1) Αν αρχίσω να τρώω κάτι, πρέπει να το φάω όπως το άρχησα. Π.χ. Αρχίζω να τρώω απο το πιάτο, και λέω να το βάλω για άλλα 15 δευτερόλεπτα στον φουρνο μικροκυμάτων. Πρέπει να το ξαναβάλω στο τραπέζι με την ίδια γωνία.
2) Δεν μπορώ να περπατάω στον δρόμο κρατόντας σακούλες (εκτός πάρα πολύ μικρής απόστασης). Αν είναι να αγοράσω κάτι θα πάρω την τσάντα μου.
3) Αν πω σε κάποιον κάτι, πρέπει να το τιρήσω.
4) Αν κάνω μια διαδρομή συχνά με τα πόδια, έχω έναν συγκεκριμένο τρόπο που θα την κάνω (π.χ. πάντα στο ίδιο πεζοδρόμιο, πάντα απο τους ίδιους δρόμους)
5) Στο λεωφροείο κάθομαι σε συνολικά 7 συγκεκριμένες θέσεις. Αν είναι πιασμένες, κάθομαι όρθιος, ακόμα και αν έχει όλες τις υπόλυπες κενές.
6) Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν σκεπαστώ έστω και ελάχιστα με κάτι. Ακόμα και το καλοκαίρι που δεν γίνεται να κοιμηθείς απο την ζέστη, έχω το σεντόνι μου και πρέπει να σκεπάσω έστω ένα πόδι/χέρι/ κομμάτι του σώματος γενικά.
7) Δεν γίνεται να περάσει μια μέρα χωρίς να ακούσω έστω και 10 λεπτά μουσική.
8 )Δεν γίνεται να περάσω πάνω απο μια μέρα χωρίς να βγώ απο το σπίτι μου. Ακόμα και πουθενά να μην έχω να πάω, θα βγώ μόνος μου βόλτα στην γειτονιά.
9) Ανέχομαι αγκαλιά και φιλί ως χαιρετισμό απο συνολικά 5 άτομα (εκτός οικογένειας).
...Αναρωτιέμαι πως με κάνουν παρέα ακόμα άνθρωποι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.