Να εξηγήσω την στάση μου προς την Ερις. Δεν θεωρώ ότι είναι κακός ρόλος γιατί τα επιχειρήματά της μου φαίνονται πολύ λογικά και φαίνεται ότι προσπαθεί να βοηθήσει. Η εμφανής
επιθεση δεν σας βάζει σε σκέψεις????? Και το ότι επιμένει να χρησιμοποιήσουμε κάρτα???

Εμένα προσωπικά με έχει πείσει. Δεν βλέπω τίποτα ύπουλο στην συμπεριφορά της. Το τσαφ αν είδες τον θεωρώ ύποπτο.

Στο μονο που συμφώνησα είναι στο ότι δεν θεωρώ την Έρις μαφιόζα.
Επίσης σκέψου: αν είχαμε κάποια σχέση θα την υποστήριζα τόσο φανερά??? Έχω τραβήξει τόσα βλέμματα πάνω μου. Δεν θα με συνέφερε αν είχα κάτι να κρύψω.
Η Melania δεν παρουσίασε κάποιο σπουδαίο επιχείρημα υπέρ της Έριδος. Ωστόσο, την υποστηρίζει ανοιχτά και η συμπεριφορά της δεν μου κάνει για Μαφιόζας. Αν ήταν με το μέρος των δολοφόνων, δεν θα την είχαν δασκαλέψει κάποιοι πιο έμπειροι να μην είναι τόσο φανερά υπέρ μιας παίκτριας και ταυτόχρονα τόσο φανερά ουδέτερη με τους υπόλοιπους;
Αφού η Έρις ήταν πολίτης, δεν είχαν κανένα πρόβλημα οι δολοφόνοι με το κλίμα που δημιουργήθηκε εναντίον της. Λογικά, εξελισσόταν ένας εύκολος γύρος γι αυτούς. Επίσης, οι δολοφόνοι μάλλον δεν κρύβονται σε αυτούς που την είχαν ψηφίσει από νωρίς. Άφησαν τους πολίτες να σφάζονται για την ενοχή της. Ίσως κάποιοι μαφιόζοι κρύβονται ανάμεσα σε αυτούς που άλλαξαν ψήφο στην Έρις ή έκαναν κάποιες παρεμβάσεις με κάρτα, καθώς είναι πιθανό να άρχισε να κινδυνεύει κάποιος συνεργός τους προς το τέλος της ψηφοφορίας.
Να δύο που εντόπισα μέσα στο χαμό:
Για να σώσουμε το τομάρι μας
Διπλασιάζω την ψήφο μου προς την έρις
Λοιπον, επειδη βλεπω οτι η ψηφος μου στη Melania δε βοηθαει ιδιαιτερα την κατασταση και επειδη η Ερις ειναι περισσοτερο υποπτη για μενα τοσο απο τον Dimijim, οσο και απο την Ελενα Κρ, αλλαζω την ψηφο μου και τη δινω στην Εριδα!!
Η κίνηση του dimijim μου φαίνεται λογική πάντως. Του freak πάλι, όχι τόσο, ώστε να
κάψει την κάρτα του...
Αρχική Δημοσίευση από blue_butterfly:
Ναι αλλά τη Ζωή την είχε παρατήσει από χθες και ασχολιόταν με τη Μαρία και ξαφνικά γυρίζει πάλι στη Ζωή, αυτό εμένα δε μου κάθεται καλά.
Η αιτιολόγησή μου. Είτε δεν σε κάλυψα, είτε προσπαθείς να ρίξεις τα φώτα πάνω μου. Ακόμα κι αν αύριο ψηφίσω άλλον, η Ζωή θα παραμένει ύποπτη για μένα μέχρι να παρατηρήσω κάποια κίνησή της που να με διαψεύσει.
Πάντως, στρίμωξες την ElenaKr ουσιαστικά στηριζόμενη στην ηλικία της (wtf, καλύτερο επιχείρημα δεν μπορούσες να βρεις?

