MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 20:59 Η MissKit έγραψε: #681 26-06-12 20:59 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Παραιτείται η Έρις τελικα;; Είναι τεράστια βλακεία αν συμβεί τελικά, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε πολλά για πολλούς εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Ας της δώσουμε λίγο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:05 Η Ερις έγραψε: #682 26-06-12 21:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε πολλά για πολλούς εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:07 Η ~Melania~: #683 26-06-12 21:07 Όσον αφορά την δημοσκόπηση ψηφίζω ναουσσαίο για λόγους που έχω προαναφέρει (αν και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 δολοφονάκια). Γιάννη για μένα ο τρόμος και η αγωνία σου σε συνδυασμό με την επιθετικότητά σου με έπεισαν για το ότι δεν είσαι αθώος. Έρις Μην χαλάσεις το παιχνίδι καλή μου Σκέψου το καλά πριν αποχωρήσεις. edit: τωρα ειδα την απάντησή σου,ας είναι, ββ έρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:09 Ο Johnnaousa: #684 26-06-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όσον αφορά την δημοσκόπηση ψηφίζω ναουσσαίο για λόγους που έχω προαναφέρει (αν και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 δολοφονάκια). Γιάννη για μένα ο τρόμος και η αγωνία σου σε συνδυασμό με την επιθετικότητά σου με έπεισαν για το ότι δεν είσαι αθώος. Έρις Μην χαλάσεις το παιχνίδι καλή μου Σκέψου το καλά πριν αποχωρήσεις. Click για ανάπτυξη... η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:10 Ο SparklingGrey: #685 26-06-12 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου είναι, φυσικά. Αν θέλεις, παρόλα αυτά, βγες λίγο και ξανασκέψου το. Δε θα ξαναδηλώσεις συμμετοχή, επειδή παραιτήθηκες σε ένα παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:11 Ο tsarachaf: #686 26-06-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μείνε ρε συ. Δεν αξίζει να φύγεις... Μείνε και βοήθησε την ομάδα σου, θα ναι σίγουρα καλύτερο από μία αποκάλυψη ρόλου. Και γενικώς χαλάρωσε. Πάνω απ' όλα είναι ένα παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η ~Melania~: #687 26-06-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:13 Ο Johnnaousa: #688 26-06-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Ο SparklingGrey: #689 26-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Παραιτείται η Έρις τελικα;; Είναι τεράστια βλακεία αν συμβεί τελικά, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε πολλά για πολλούς εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Ας της δώσουμε λίγο χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτρια. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:05 Η Ερις έγραψε: #682 26-06-12 21:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε πολλά για πολλούς εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:07 Η ~Melania~: #683 26-06-12 21:07 Όσον αφορά την δημοσκόπηση ψηφίζω ναουσσαίο για λόγους που έχω προαναφέρει (αν και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 δολοφονάκια). Γιάννη για μένα ο τρόμος και η αγωνία σου σε συνδυασμό με την επιθετικότητά σου με έπεισαν για το ότι δεν είσαι αθώος. Έρις Μην χαλάσεις το παιχνίδι καλή μου Σκέψου το καλά πριν αποχωρήσεις. edit: τωρα ειδα την απάντησή σου,ας είναι, ββ έρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:09 Ο Johnnaousa: #684 26-06-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όσον αφορά την δημοσκόπηση ψηφίζω ναουσσαίο για λόγους που έχω προαναφέρει (αν και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 δολοφονάκια). Γιάννη για μένα ο τρόμος και η αγωνία σου σε συνδυασμό με την επιθετικότητά σου με έπεισαν για το ότι δεν είσαι αθώος. Έρις Μην χαλάσεις το παιχνίδι καλή μου Σκέψου το καλά πριν αποχωρήσεις. Click για