Catalyst: Θα 'θελα να 'ξερα, μάτια δεν έχετε να δείτε;Τον είχα ήδη στους υπόπτους μου, όταν ψήφισε Eileen στον πρώτο γύρο και εξήγησα τότε τους λόγους, αλλά όταν την ξαναψήφισε στον δεύτερο γύρο, επιβεβαιώθηκα!Η Eileen παρεμπιπτόντως, ούτε που συμμετείχε στο δεύτερο γύρο.Γιατί τέτοια επιμονή με την Eileen Βάιε, δεν έχεις ποιον άλλον να ψηφίσεις;Ύστερα που ήρθε και ψήφισε Demlogic ήταν το αποκορύφωμα.Δεν πιστεύω ότι ο Βάιος θα έδινε τόσο άκυρες ψήφους, εάν ήταν πολίτης.Επιπροσθέτως, στη δημοσκόπηση SparklingGrey-Johnnaousa, ο Βάιος μας λέει: "εάν ψήφιζα, θα ψήφιζα Johnnaousa".Γιατί δεν τον ψήφισε τελικά;Τέλος, κατηγορεί ανά διαστήματα τον Johnnaousa, αλλά ποτέ σε σημείο να τον ψηφίσει ή να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω του, για να δείξει ότι βρίσκονται σε διαφορετικά στρατόπεδα.
Μήπως, λέω μήπως, για να επιμένει έτσι, ξέρει κάτι για την Eileen, η οποία κινείται και κάπως ύποπτα; Γιατί το να ρίξεις δεύτερο σχετικά άκυρη ψήφο, το μόνο που δεν κάνει είναι να σε αθωώνει, αντίθετα παραξενεύει τον κόσμο. Some food for thought, γιατί δεν σε βλέπω να σκέφτεσαι, παρά να ανακυκλώνεις.
Tsarachaf: Εσύ έχεις καρφωθεί περισσότερο απ' όλους στο δεύτερο γύρο και χαίρομαι που επέστρεψα για να σε ξεσκεπάσω!Αρχικά, αναφέρει στον πρώτο γύρο: "Τζάμπα τον φάγατε τον Γιάννη, να το ξέρετε".Πού το ξέρει;Τέτοια σιγουριά;

Ύστερα, είχε καταλάβει ότι είχαν διαμορφωθεί οι συνθήκες, για να φύγει η Ερις και έξυπνα την αθωώνει.Γι' αυτό το λόγο,
ξαφνικά αλλάζει τακτική στον τρίτο γύρο.Μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι και κατηγορεί τη Himela που την ψήφισε.Η αποχώρηση της Έριδος ήταν το εφαλτήριο των δολοφόνων, για να διώξουν τους πολίτες που την ψήφισαν!Σημειωτέον ότι, εάν προσέξατε, στη δημοσκόπηση SparklingGrey-Johnnaousa, ο tsarachaf ήταν απ' τους πρώτους που ψήφισαν SparklingGrey και μετά από πολύ λίγο που άρχισε να συγκεντρώνει ψήφους ο Johnnaousa, απέσυρε την ψήφο του(ναι, εγώ για κακή σου τύχη το παρατήρησα).Μήπως οι συνεργοί του είπαν να την αποσύρει ούτως ώστε να μη θεωρηθεί ύποπτος;Προφανέστατα.
Πάμε για μένα τώρα. Η φράση μου ήταν για τον Γιάννη "Χαλαρά τον φάγατε τζάμπα τον Γιάννη, να το ξέρετε.". Μέγάλη διαφορά, διοτί η φράση που πραγματικά είπα, δηλώνει ότι πιστεύω ότι ήταν αθώος και όχι σιγουριά, το όποιο το ξαναπάντησα και σε σένα που με ρώτησες και τότε.
Έρις: Στο ίδιο ποστ που λέω αυτό για τον Γιάννη, λέω ότι πιστεύω πως ούτε η Έρις είναι ένοχη, όπως αποδείχτηκε περίτρανα.
Evidence. Kαι έγινε τέτοιος χαμός εν τέλει, που πραγματικά δεν θα μπορούσα να ξέρω ότι αυτό θα με κάλυπτε, εδώ που τα λέμε. Και μάλιστα όχι απλώς είπα ότι είναι αθώα, αλλά προσπάθησα να την κρατήσω στο παιχνίδι.
