Καλημέρα.
Έχω πολύ λίγη ώρα και θα εστιάσω στα άτομα που συζητήθηκαν αφού ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιοι παρακολουθούν το νήμα χωρίς να απαντάνε(Βασίλη την ώρα της ψηφοφορίας την έμαθες, θα γράψεις τίποτα άλλο;

).
Τέλος πάντων,
Χιμέλα->κλασσική Χιμέλα, πιστεύω ότι μπορεί να φανεί Χρήσιμη, ειδικά μετά από τους πρώτους 2 γύρους.Τώρα ακόμη όλοι λίγο πολύ γράφουν στην τύχη πράγματα.Παρόλα αυτά, δεν πρόλαβα να διαβάσω τα μηνύματά της εξ'ολοκλήρου οπότε θα επανέλθω.
Πατρέας->ο αποδέκτης των περισσοτέρων ψηφών.Να σας πω την αλήθεια, δε μου φάνηκε και τόοοσο ύποπτο το σεντονάκι του.Όμως δε θα μιλήσω για τον Πατρέα παραπάνω, παρά θα συζήτησω κανονική αιτιολόγηση από την Άλμα Λίμπρε για την γρήγορη ψήφο που του έριξε, ακολουθώντας την Νεφέλη.
Ακόμα ένα ενδιαφέρον άτομο είναι η _fairygirl_.Δεν έχω κάτι χειροπιαστό να πω "εκεί την έπιασα", όμως αν κάνετε τον κόπο να δείτε όλα της τα μηνύματα, θα καταλάβετε ότι προσπαθεί ΟΛΟΥΣ να τους στήσει στον τοίχο.Και οκ, θα έλεγε κανείς ότι είναι πολίτης ο οποίος ΨΑΧΝΕΙ, όμως συνεχώς γράφει "πω πω", "πολυ υποπτο", "εσυ με μπερδευεις".Και πάλι επαναλαμβάνω, είναι νωρίς για να βρούμε κακό ρόλο με σιγουριά.Απλά κρατήστε σκέψεις για τον καθένα.
Χαρακτηριστικά παραθέτω
Εμένα τώρα εσύ μου τα μπερδεύεις ρε κορίτσι..
Αυτή ήταν η απάντηση της φέρι στην λορεκάτι όταν η δεύτερη παραξενεύτηκε για την αδικαιολόγητη απουσία των Βασίλη και τζονικάτι.
Φέρι, δεν είναι λογικό να θέλουμε συμμετοχή από όλους;Αν όλα τα κακά ρολάκια βρίσκονται σε ανενεργούς παίκτες ή εσκεμμένα απόντες ενώ είναι online, πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι;
Ο Τάσος97 μπαίνει καθόλου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.