29-04-13

17:51
Αρχικά να πω οτι εδώ και 10 λεπτά το στέκι είχε κολλήσει τελείως για μένα. 
Σόρρυ από όλη τη φασαρία που γίνεται γύρω από άλλα ονόματα, επέλεξες τον παίκτη που είναι κοινώς αποδεκτά τρολ; Σε τι βοηθάς έτσι;
Κι εγώ τους θεωρώ υπόπτους κι έχω πει τους λόγους. Όσο όμως βλέπω οτι πάει να γίνει μάχη μεταξύ τους, αρχίζω να το σκέφτομαι. Μήπως τελικά ο ένοχος είναι μόνο ένας και θα γίνει προσπάθεια να σωθεί; Δεν το ξέρουμε.
Σίγουρα. Μπορεί να εκμεταλλεύομαι τη φήμη μου. Αυτή η φήμη όμως που λες είναι απλά η εμπειρία. Και έμπειροι παίκτες εδώ είναι πολλοί. Οπότε μη βιάζεσαι να με κατηγορήσεις.

Demlogic:Ιδιαίτερη περίπτωση. Τρολλάρει λιγάκι, αλλά σαν να μου θυμίζει το ύφος του Αλχ στο προηγούμενο Παλέρμο, όσον αφορά το σχολιασμό των παικτών
Δίνω την ψήφο μου στον Demlogic, αν και δεν είναι κάτι τελικό, υπάρχει πιθανότητα να αλλάξω.
Σόρρυ από όλη τη φασαρία που γίνεται γύρω από άλλα ονόματα, επέλεξες τον παίκτη που είναι κοινώς αποδεκτά τρολ; Σε τι βοηθάς έτσι;

Θεωρεις βασικους υποπτους τους 2 παικτες που εχουν παρει τις περισσοτερες ψηφους απο τον πρωτο κιολας γυρο;; Στατιστικα ποιες ειναι οι πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο;;
Κι εγώ τους θεωρώ υπόπτους κι έχω πει τους λόγους. Όσο όμως βλέπω οτι πάει να γίνει μάχη μεταξύ τους, αρχίζω να το σκέφτομαι. Μήπως τελικά ο ένοχος είναι μόνο ένας και θα γίνει προσπάθεια να σωθεί; Δεν το ξέρουμε.
@Τασος97: H Himela οταν ειναι με το πλευρο των πολιτων ειναι οντως ενα ισχυρο οπλο. Ωστοσο προσεξε ποιον επιλεγεις να εμπιστευτεις. Μπορει καλλιστα να εκμεταλλευτει τη "φημη" που εχει χτισει, ωστε να εχει μεγαλυτερη επιρροη πανω μας. Προσωπικα δεν εχω καταφερει ακομα να κατασταλλαξω αναφορικα με το ρολο της σε αυτο το παιχνιδι, αλλα κατι μου βρωμαει ειναι η αληθεια.
Σίγουρα. Μπορεί να εκμεταλλεύομαι τη φήμη μου. Αυτή η φήμη όμως που λες είναι απλά η εμπειρία. Και έμπειροι παίκτες εδώ είναι πολλοί. Οπότε μη βιάζεσαι να με κατηγορήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.