Καλησπέρα!

Σε γενικές γραμμές, αναμενόμενη η δολοφονία πιστεύω.Δε νομίζω, όμως, ότι ο Μαυρούλης θα ρίσκαρε να βγάλει τον σπαρκ, γιατί ουσιαστικά τα βλέμματα πάλι πάνω του πέφτουν.
Εδώ που τα λέμε, ήταν η εύκολη δολοφονία, δεν σιγουρεύει υποψίες για κανέναν... Δύο δολοφονίες θα μπορούσαν να τραβήξουν βλέμματα, αλλά δεν θα τις αναφέρω για ευνόητους λόγους
Δεν έτυχε, πέτυχε.Τα φαντάσματα κάτι παραπάνω ξέρουν, για να ψηφίζουν Eileen και aegloswen.
Τι παραπάνω ξέρουν;; Κάρτες δεν μπορούν να παίξουν ως φαντάσματα, ερωτήσεις δεν μπορούν να κάνουν... Εμείς ξέρουμε τα περισσοτέρα, γιατί εμείς έχουμε τα μέσα να μάθουμε. Και εδώ που τα λέμε, εσύ λύσσαξες για aegloswen, όχι κανείς άλλος.
Για την ακρίβεια πρώτη την κατηγόρησε η Έλενα Κρ, γιατί είχε το ίδιο προφίλ με την ίδια. Να σχολιάσω;; ΈΛΕΟΣ!!
Ο Τάσος που κατηγορούσε κι εμένα παράλληλα, που καρφώνομαι κιόλας. Ουδέν σχόλιον και εδώ.
Άρα μην μου επικαλείσαι τα φαντάσματα σαν αυθεντίες, γιατί δεν είναι και δεν θα μπορούσαν να είναι...
Την είδα.Κατ' αυτό τον τρόπο, γίνεται πιο αθώα στα μάτια των πολιτών.
Ο καθένας με την ερμηνεία του, δε θα παίξουμε την κολοκυθιά τώρα.
Δεν πάω να βγάλω συμπεράσματα... Θέλω λίγο να σκεφτούμε, γιατί αυτό ήταν την στιγμή, που μόνο ο Βάιος έλεγε κάτι για την Ζωή και δεν τον πίστευε και κανείς και είχε αθωωθεί στα μάτια μας και ο Γιάννης... Παράλογο;; Πολύ!!
Εφόσον έχεις ψάξει καλά τις δημοσιεύσεις της και είσαι τόσο βέβαιος ότι είναι πολίτης, ερμήνευσε το κάτωθι:
Η Έλενα θεωρούσε τον Βάιο ψιλοαθώο και μάλιστα οι απόψεις τους σύγκλιναν στο ότι ο Τάσος και εγώ είμαστε δολοφόνοι και ότι στήσαμε αυτό το σχέδιο για να σας ξεγελάσουμε.Παρά ταύτα, η Έλενα ψήφισε τον Βάιο τη μέρα της αποχώρησής του.Σα να αθωώνω εγώ τώρα τον Μαυρούλη και τον ψηφίζω στο τέλος, επειδή τον ψηφίσατε όλοι.Έτσι μου κάνει.
Εσύ είδες εκείνο το ποστ με την ψήφο;; Βασίστηκε στην ψήφο της Μελανίας. Λάθος;; Σαφώς. Ύποπτο; Όχι απαραίτητα. Και αύτο έγινε και σε σημείο που δεν είχε και νόημα η ψήφος της.
Μήπως να μην ασχοληθούμε σήμερα με την Έλενα όμως; Δεν μπορεί να αποχωρήσει, έτσι κι αλλιώς...
Ενδιαφέρον το σχόλιο στο τέλος, μόνο που η συγκεκριμένη που το είπε το εννούσε, επειδή είχα βάσιμες υποψίες για κάποιους.Και επειδή δεν μου αρέσει που επαναλαμβάνεις συνέχεια πόσο λάθος είμαι, κοίτα.
1.Εσένα σε είχα κατηγόρησα, επειδή υποστήριζες τον Γιάννη.Και μάλιστα όταν πλέον ήταν ολοφάνερο ότι ο Γιάννης ήταν δολοφόνος, εσύ πάλι μας είπες ότι μπορεί να είναι ο αντίπαλος μαφιόζος.Δε σου φταίω εγώ, λοιπόν, που υποστήριζες δολοφόνο και σε κατηγόρησα.
2.Σου διαφεύγει μάλλον την προσοχή ότι εκτός από μένα, τον Βάιο τον ψήφισαν άλλα επτά άτομα.Το ρεύμα θα μου πεις εγώ το δημιούργησα, αλλά ο Βάιος δεν έπεισε ούτε τους άλλους τελικά.Αυτό, παρεμπιπτόντως, ήταν και το μόνο πρακτικό λάθος.
Και τώρα εσύ, μιας και έχεις 100% επιτυχία στις προβλέψεις σου, θα καταλάβεις το λάθος που θα κάνεις/ετε βγάζοντας τον Μαυρούλη.Μόνο που εγώ δεν έχω κόλλημα να λέω και να ξαναλέω πόσα λάθη έχει κάνει ο καθένας.Γι' αυτό αντί να τονίζεις πόση ζημιά σας έχω κάνει -σιγά πια- κοίταξε να διορθώσεις τη ζημιά που πάει να προκληθεί τώρα.
Βάσιμες και λάθος. Αποδεδειγμένα. Και όχι, ήταν ειρωνικό το σχόλιο.
1. Για χιλιοστή φορά, δεν υποστήριζα τον Γιάννη, δεν σας άφηνα να τον καταδικάσετε τόσο εύκολα χωρίς να εξετάσουμε και τις άλλες πιθανότητες. Κι εγώ ο ίδιος έλεγα ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι δολοφόνος αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
2. Nαι, που επηρεάστηκαν από την Μελανία κι εσένα, όπου κι η Μελανία επηρεάστηκε από σένα.
Και μην ξεχνιόμαστε, ούτε η Ζωή ήθελες να βγει στην αρχή, μετά το γύρισες σε Ριρίκα, μετά σε aegloswen και κάτεληξες μετά από παρακλήσεις του Βάιου σε Ζωή. Οπότε άσε τις ιστορίες σε μένα...