30-04-13

17:43
Μπορεις και χειροτεραΥπάρχει αντίρρηση Τασούλη; Όχι γιατί αν υπάρχει πες την μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,366 εγγεγραμμένα μέλη και 3,555,418 μηνύματα σε 105,699 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 446 άτομα.
Μπορεις και χειροτεραΥπάρχει αντίρρηση Τασούλη; Όχι γιατί αν υπάρχει πες την μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παρακαλω να κανετε κουραγιο και να το διαβασετε ΟΛΟ.
μηπως να ειστε και συνδολοφονοι; λεω εγω τωρα ρε παιδι μου...
α επειδη σου κανουν προπαγαΝΤα τον ψηφιζεις. Good choice. Αντι να προσπαθησεις να πεισεις για την αθωοτητα σου..
Οι πολλες συμφωνιες με τη Χιμελα μου μυριζουν βοθρο btw mr Καρντάκοφ
Σε εβαλε σε σκεψεις ε; Πολλη συμφωνια ρε παιδι μου, μα παρα πολλη...
ξερω ποιον επιλεγω να εμπιστευτω αλλα και ποιον επιλεγω να "εμπιστευτω"
κανεις δεν τον ακουσε..
\Αχου σας μωρε.. Αχτυπητο διδυμο ειστε τα δυο σας... Να ναι καλα η φερυ που σου χωσε μια προφυλακιση..
Η Αλμα κι εμενα μετα απο το διαβασμα ολων των ποστ δε μου κολλαει.. Αλλα δε σημαινει οτι κολλας κι εσυ, ετσι;
Εξηγησα παραπανω για χθες δε θα καθομαι να αιτιολογουμαι καθε 3 και λιγο.
δε σημαινει οτι επειδη ειστε εναντιον της εξ αρχης θα ειστε και αθωοι.. Αφου υποτιθεται οτι δεν ξερουμε τους ρολους των αλλων.. Μηπως εσυ ηξερες ποια ειναι η Χιμελα, ε Μελανια;
ξεχασα να προσθεσω στους υποπτους και τον Akis_Megara.
Μπορεις και χειροτερα
H κάρτα ακύρωση Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να παιχτεί μέχρι τις 20:00.
Αν δεν παιχτεί, τότε η ψηφοφορία αναβάλλεται.
Αν παιχτεί όμως, η ψηφοφορία θα γίνει κανονικά κι ο mvp θα φύγει στις 20:00.
Συνεχίζετε να ψηφίζετε, αφενός γιατί η ψηφοφορία μπορεί να επανέλθει, αφετέρου γιατί κι εμείς πρέπει να πάρουμε παρουσίες. Όποιος δεν ψηφίσει, θα χρεωθεί απουσία.
κανεις λαθος και ποτε ο,τι λεω δεν ειναι σταθερο. Εκφραζω μια αποψη. Και η σταση που κρατας δηλαδη ο,τι και να κανεις δε θα αλλαξω γνωμη ειναι λαθος. Μπορει τωρα να κατηγορω καποιον και μετα απο 10λεπτα να με δεις να συνεργαζομαι το ιδιο ατομο.Είπαμε, η κοπέλα παίζει στην τύχη, η Deutsch, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζετε να την ψηφίζετε. Αυτή η εμμονή θα μπορούσε να θεωρηθεί ύποπτη.
Τάσσο, αυτό το διάβασες; ελάχιστα λεπτά πριν ανακοινωθεί η δολοφονία, απέρριψα το σενάριο που είχα. Έτσι κι αλλιώς, με θεωρείς μαφιόζα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι, ότι κι αν πω θα θεωρηθεί μη αξιόπιστο. Το είπα ότι θα στοχοποιηθώ. Η αλήθεια είναι ότι η ψήφος μου εξαρτήθηκε από την παράξενη κίνηση της Deutsch, αν είχες δει πιο πριν, είχα ψηφίσει λίγο με άκυρο τρόπο, όπως κάνω σε κάθε πρώτο γύρο.
Dem, γιατί με θεωρείς ύποπτη;
Ποτε δεν ειμαι ενθουσιωδης με τα παιχνιδια παλερμο. Παντα, μα παντα, νευριαζω οπως και τωρα. Ετσι γινεται. Και ψηφος σε μενα με μια τετοια δικαιολογια για μενα μονο γελιο προκαλει. Keep going.
