Πάει ο Ακριβός,μάλιστα...
Μάλιστα.. Λοιπόν το γεγονός ότι σήμερα έφυγε ο Τσάρα,ο οποίος κατηγορούσε χθές εντελώς ανοιχτά την Ριρίκα,μου φαίνεται πολύ περίεργο! Ήδη ξέρουμε ότι έχουμε μείνει πολύ λίγοι παίκτες μέσα στο παιχνίδι,άρα κάποιος που μας κατηγορεί προφανώς και είναι μεγάλος "κίνδυνος",για να φύγουμε από ψηφοφορία. Άρα λοιπόν οι δολοφόνοι είναι κοντά στην νίκη και είπαν να στείλουν αυτόν που είχε υποψίες και ξέρουν ότι δεν ψηφίζει μέχρι να φτάσει το απόγευμα,για να τελειώνουν,right; Καλή τακτική Ριρίκα αλλά αρκετά προβλέψιμη,δυστυχώς!
Λοιπόν,το γεγόνος ότι επανέφερες τον Γιάννη (κάτι που εξ'αρχής και το είπα και στο προηγούμενο πόστ μου) ,συνδυαστικά με το γεγονός ότι ανέφερερε για την κάρτα ο Ακριβός ότι δεν μπορούσε να πειστεί ότι είσαι αθώα,-κάτι που δεν είχα δώσει τόση σημασία τότε-μαζί με την σημερινή δολοφονία,με οδηγούν σε αρκετά καλούς λόγους για να σε ψηφίσω. Εκτός αν κάνεις κάποιο πόστ και αλλάξει λίγο το πράγμα. Που και πάλι,χλώμο το βλέπω. Τέσπα,υπό άλλες συνθήκες,ίσως έδινα και ψήφο στον Demlogic,βάση του χθεσινού μου πόστ,αλλά έχει αποκλειστεί και αυτός και δεν θέλω να πάει τζάμπα η ψήφος μου.
blue_butterfly για τώρα και βλέπουμε μέχρι τις 8 αν αλλάξει κάτι.
Εξήγησε λίγο γιατί θεωρείς και εσύ την Ριρίκα στους top suspects. Γιατί και εσένα η θέση σου είναι λίγο περίεργη και σε έχω στον νου μου,απλώς δεν μου έχεις δώσει κάποια τρομερή βάση για να σε κατηγορήσω ακόμα. Πάντως εξήγησε τις σκέψεις σου γιατί δεν έχουμε πολλά περιθώρια! Επίσης ο dimijim,θεωρώ ότι έχει γενικά σωστό σκεπτικό,αν και μέχρι ένα σημείο με μπέρδευαν εντελώς τα posts σου,όσο φτάνουμε προς το τέλος παρουσιάζουν μια συνοχή και είναι αρκετά πιο ξεκάθαρα..