Έχω επίσης και άλλες παραξενιές :
1) Εκνευρίζομαι όταν μου πειράζουν τα πράγματα και τους αλλάζουν θέσεις.
2) Με αηδιάζουν οι βρεγμένες τρίχες.
3) Κάθε βράδυ, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσω κάτι ή να ακούσω ένα τραγούδι αλλιώς δεν μπορώ να κοιμηθώ.

4) Δεν αντέχω την όψη του αίματος και δεν μπορώ τα νοσοκομεία λόγω της μυρωδιάς τους.
5) Δεν μπορώ το να με σκουντάει κάποιος. Πραγματικά είμαι πολύ περίεργη σε αυτό. Είχα βρίσει φίλο μου, που με σκούνταγε επι κάποια ώρα, επειδή ήθελε να μου πει κάτι.
6) Το πρωί πουέχω το κινητό για ξυπνητήρι, θέλω πάντα να ακούσω όλο το τραγούδι που έχω για αφύπνιση, και μετά να σηκωθώ από το κρεβάτι.
7) Μου την σπάει να δανείζω ρούχα και παπούτσια μου, για έναν ανεξήγητο λόγο.
8 ) Πίνω οπωσδήποτε ένα λίτρο γάλα μέσα στην μέρα, και όταν το βάζω στο ποτήρι, το θέλω πάντα με καλαμάκι. (από το νήπιο μου έχει κολλήσει αυτό

)
9) Δεν μπορώ όταν είμαι αφοσιωμένη σε κάτι, να έχω κάποιον πάνω από το κεφάλι μου να με παρακολουθεί. Για παράδειγμα στις εξετάσεις, έρχεται ο επιτηρητής πάνω από το κεφάλι σου για 2 λεπτά και δεν μπορώ, με κομπλάρει.

10) Σιχαίνομαι να πιάσω τα μαλλιά μου μετά την θάλασσα, που είναι βρεγμένα, ξεραμένα και γεμάτα αλάτι.
11) Όταν βγαίνω από την θάλασσα, αλλάζω κατευθείαν μαγιό και βάζω το στεγνό, δεν αντέχω ούτε λεπτό με βρεγμένο.
12) Όταν καθαρίζω το δωμάτιο μου, θέλω πάντα να ακούω μουσική.
Αυτά προς το παρόν.
Τελικά πρέπει να είμαι αρκετά παράξενος άνθρωπος..απορώ πως με αντέχουν οι γύρω μου!!