26-06-12

23:10
Είπα δολοφόνοι ή και ΔΑ. Και δεν αποκλείω το ΔΑ γιατί μπορεί άνετα να έσωσε την Έρις για να την κάνει να φανεί ακόμα πιο ύποπτη άρα και πάλι καταλήγουμε σε εσάς που ήσαστε ενάντια της Έριδος.
Πού είπες δολοφόνοι ή ΔΑ; Δεν κατάλαβα. Μας κατηγορείς χωρίς να θες να επεξηγήσεις πολλά μου φαίνεται...
Αυτός που άλλαξε τις ψήφους ήταν ο ΔΑ που θεωρούσε οτι η Έρις ήταν δολοφόνος και πήγε να τη σώσει. Εμείς προσπαθούσαμε να ψηφίσουμε με αποχώρηση την Έριδα. Αν ήμασταν δολοφόνοι, για ποιο λόγο να θέλουμε να βγάλουμε το συνδολοφόνο μας; Πώς μας συγχέεις με τον ΔΑ;
Τι μου λες; Το είχε παραδεχτεί; Και από πότε δεν μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος μιλάει σοβαρά και πότε όχι; Πότε κάποιος είναι νευριασμένος από το παιχνίδι και πότε όχι; Εγώ πώς και κατάλαβα από την αρχή ότι το έγραψε από τα νεύρα της και εξαιτίας όλων αυτών που είχαν γίνει τα τελευταία λεπτά;
Σε πείραξε τόσο έντονα; Μάλιστα... Ό,τι πεις Himela. Παρατήρησε ότι κανένας άλλος δεν αντέδρασε σαν και σένα...![]()
Φυσικά και το πίστεψα εφόσον τη μία είπε οτι είναι ο ΔΑ και μετά παραιτήθηκε, οπότε μου φάνηκε πολύ λογικό να αποκαλύπτει το ρόλο της έτσι χύμα τη στιγμή που ήθελε να φύγει. Εξάλλου το "είναι η Έρις δολοφόνος" απάντηση: "Ναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.