Ενθουσιωδης θεωρω καποιον που με το που ανοιγε το θεμα Παλερμο θα εκανε ετσι:Για ποιο λόγο δεν είσαι ενθουσιώδης με το Παλέρμο αλλά κατά τ'άλλα παίρνεις μέρος;
Αλμάκι μπορεί να έχει δουλειές η Ντόιτς είναι Πάσχα και κάποιοι από εμάς δεχόμαστε φίλους και συγγενείς.Μπορεί να κάνω και λάθος,αλλά πιστεύω ότι μάλλον αυτό οφείλεται στην απουσία της.Τώρα αυτό θα έρθει να μας το επιβεβαιώσει η ίδια.
Για ποιο λόγο δεν είσαι ενθουσιώδης με το Παλέρμο αλλά κατά τ'άλλα παίρνεις μέρος;
Χαίρομαι που γέλασες είναι προσόν μου να κάνω τους άλλους να γελούν,απλά συνέχισε να γελάς
.
Αλμάκι μπορεί να έχει δουλειές η Ντόιτς είναι Πάσχα και κάποιοι από εμάς δεχόμαστε φίλους και συγγενείς.Μπορεί να κάνω και λάθος,αλλά πιστεύω ότι μάλλον αυτό σε οφείλεται στην απουσία της.Τώρα αυτό θα έρθει να μας το επιβεβαιώσει η ίδια..
ΣΕ ισχύει η αλλαγή ψήφου εκείνα τα 5 λεπτά μετά τις 8 σήμερα;;;;Απλά ρωτάω για να ξέρω και επειδή κανείς δεν ρώτησε![]()
ο ακης μεγαρα ειναι ενας κυριος υποπτος μου γτ υποστηριξε πολυ εναν απο αυτους που εφυγε
και οπως ειπα ο καθενας δεν εχει τον ιδιο χρονοΤάδε έφη ο τύπος που έχει ποστάρει 2-3 φορές με μηδενική συνεισφορά στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αιτιολόγηση δεν άκουσα![]()
και οπως ειπα ο καθενας δεν εχει τον ιδιο χρονο
τελως παντων δεν εχω να κανω τπτ απο δω και περα
Τάδε έφη ο τύπος που έχει ποστάρει 2-3 φορές με μηδενική συνεισφορά στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αιτιολόγηση δεν άκουσα![]()
Εντάξει Τάσο,ευχαριστώ για την εξήγησηΕνθουσιωδης θεωρω καποιον που με το που ανοιγε το θεμα Παλερμο θα εκανε ετσι:
Αααααχ τι ωραιααααααααααα! Καλοοοοοοοο μας παιχνιιιιιιιιιιιιιδι !! !! !!![]()
![]()
---sorry for da spam
Κοίτα δεν ψάχνω δικαιολογίες για να καλύψω την απουσία της Αλμάκι μου αλλά υπήρχαν φορές που είχα εργασία ή πολλά ιδιαίτερα και καθυστερούσα και δεν είχα καν όρεξη να μπωΔεν διαφωνώ. Ξέρω πως έχει κάποια φροντιστήρια και βεβαίως πως είναι γιορτές τώρα, αλλά δεν έχει μπει όλη μέρα. Ούτε έστω για να δει την κίνηση. Μπορεί πάλι κάποιος να την συμβούλευσε να μην μπει.
Πάντως εγώ την ψηφίζω και για τους χτεσινούς λόγους. που την ρωτάγαμε κάτι και ΞΑΦΝΙΚΑ είχε κάποια δουλειά.
Ευχαριστώ ΣΕ για την γρήγορη απάντησηΑν παιχτεί η ακύρωση προφυλάκισης θα υπάρξουν αυτα τα έξτρα 5 λεπτά αν δεν παιχτεί δε θα υπάρξουν.
α ναι ξεχασα να γραψω την αιτιολογηση
λοιπον για μενα εισαι ενας απο τους κυριους υποπτους που ( οκ θα μου πεις ετρωγες και εγραφες απο κινητο) διοτι με τον χαμο της χιμελας εσυ εξαφανιστηκες
αν ετρωγες σπιτι σου κοντα ηταν ο υπολογιστης για να δεις τι γινοταν 1 το μεσημερι ( βλακεια αυτο που εγραψα οκ)
αλλα οπως ειπα ειμαι σε διλημμα η μαλλον σε τριλημα και δεν εχω αποφασισει ποιον θα ψηφισω![]()
Κοίτα δεν ψάχνω δικαιολογίες για να καλύψω την απουσία της Αλμάκι μου αλλά υπήρχαν φορές που είχα εργασία ή πολλά ιδιαίτερα και καθυστερούσα και δεν είχα καν όρεξη να μπω.Ξαναλέω θα δούμε όταν θα ξαναμπεί σήμερα ή αύριο την αιτιολόγηση της για την απουσία της!
![]()