετε αυτό που θέλετε να πείτε και μετά απαντήστε σε άλλους ή σταματήστε να μιλάτε. Ευτυχώς μ'ακούν και ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν να πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 21:36 Ο Βλα έγραψε: #809 09-11-13 21:36 Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) δεν μπορώ να μασάνε τσίχλες μπροστά μου 2) δεν μπορώ να τρώνε μπροστά μου 3) δεν μπορώ να κουνιούνται μπροστά μου 4) δεν μπορώ να αναπνέουν με θόρυβο μπροστά μου σοβαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 20:35 Η Nefeli Graf: #808 09-11-13 20:35 Εκνευρίζομαι όταν κάποιος από εκεί που λέει κάτι συγκεκριμένο σταματάει ξαφνικά για άσχετο λόγο και δεν καταλήγει σ'αυτό που θέλει. Πολλές φορές τους λέω τελειώνετε αυτό που θέλετε να πείτε και μετά απαντήστε σε άλλους ή σταματήστε να μιλάτε. Ευτυχώς μ'ακούν και ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν να πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 21:36 Ο Βλα έγραψε: #809 09-11-13 21:36 Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκνευρίζομαι όταν κάποιος από εκεί που λέει κάτι συγκεκριμένο σταματάει ξαφνικά για άσχετο λόγο και δεν καταλήγει σ'αυτό που θέλει. Πολλές φορές τους λέω τελειώνετε αυτό που θέλετε να πείτε και μετά απαντήστε σε άλλους ή σταματήστε να μιλάτε. Ευτυχώς μ'ακούν και ολοκληρώνουν αυτό που θέλουν να πουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 21:36 Ο Βλα έγραψε: #809 09-11-13 21:36 Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:05 Η Nefeli Graf: #810 09-11-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Εγώ πάλι τρελένομαι όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον και αυτός δεν το καταλαβαίνει! Click για ανάπτυξη... Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2013 στις 22:55 Ο Βλα έγραψε: #811 09-11-13 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Για εμένα λες; Κάτι άλλο δεν μου αρέσει να μου την λένε ότι κάνω προφορικά λάθη σε διάφορες λέξεις αλλά οι ίδιοι είναι χειρότεροι. Click για ανάπτυξη... Γενικά! Όχι για εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 4 Μαΐου 2014 στις 00:57 Η mindcircus: #812 04-05-14 00:57 1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2014 BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1.Οταν γυρναω απο δουλεια, καταπιανομαι με δουλειες λες και μου εχουν βαλει μοτερακι, αντι να χαλαρωσω και δε θελω να μιλαω για λιγη ωρα. 3.Τα πρωινα δεν παιρνω μπρος αμεσως που θα ξυπνησω, γι'αυτο παντα σηκωνομαι πολυ νωριτερα. 4. Ξενυχτω ακομα κι αν κουτουλαω προκειμενου να δω μια καλη ταινια η εκπομπη κι αν δεν ειναι ολα πεντακαθαρα και τακτοποιημενα. 5. Θελω καθε μερα να φοραω κατι διαφορετικο και για να μην ψαχνομαι, ετοιμαζω τα ρουχα που θα φορεσω για τις επομενες 3 μερες Ε, για παραξενιες δε συζηταμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2014 στις 16:11 Η BLUE SEA έγραψε: #813 30-06-14 16:11 Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα φαγητά που απεχθάνεται ο πιο πολύς κόσμος, όπως αγκινάρες, κουκιά, ρεβίθια, φακές, φάβα, μπρόκολο κ.ά., εμένα είναι τα αγαπημένα μου. Αντιθέτως, εγώ απεχθάνομαι τα φαγητά που αρέσουν στον πιο πολύ κόσμο, όπως στιφάδο, γύρο, σουβλάκι, πίτσα, τηγανιτές πατάτες κ.ά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μύριαμ4 Νεοφερμένο μέλος Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:39 Η Μύριαμ4 έγραψε: #814 04-09-14 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Σεπτεμβρίου 2014 Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Χαχαχ ακριβώς αυτό παθαίνω και εγώ μόλις πηγαίνω για ύπνο.