[*]jj! -
Tυμβωρυχία - Πόρνη[/list]
Ορίστε είναι όντως η πόρνη...γιατί ακριβώς να ανησυχώ?
(και μετά λέτε ότι εγώ δεν έχω διαβάσει καλά τους κανόνες

)
Ψηφίζω Eileen γιατί πιστεύω ότι χθες επίτηδες ήθελε να ακυρώσει την ψήφο του Σπαρκ προς τον Πέτρο γιατί είχε καταλάβει ότι ο Σπαρκ είναι δήμαρχος, το είχε πει και ο Δημήτρης, και ήθελε να σώσει τον Πέτρο.
Αντίο προς το παρόν.
εγώ πιστεύω πως δε θα έπρεπε να ψηφίσεις, αφού έχουν γραφτεί τόσες σελίδες.
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
ο Μαυρούλης

και σε ξυπνάει με το μίου του στις 4 τα ξημερώματα

(αλλά θα μπορούσε να είναι και ένας σκύλος που μιλάει ξένες γλώσσες

)
***Μαυρούλη δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμα μαζί σου

Θα επανέλθω αύριο με πιο ισχυρά επιχειρήματα -ελπίζω να ζήσω
και τώρα θα πεθάνεις και θα αρχίσουν να λένε όλοι πως εγώ φταίω
Αφού επιμένω και επιμένω χωρίς να με ακούει κανείς...παίζω την κάρτα για τον
dimjim...νομίζω πως απλά μπορείτε να πειστείτε αν λέω αλήθεια ή όχι...αν πάλι παίξτε ακύρωση...οκ να μου τα πείτε στο τέλος
μήπως ο δημήτρης είχε ανακαλύψει αρκετά; (αλλά το ότι με κατηγορεί εγώ θα το θυμάμαι

τα γατιά έχουν πολύ καλή μνήμη)
]
κερνάω όλους φαντάσματα και ενεργούς παίκτες γιατί διακρίνω ένταση και δίνω 2 πιάτα στον τσαφ που νευρίασε αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να αναλύσω τα ποστ του για να καταλήξω στο τι είναι....
τελικά το τζιτζίκι αποδείχτηκε πως είναι με τους κακούς και έφυγε τελείως από το παιχνίδι

, οπότε και ο νάουσα αποκαλύφθηκε πως είναι δολοφόνος

(και λέγατε πως ήθελα να διώξω έναν αθώο επειδή τον είχα ψηφίσει

). ήμουν μέσα 5-6 λεπτά πριν το τέλος της ψηφοφορίας, αλλά δεν πρόλαβα να αλλάξω, αφού έπρεπε να διαβάσω 20 σελίδες (

)
ο τσαφ μου φαινόταν αρκετά ύποπτος, αλλά όταν έφερε πίσω τον δημήτρη, φάνηκε αθώος

, δεν πιστεύω πως είναι συνδολοφόνοι γιατί πριν έλεγε πως υπήρχε μια πιθανίοτητα ο νάουσα να ήταν με τους καλούς (ο νάουσα έλεγε πως ο δημήτρης ήταν με τους κακούς), αλλά μετά, όταν ο νάουσα έπαιξε την κάρτα,ο τσαφ έσωσε τον δημήτρη... αλλά από την άλλη, γιατί ψήφισε τον αλχεμιστ, ενώ ο νάουσα είχε κάνει μεγάλο λάθος να παίξει την κάρτα;