Θα μείνω λίγο ακόμη στην Έριδα. Πιστεύεις δηλαδή, ότι την ψήφισαν μόνο πολίτες, που τους μπέρδεψε η ίδια κι οι δολοφόνοι κάνανε και παιχνίδι για να την σώσουν και να φανούν αθώοι... Οοοοκ... Είναι κι αυτό μια άποψη. Βέβαια ότι τα ρεύματα κατά αθώων δεν φτιάχνονται πότε μόνο από αθώους, δεν το συζητάμε...
Και άλλη μια φορά με τον Γιάννη, που έχω πραγματικά βαρεθεί να μιλάω γι' αυτό το θέμα, μιας και το έχουμε πει χιλιάδες φορές πια. Να εξηγήσω και την παράταση. Ναι, ήμουν ο πρώτος που ψήφισα και για την ακρίβεια απέσυρα την ψήφο μου, όταν ήταν ακόμη 1-1 το σκορ μεταξύ των δύο. Γιατί; Πολύ απλό. Εϊπα μια να προσπαθήσω να σώσω τον Γιάννη, γιατί είχα πειστεί για την αθωότητά του, αλλά μετά αποφάσισα να την αφαιρέσω, για να δω πως θα πάει το πράγμα και να ψηφίσω εάν χρειαστεί και να ψηφίσω πάλι σπαρκ, γιατί από τους δύο τον θεωρούσα λιγότερο ωφέλιμο για τους πολίτες. Υποθέτω, ότι ευτυχώς που δεν επηρέασε τελικά η ψήφος μου, γιατί αν είδες-που δεν είδες μάλλον- την ξαναπρόσθεσα και το πόσταρα κιόλας. Επίσης, δεν είχα να φοβηθώ κάτι με το να ψήφιζα σπαρκ γιατί θα καρφωνόμουν, γιατί είχα μιλήσει ανοιχτά για αθωότητα του τζον.
Βρες πάντως κάποιο επιχείρημα που να μην έχω ήδη καταρρίψει για να μου προσάψεις, πλιζ...
Να πω σ' αυτό το σημείο ότι ψηφίζω tsarachaf.
Σας προτρέπω να κάνετε και εσείς το ίδιο!
Tsarachaf, Johnnaousa, Catalyst είναι δολοφόνοι.Πόσο πιο ξεκάθαρο πια;Παρακαλώ όσοι είστε πολίτες, να τους ψηφίσετε!
Να πω κι εγώ ότι αυτή την στιγμή, χωρίς να πιστεύω ότι είσαι δολοφόνος είσαι μακράν ο πιο
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ παίκτης αυτή την στιγμή. Δεν έχεις σκεφτεί τίποτα, έρχεσαι με επιχειρήματα δύο και πλέον ημερών που έχουν πολλάκις εξηγηθεί και απαντηθεί και συνεχίζεις να κατηγορείς τα ίδια και τα ίδια άτομα. Δηλαδή δες, πριν πεθάνεις κατηγορείς, Βάιο κι εμένα και έχεις ήδη πετάξει έξω τον τζον. Και έρχεσαι 3 μέρες μετά σχεδόν να πεις ακριβώς τα ίδια.
Με μία διαφορά. Έρχεσαι ως απολύτως σωτήρας, που περιμένουν όλοι να τους βγάλει από την δύσκολη θέση. Ρε είμαστε καθόλου σοβαροί;;
Θα είχε τόσο εξόφθαλμα ρόλο ο Χάρης και θα τον σκοτώναν απλώς αντί να τον καρφώσουν, ε; Yeah sure!!!
Δεν νομίζω ότι κάνανε αυτό ανέφερε και ο Δημήτρης, δηλαδή να ήταν δολοφόνος ο Χάρης και να τον σώσανε για να τον αθωώσουν εντελώς, γιατί είναι εξαιρετικά τραβηγμένο από τα μαλλιά. Αλλά αν τυχόν ισχύει, είναι ιδιοφυές.
Προς το παρόν, 2 εκκλήσεις
Χάρη: Κάτσε και δες σοβαρά το τι έχει παιχτεί και ξεκαθάρισε τα πράγματα στο μυαλό σου, έχει μαζέψει πολλή δύναμη και μπορείς με τα λάθη σου να καταστρέψεις την ομάδα των πολιτών. Επειδή δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο σκοπός σου, γι' αυτό στο λέω έτσι.
Πολίτες: Σκεφτείτε με το δικό σας μυαλό και όχι με των άλλων, γιατί έτσι την πατάμε κάθε φορά. Δείτε, ψάξτε και μην είστε έτοιμοι να απόδεχτείτε άκριτα ό,τι είπε κάποιος απλώς και μόνο επειδή δολοφονήθηκε στον πρώτο γύρο. Ειδικά επειδή είναι και πρώτος γύρος!!