Σκέφτομαι εκατοντάδες πράγματα τα οποία δεν τα σκέφτηκα ποτέ μέσα στην μέρα.Και τελικά καταλήγω να κοιμάμαι στις 4.00 το πρωί Γενικότερα έχω πολλές παραξενιές. 1.Με πειράζει να ακουμπάνε τα μαλλιά μου. 2.Με ενοχλεί να μου πειράζουνε τα βιβλία μου. 3.Με πειράζει να μου πειράζουν τα καλλυντικά μου οι φίλες μου 4.Θέλω να πηγαίνω μόνη μου για ψώνια(είτε αυτά είναι ψώνια στο σούπερ μαρκετ είτε είναι ψώνια για ρούχα) 5.Έχω έναν μικρό κάκτο τον οποίο τον έχω δίπλα στο κομοδίνο μου.Εάν δεν τον έχω στο κομοδίνο με πιάνει νευρικότητα.Κατά έναν περίεργο λόγο ο μικρός μου κάκτος με ηρεμεί.Αυτά τα λίγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:11 Η Deutsch... Lover: #815 07-09-14 17:11 Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα συμφωνησω με τα ψωνια! Ειναι ΤΟΣΟ εκνευριστικο να εισαι με παρεα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 13:20 Η Alireza έγραψε: #816 08-09-14 13:20 Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν δεν ταιριάζει το κατωσέντονο με το πανωσέντονο και το μαξιλάρι δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όπως και αν είναι ανοιχτές οι ντουλάπες, πόρτες, συρτάρια. Όταν τρώω πάντα θα ξεκινήσω με το πιο χάλια κομμάτι του φαγητού και θα αφήσω το καλύτερο για το τέλος. Όταν με πιάσει το νοικοκυρίστικο (οοοοοταν γιατί είμαι και τεμπέλα ) τα βιβλία μου θα είναι πάντα ταξινομημένα, συνήθως κατά ύψος ή κατά είδος, το ίδιο και τα αντικείμενα του δωματίου μου και μην τυχόν και τους αλλάξεις θέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 21:11 Ο panagiotists13: #817 12-09-14 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το βραδυ καθομαι με τις ωρες ξυπνια στο κρεβατι μου γυριζω απο εδω γυριζω απο εκει και σκεφτομαι πραγματα που δεν σκεφτηκα ποτε μεσα στην μερα... Αυτο εχει ως αποτελεσμα να πηγαινω για υπνο στις 12 πχ και να κοιμαμαι τελικα στις 3-4... Αλλα δεν λεω με τιποτα να το σταματησω... Το εχω συνηθησει και αρχιζει να μου αρεσει Τραγικο Click για ανάπτυξη... Du bist nicht alleine!!!Έχει τύχει να έχει ξημερώσει και να είμαι με δύο ώρες ύπνο και να πρέπει να πάω σχολείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #818 13-09-14 15:54 Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: teoaenaos Βλα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν ξυπνάω, δεν θέλω για κανα μισάωρο να μου μιλάει κανείς, και αν τύχει και μιλήσει, αρχίζω και φωνάζω χωρίς λόγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19:48 Η methexys έγραψε: #819 13-09-14 19:48 -Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
-Mε εκνευρίζει όταν καπνίζουν και ο καπνός έρχεται στα μούτρα μου. Ακόμα και αν είναι κολλητός φίλος ο άλλος,με εκνευρίζει. -Κάθε φορά που πάω σε μια καφετέρια που κερνάνε κρουασάν με σοκολάτα,εγώ τρώω μόνο τη σοκολάτα από πάνω και πάντα καταφέρνω να λερώσω έστω και λίγο τα ρούχα μου/χέρια μου/πόδια. -Mε ενοχλεί όταν άλλοι σχολιάζουν άλλα άτομα στον δρόμο. Για τα ρούχα,για την εμφάνιση,για οτιδήποτε. Τι σε νοιάζει φίλε αν η άλλη έχει το σώμα και γουστάρει να φοράει κοντά σορτσάκια; -Μου αρέσει να τακτοποιώ το δωμάτιό μου,την ντουλάπα μου,κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2015 στις 01:34 Η mindcircus: #820 09-01-15 01:34 Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμα δε δω paulina τη νυχτα, δεν παω για υπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.