28-06-12

21:17
[*]jj! - Tυμβωρυχία - Πόρνη[/list]
(και μετά λέτε ότι εγώ δεν έχω διαβάσει καλά τους κανόνεςΟρίστε είναι όντως η πόρνη...γιατί ακριβώς να ανησυχώ?![]()

εγώ πιστεύω πως δε θα έπρεπε να ψηφίσεις, αφού έχουν γραφτεί τόσες σελίδες.Ψηφίζω Eileen γιατί πιστεύω ότι χθες επίτηδες ήθελε να ακυρώσει την ψήφο του Σπαρκ προς τον Πέτρο γιατί είχε καταλάβει ότι ο Σπαρκ είναι δήμαρχος, το είχε πει και ο Δημήτρης, και ήθελε να σώσει τον Πέτρο.
Αντίο προς το παρόν.
ο ΜαυρούληςΤι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;![]()

και τώρα θα πεθάνεις και θα αρχίσουν να λένε όλοι πως εγώ φταίω***Μαυρούλη δεν έχω ξεμπερδέψει ακόμα μαζί σουΘα επανέλθω αύριο με πιο ισχυρά επιχειρήματα -ελπίζω να ζήσω
![]()

μήπως ο δημήτρης είχε ανακαλύψει αρκετά; (αλλά το ότι με κατηγορεί εγώ θα το θυμάμαι![]()
Αφού επιμένω και επιμένω χωρίς να με ακούει κανείς...παίζω την κάρτα για τον dimjim...νομίζω πως απλά μπορείτε να πειστείτε αν λέω αλήθεια ή όχι...αν πάλι παίξτε ακύρωση...οκ να μου τα πείτε στο τέλος![]()

]κερνάω όλους φαντάσματα και ενεργούς παίκτες γιατί διακρίνω ένταση και δίνω 2 πιάτα στον τσαφ που νευρίασε αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να αναλύσω τα ποστ του για να καταλήξω στο τι είναι....![]()

τελικά το τζιτζίκι αποδείχτηκε πως είναι με τους κακούς και έφυγε τελείως από το παιχνίδι

ο τσαφ μου φαινόταν αρκετά ύποπτος, αλλά όταν έφερε πίσω τον δημήτρη, φάνηκε αθώος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.