Συμφωνώ και εγω , οτι δεν πρεπει να αλλαξουμε τον κανονα που λεει οτι τα θυματα δολοφονιας δεν εχουν τελευταια λογια! Και κανονικα τα λογια της love_angel θα επρεπε να διαγραφουν ή αφου είδε οτι ειχε φυγει απο το παιχνιδι θα επρεπε να τα αλλαξει!
Επιπλεον, οποιος εχει την καρτα Ονειρο καλυτερα θα ηταν να την κραταει κρυφη, γιατι εγώ πχ αν ελεγα τι μου ειχε πει η ΣΕ για την ιδιοτητα του Catalyst, θα ειχα δωσει στο πιατο στους δολοφονους, αυτον που ψαχνανε! Τον αντιπαλο μαφιοζο δλδ! Και η μπλοφα μονο τους πολιτες θα μπερδευε και οχι τους δολοφονους!
Επισης πιστευω οτι θα πρεπει να υπαρχει ορος, οπως και στο κανονικο, οτι αν οι μαφιοζοι ανακαλυψουν τον Ντεντεκτιβ για παραδειγμα, να νικανε, γιατι αλλιως ο Ντεντεκτιβ θα παιζει πολυ ανετα και το εργο του θα ειναι πολυ ευκολο! Εκτος βεβαια αν υπαρχει τετοιος ορος και εγω δεν τον εχω διαβασει ή δεν τον εχω καταλαβει!
Επειδή το παιχνίδι κλείνει προς τη μερία των πολιτών κι αν αυτοί είναι τυχεροί τότε μπορούν να ξεκάνουν τους δολοφόνους πολύ εύκολα πρέπει να δωθεί και κάτι ακόμη στην ομάδα των δολοφόνων
Είδατε ότι ο κάταλυστ έπιασε λαβράκι με τη μαρία κι ο φρικ ρώτησε για τη χιμελα την πρωτη μερα
Μετα επεσε πολυ στριμωγμα...
Για το ονειρο εγω λεω ν παραμεινει οπως ειναι
Να μπορει καποιος να μπλοφαρει
Κανει το παιχνιδι πιο συναρπαστικο
Μπορει ενας δολοφονος να βγει κ ν πει ψεματα για καποιον, αλλα αν αυτος ο καποιος αποκαλυφθει μετα κι ο δολοφονος θα εχει καρφωθει με αυτον τον τροπο
Δινει ετσι η καρτα περισσοτερες δυνατοτητες στους παιχτες
Επισης για τα καρφωματα διαφωνω με την οριστικη νικη των δολοφονων
Υπαρχουν παιχτες οπως ο ντετεκτιβ π ξερουν πολλους ρολους κ υπαρχουν πολλοι τροποι να να μαθει καποιος τον ρολο ενος αλλου
Ετσι αν ενας πληροφοριοδοτης δεν παιξει καλα και τον καταλαβουν γρηγορα οι δολοφονοι τοτε το παιχνιδι θα τελειωνει αμεσα
Αυτο που προτεινω ομως ειναι με το απλο καρφωμα πληροφοριοδοτης και ντετεκτιβ να βγαινουν
οριστικα εκτος παιχνιδιου
Χανεται απ τη μια το σασπενς για το τι εγινε και εχουμε 2 πτωματα αλλα απ την αλλη ειναι μεγαλη επιβραβευση για τους δολοφονους για το σωστο καρφωμα και μεγαλο πληγμα στους πολιτες αν καποιος τους ανοιχτει πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.