Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαΐου 2013 στις 17:38 Ο Guest 781029: #1.421 04-05-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σοβάρεψε το μαφιοζάκι... Άντε να γυρίσει η Ριρίκα να πάθει ένα mini-εγκεφαλικό! Click για ανάπτυξη... trolling successful αν πάθει εγκεφαλικό 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:39 Ο dimijim έγραψε: #1.422 04-05-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: trolling successful αν πάθει εγκεφαλικό 8) Click για ανάπτυξη... Μπα είναι γερό σκαρί, χρειάζεται να έρθουν και οι 16 και να γράψουν 5-6 troll μηνύματα για να συγκινηθεί λίγο η πεταλουδίτσα μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαΐου 2013 στις 17:40 Ο Guest 781029: #1.423 04-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπα είναι γερό σκαρί, χρειάζεται να έρθουν και οι 16 και να γράψουν 5-6 troll μηνύματα για να συγκινηθεί λίγο η πεταλουδίτσα μας... Click για ανάπτυξη... Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η Himela έγραψε: #1.424 04-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Γιατί ρε Χιμελάκι μου; Εσύ δεν έλεγες να κάνουμε τώρα όσα δε θα μπορούμε να κάνουμε όταν γίνουμε μεγάλοι; Άσε με λίγο να τρολλάρω... Click για ανάπτυξη... Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο dimijim έγραψε: #1.425 04-05-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Click για ανάπτυξη... Είναι εξελιγμένο είδος αυτή... Έχει κληρονομήσει απ τους προγόνους της χαρακτηριστικά που τη βοηθούν να επιβιώνει και να αναπαράγεται με μεγαλύτερο ρυθμό... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Click για ανάπτυξη... Εννοείται διαβάζουμε, ακούμε κι αγαπάμε τη Σύλβια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:56 Η blue_butterfly: #1.426 04-05-13 17:56 Έλα καμάρια, τα υπόλοιπα στην καφετέρια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και τις εξεταστικές. Τα λέμε στο καλοκαιρινό παλέρμο. Μέχρι τότε, να περνάτε καλά. Και ναι, είμαι γερό σκαρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 First Προηγούμενη 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Σοβάρεψε το μαφιοζάκι... Άντε να γυρίσει η Ριρίκα να πάθει ένα mini-εγκεφαλικό! Click για ανάπτυξη... trolling successful αν πάθει εγκεφαλικό 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:39 Ο dimijim έγραψε: #1.422 04-05-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: trolling successful αν πάθει εγκεφαλικό 8) Click για ανάπτυξη... Μπα είναι γερό σκαρί, χρειάζεται να έρθουν και οι 16 και να γράψουν 5-6 troll μηνύματα για να συγκινηθεί λίγο η πεταλουδίτσα μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαΐου 2013 στις 17:40 Ο Guest 781029: #1.423 04-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπα είναι γερό σκαρί, χρειάζεται να έρθουν και οι 16 και να γράψουν 5-6 troll μηνύματα για να συγκινηθεί λίγο η πεταλουδίτσα μας... Click για ανάπτυξη... Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η Himela έγραψε: #1.424 04-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Γιατί ρε Χιμελάκι μου; Εσύ δεν έλεγες να κάνουμε τώρα όσα δε θα μπορούμε να κάνουμε όταν γίνουμε μεγάλοι; Άσε με λίγο να τρολλάρω... Click για ανάπτυξη... Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο dimijim έγραψε: #1.425 04-05-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Click για ανάπτυξη... Είναι εξελιγμένο είδος αυτή... Έχει κληρονομήσει απ τους προγόνους της χαρακτηριστικά που τη βοηθούν να επιβιώνει και να αναπαράγεται με μεγαλύτερο ρυθμό... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Click για ανάπτυξη... Εννοείται διαβάζουμε, ακούμε κι αγαπάμε τη Σύλβια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:56 Η blue_butterfly: #1.426 04-05-13 17:56 Έλα καμάρια, τα υπόλοιπα στην καφετέρια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και τις εξεταστικές. Τα λέμε στο καλοκαιρινό παλέρμο. Μέχρι τότε, να περνάτε καλά. Και ναι, είμαι γερό σκαρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 First Προηγούμενη 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: trolling successful αν πάθει εγκεφαλικό 8) Click για ανάπτυξη... Μπα είναι γερό σκαρί, χρειάζεται να έρθουν και οι 16 και να γράψουν 5-6 troll μηνύματα για να συγκινηθεί λίγο η πεταλουδίτσα μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαΐου 2013 στις 17:40 Ο Guest 781029: #1.423 04-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπα είναι γερό σκαρί, χρειάζεται να έρθουν και οι 16 και να γράψουν 5-6 troll μηνύματα για να συγκινηθεί λίγο η πεταλουδίτσα μας... Click για ανάπτυξη... Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η Himela έγραψε: #1.424 04-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Γιατί ρε Χιμελάκι μου; Εσύ δεν έλεγες να κάνουμε τώρα όσα δε θα μπορούμε να κάνουμε όταν γίνουμε μεγάλοι; Άσε με λίγο να τρολλάρω... Click για ανάπτυξη... Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο dimijim έγραψε: #1.425 04-05-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Click για ανάπτυξη... Είναι εξελιγμένο είδος αυτή... Έχει κληρονομήσει απ τους προγόνους της χαρακτηριστικά που τη βοηθούν να επιβιώνει και να αναπαράγεται με μεγαλύτερο ρυθμό... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Click για ανάπτυξη... Εννοείται διαβάζουμε, ακούμε κι αγαπάμε τη Σύλβια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:56 Η blue_butterfly: #1.426 04-05-13 17:56 Έλα καμάρια, τα υπόλοιπα στην καφετέρια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και τις εξεταστικές. Τα λέμε στο καλοκαιρινό παλέρμο. Μέχρι τότε, να περνάτε καλά. Και ναι, είμαι γερό σκαρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 First Προηγούμενη 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Μπα είναι γερό σκαρί, χρειάζεται να έρθουν και οι 16 και να γράψουν 5-6 troll μηνύματα για να συγκινηθεί λίγο η πεταλουδίτσα μας... Click για ανάπτυξη... Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.407 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:40 Η Himela έγραψε: #1.424 04-05-13 17:40 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Γιατί ρε Χιμελάκι μου; Εσύ δεν έλεγες να κάνουμε τώρα όσα δε θα μπορούμε να κάνουμε όταν γίνουμε μεγάλοι; Άσε με λίγο να τρολλάρω... Click για ανάπτυξη... Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο dimijim έγραψε: #1.425 04-05-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Click για ανάπτυξη... Είναι εξελιγμένο είδος αυτή... Έχει κληρονομήσει απ τους προγόνους της χαρακτηριστικά που τη βοηθούν να επιβιώνει και να αναπαράγεται με μεγαλύτερο ρυθμό... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Click για ανάπτυξη... Εννοείται διαβάζουμε, ακούμε κι αγαπάμε τη Σύλβια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:56 Η blue_butterfly: #1.426 04-05-13 17:56 Έλα καμάρια, τα υπόλοιπα στην καφετέρια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και τις εξεταστικές. Τα λέμε στο καλοκαιρινό παλέρμο. Μέχρι τότε, να περνάτε καλά. Και ναι, είμαι γερό σκαρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 First Προηγούμενη 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Scandal Demlogic giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Γιατί ρε Χιμελάκι μου; Εσύ δεν έλεγες να κάνουμε τώρα όσα δε θα μπορούμε να κάνουμε όταν γίνουμε μεγάλοι; Άσε με λίγο να τρολλάρω... Click για ανάπτυξη... Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:50 Ο dimijim έγραψε: #1.425 04-05-13 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Click για ανάπτυξη... Είναι εξελιγμένο είδος αυτή... Έχει κληρονομήσει απ τους προγόνους της χαρακτηριστικά που τη βοηθούν να επιβιώνει και να αναπαράγεται με μεγαλύτερο ρυθμό... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Click για ανάπτυξη... Εννοείται διαβάζουμε, ακούμε κι αγαπάμε τη Σύλβια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:56 Η blue_butterfly: #1.426 04-05-13 17:56 Έλα καμάρια, τα υπόλοιπα στην καφετέρια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και τις εξεταστικές. Τα λέμε στο καλοκαιρινό παλέρμο. Μέχρι τότε, να περνάτε καλά. Και ναι, είμαι γερό σκαρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 70 71 72 First Προηγούμενη 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 72 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Μπα, οι πεταλούδες είναι ευαίσθητες. Click για ανάπτυξη... Είναι εξελιγμένο είδος αυτή... Έχει κληρονομήσει απ τους προγόνους της χαρακτηριστικά που τη βοηθούν να επιβιώνει και να αναπαράγεται με μεγαλύτερο ρυθμό... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Συγκινούμαι που κάποιος διαβάζει και θυμάται τις συμβουλές μου. Click για ανάπτυξη... Εννοείται διαβάζουμε, ακούμε κι αγαπάμε τη Σύλβια μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 17:56 Η blue_butterfly: #1.426 04-05-13 17:56 Έλα καμάρια, τα υπόλοιπα στην καφετέρια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και τις εξεταστικές. Τα λέμε στο καλοκαιρινό παλέρμο. Μέχρι τότε, να περνάτε καλά. Και ναι, είμαι γερό σκαρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Μαΐου 2013
Έλα καμάρια, τα υπόλοιπα στην καφετέρια. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και τις εξεταστικές. Τα λέμε στο καλοκαιρινό παλέρμο. Μέχρι τότε, να περνάτε καλά. Και ναι, είμαι γερό σκαρί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.