Μας ζαλίσατε.
Εδώ έχουμε μια μεγάλη ομάδα πολιτών που δε συνεισφέρουν στους πολίτες τουλάχιστον. Για τους λόγους που είπα και στο προηγούμενο μου ποστ, δε θα ψηφίσω τον Πατρευς ακόμη. Μιλάει πολύ, έντονα και φαίνεται να έχει ρόλο, όμως ελπίζω (διότι είναι ικανός παίκτης) να είναι με το μέρος των πολιτών.
Εφόσον η ομάδα των πολιτών έχει ως μέλη της όλα τα νεοφερμένα 13χρονα, τότε είμαστε περίπου καταδικασμένοι εαν διώχνουμε τον όποιο λογικό πολίτη μας απομένει (και πόσο μάλλον καλους πολίτες με ρόλο).
Προσωπικά θέλω να δω τι παίζει με την Doutch η οποια αν και δεν έχει δείξει αρκετά σημάδια ενοχής, δεν έχει κανει τίποτα (όπως η alma) και έχει και ενα βλακώδες ύφος σε όλο το παιχνίδι. Όπως και η piemaker προτιμώ να φύγει αυτη απο τον πατρευς. Προς το παρόν δεν έχω βγάλει άκρη σε αυτό το χάος.
Ο αλχ μας πέταξε εκει 2 δημοσιεύσεις και απο τότε το βούλωσε. Μπορώ να μυρίσω την ενοχή του. Μήπως επαναπαυεται στο μεταξύ των πολιτών μπουρδούκλωμα;
Ψηφίζω την
doutchland γιατι έχω διάθεση για
να ξεσκεπάσουμε τους δολοφονάκους. Ας φύγει καλύτερα ένας κακός πολίτης απο έναν άλλο ενδεχομένως καλο*πολίτη
τωρα με την Guest 278211 θελω να δω την συνέχεια γιατι είχε πλακα η ανούσια ψήφος σε έναν πολίτη που έχει αποδείξει οτι πάντα προσφέρει και πάντα βρίσκει τον δολοφόνο
ένα σχόλιο: εφόσον η piemaker έριξε καρτα για να σώσει τον πατρευς, ενδεχομένως υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ τους την οποία θα κρίνουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στο μέλλον.