) και πιστεύω ότι είχες κάποιο λόγο που το έκανες. Θεωρώ ότι
αν είσαι πολίτης, έχουμε να αντλήσουμε αρκετά στοιχεία από εσένα. Αν δεν είσαι και είναι η ElenaKr αθώα, κάνεις πολύ συγκεκριμένες κινήσεις με στόχο τη δημιουργία μινι-αναταραχών στο παιχνίδι.
Παλέρμο #30 ή #29, δε θυμάμαι.
Ήμουν δολοφόνος μαζί με την Carpe_nochtem η οποία έλεγε να σκοτώναμε τον κατα τη γνώμη μας ρουφιάνο, αντί να γίνει κάρφωμα. Επίσης, σε επόμενα Παλέρμο είχε γίνει κάτι παρόμοιο με Eileen και Tsarachaf, καθώς επίσης και στο Παλέρμο #27 όπου οι δολοφόνοι είχαν βγάλει μέσω της δολοφονίας τη z0itCa (eileen), η οποία ήταν ρουφιάνος.
Εκεί στηρίζομαι περισσότερο. Ελπίζω να μη βγω λάθος.
Η έρευνά σου είναι στηριγμένη σε λάθος βάση καθώς υπάρχουν τεράστιες διαφορές στις 2 εκδοχές τον παιχνιδιών. Υπάρχει μεν ο πληροφοριοδότης, αλλά νομίζω ξεκινάει με διαφορετικά δεδομένα. Μήπως μας δουλεύεις λοιπόν;
εντελως ΑΚΥΡΗ ψηφος, σχετικα με το ποστ σου.
Φαίνεται πως δεν έχεις διαβάσει τα ποστ μου. Μπήκες φουριόζος χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ανησύχησες που σε κατηγόρησαν επειδή έλειπες; Αφού είχες ατράνταχτο άλλοθι, ακόμα και δολοφόνος να ήσουν, δεν διέπραξες εσύ τον χθεσινό φόνο. Μη φοβάσαι και κυρίως μη καρφώνεσαι, είσαι ασφαλής ακόμα...
tsarachaf was just stating the obvious
Κι εσύ γ' ενικό;

Πάντως αν έχεις κακό ρόλο, παίζεις αρκετά καλά μέχρι στιγμής, παρότι βρέθηκες με 2 ψήφους κάποια στιγμή (διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν θυμάμαι επακριβώς την εξέλιξη της ψηφοφορίας).
edit για blue_butterfly:
Ακυρώνω την ψήφο της Elena Kr προς την Έρις.
Δεν είχες λόγο να το κάνεις αν ήσουν μαφιόζα. Μάλιστα.
Ποιο είναι το πρώτο post του SparklingGrey για σήμερα; Δεν μπορώ να το βρω!
Για να δεις όλα τα ποστ ενός παίκτη στο θέμα, πας
εδώ και κάτω από τον τίτλο του θέματος, εκεί που γράφει ''Χ απαντήσεις'',
πατάς πάνω στο νούμερο και στη συνέχεια στον αριθμό των ποστ του παίκτη.
Ο Γιάννης επιμένει πολύ με τον Spark. Δεν παραθέτω ποστ του, πιστεύω όλοι το έχετε παρατηρήσει.
Αν κάποια στιγμή αποκαλυφθεί ο πραγματικός ρόλος του Spark, θα βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα για το Γιάννη και κατ' επέκταση για όλο το παιχνίδι...
aegloswen, Alchemist, δεν είναι στην ίδια ομάδα με τον jj. Αυτή την εντύπωση έχω σχηματίσει από όσα έχω διαβάσει. Ο jj δεν μας τα λέει καλά και είναι μέσα στους βασικούς μου υπόπτους.
carpe, sparkling, παραμένουν ένα μεγάλο
?
Αυτά έχω να σχολιάσω προς το παρόν. Τα σημαντικότερα συμπεράσματά προκύπτουν όταν ανατρέχουμε σε παλαιότερα ποστ (2-3 ημερών), έχοντας ως δεδομένο κάποια αποκάλυψη, όπως αυτή της Έριδος.
edit: Χα! Τώρα είδα ότι ο jj έγινε φάντασμα!

Ήθελα να σχολιάσω ότι πιθανώς να χρησιμοποίησε την κάρτα για να παραπλανήσει.