ανάπτυξη... η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:10 Ο SparklingGrey: #685 26-06-12 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου είναι, φυσικά. Αν θέλεις, παρόλα αυτά, βγες λίγο και ξανασκέψου το. Δε θα ξαναδηλώσεις συμμετοχή, επειδή παραιτήθηκες σε ένα παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:11 Ο tsarachaf: #686 26-06-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μείνε ρε συ. Δεν αξίζει να φύγεις... Μείνε και βοήθησε την ομάδα σου, θα ναι σίγουρα καλύτερο από μία αποκάλυψη ρόλου. Και γενικώς χαλάρωσε. Πάνω απ' όλα είναι ένα παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η ~Melania~: #687 26-06-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:13 Ο Johnnaousa: #688 26-06-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Ο SparklingGrey: #689 26-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε πολλά για πολλούς εδώ μέσα. Click για ανάπτυξη... Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:07 Η ~Melania~: #683 26-06-12 21:07 Όσον αφορά την δημοσκόπηση ψηφίζω ναουσσαίο για λόγους που έχω προαναφέρει (αν και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 δολοφονάκια). Γιάννη για μένα ο τρόμος και η αγωνία σου σε συνδυασμό με την επιθετικότητά σου με έπεισαν για το ότι δεν είσαι αθώος. Έρις Μην χαλάσεις το παιχνίδι καλή μου Σκέψου το καλά πριν αποχωρήσεις. edit: τωρα ειδα την απάντησή σου,ας είναι, ββ έρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:09 Ο Johnnaousa: #684 26-06-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όσον αφορά την δημοσκόπηση ψηφίζω ναουσσαίο για λόγους που έχω προαναφέρει (αν και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 δολοφονάκια). Γιάννη για μένα ο τρόμος και η αγωνία σου σε συνδυασμό με την επιθετικότητά σου με έπεισαν για το ότι δεν είσαι αθώος. Έρις Μην χαλάσεις το παιχνίδι καλή μου Σκέψου το καλά πριν αποχωρήσεις. Click για ανάπτυξη... η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:10 Ο SparklingGrey: #685 26-06-12 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου είναι, φυσικά. Αν θέλεις, παρόλα αυτά, βγες λίγο και ξανασκέψου το. Δε θα ξαναδηλώσεις συμμετοχή, επειδή παραιτήθηκες σε ένα παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:11 Ο tsarachaf: #686 26-06-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μείνε ρε συ. Δεν αξίζει να φύγεις... Μείνε και βοήθησε την ομάδα σου, θα ναι σίγουρα καλύτερο από μία αποκάλυψη ρόλου. Και γενικώς χαλάρωσε. Πάνω απ' όλα είναι ένα παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η ~Melania~: #687 26-06-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:13 Ο Johnnaousa: #688 26-06-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Ο SparklingGrey: #689 26-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όσον αφορά την δημοσκόπηση ψηφίζω ναουσσαίο για λόγους που έχω προαναφέρει (αν και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 δολοφονάκια). Γιάννη για μένα ο τρόμος και η αγωνία σου σε συνδυασμό με την επιθετικότητά σου με έπεισαν για το ότι δεν είσαι αθώος. Έρις Μην χαλάσεις το παιχνίδι καλή μου Σκέψου το καλά πριν αποχωρήσεις. edit: τωρα ειδα την απάντησή σου,ας είναι, ββ έρις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:09 Ο Johnnaousa: #684 26-06-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όσον αφορά την δημοσκόπηση ψηφίζω ναουσσαίο για λόγους που έχω προαναφέρει (αν και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 δολοφονάκια). Γιάννη για μένα ο τρόμος και η αγωνία σου σε συνδυασμό με την επιθετικότητά σου με έπεισαν για το ότι δεν είσαι αθώος. Έρις Μην χαλάσεις το παιχνίδι καλή μου Σκέψου το καλά πριν αποχωρήσεις. Click για ανάπτυξη... η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:10 Ο SparklingGrey: #685 26-06-12 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου είναι, φυσικά. Αν θέλεις, παρόλα αυτά, βγες λίγο και ξανασκέψου το. Δε θα ξαναδηλώσεις συμμετοχή, επειδή παραιτήθηκες σε ένα παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:11 Ο tsarachaf: #686 26-06-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μείνε ρε συ. Δεν αξίζει να φύγεις... Μείνε και βοήθησε την ομάδα σου, θα ναι σίγουρα καλύτερο από μία αποκάλυψη ρόλου. Και γενικώς χαλάρωσε. Πάνω απ' όλα είναι ένα παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η ~Melania~: #687 26-06-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:13 Ο Johnnaousa: #688 26-06-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Ο SparklingGrey: #689 26-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Όσον αφορά την δημοσκόπηση ψηφίζω ναουσσαίο για λόγους που έχω προαναφέρει (αν και έχω την εντύπωση ότι έχουμε να ψηφίσουμε ανάμεσα σε 2 δολοφονάκια). Γιάννη για μένα ο τρόμος και η αγωνία σου σε συνδυασμό με την επιθετικότητά σου με έπεισαν για το ότι δεν είσαι αθώος. Έρις Μην χαλάσεις το παιχνίδι καλή μου Σκέψου το καλά πριν αποχωρήσεις. Click για ανάπτυξη... η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:10 Ο SparklingGrey: #685 26-06-12 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου είναι, φυσικά. Αν θέλεις, παρόλα αυτά, βγες λίγο και ξανασκέψου το. Δε θα ξαναδηλώσεις συμμετοχή, επειδή παραιτήθηκες σε ένα παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:11 Ο tsarachaf: #686 26-06-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μείνε ρε συ. Δεν αξίζει να φύγεις... Μείνε και βοήθησε την ομάδα σου, θα ναι σίγουρα καλύτερο από μία αποκάλυψη ρόλου. Και γενικώς χαλάρωσε. Πάνω απ' όλα είναι ένα παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η ~Melania~: #687 26-06-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:13 Ο Johnnaousa: #688 26-06-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Ο SparklingGrey: #689 26-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Δικαίωμά σου είναι, φυσικά. Αν θέλεις, παρόλα αυτά, βγες λίγο και ξανασκέψου το. Δε θα ξαναδηλώσεις συμμετοχή, επειδή παραιτήθηκες σε ένα παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:11 Ο tsarachaf: #686 26-06-12 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μείνε ρε συ. Δεν αξίζει να φύγεις... Μείνε και βοήθησε την ομάδα σου, θα ναι σίγουρα καλύτερο από μία αποκάλυψη ρόλου. Και γενικώς χαλάρωσε. Πάνω απ' όλα είναι ένα παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η ~Melania~: #687 26-06-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:13 Ο Johnnaousa: #688 26-06-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Ο SparklingGrey: #689 26-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ἔρις: Έλα, αυτό πρέπει να γίνει. Απλώς ξενέρωσα με κάποια πράγματα που έγιναν. Τόσο απλά. Νομίζω δικαίωμά μου είναι στην τελική. Θα γίνει και αποκάλυψη ρόλου, δε θα γίνει; Οκ μια χαρά τότες. Λυπάμαι αν σε κάποιους το χάλασα, αλλά είπαμε δεν έχω και τόσο γερά νεύρα. Ξέρω, δε θα ξαναδηλώσω συμμετοχή! Καλή συνέχεια, καλό παιχνίδι. Ελπίζω να κερδίσει η ομάδα μου. Αντιός. Click για ανάπτυξη... Να σου πω, μείνε ρε συ. Δεν αξίζει να φύγεις... Μείνε και βοήθησε την ομάδα σου, θα ναι σίγουρα καλύτερο από μία αποκάλυψη ρόλου. Και γενικώς χαλάρωσε. Πάνω απ' όλα είναι ένα παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:12 Η ~Melania~: #687 26-06-12 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:13 Ο Johnnaousa: #688 26-06-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Ο SparklingGrey: #689 26-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: η στάση του Σπαρκ σου φάνηκε πιο περίεργη από μένα? πραγματικά δεν καταλαβαίνω..τη δική σου ψήφο από τις 7 καταλαβαίνω λιγότερο! Δεν ακούσαμε ούτε μισή άποψη του? που σε βοήθησε ως πολίτης? Click για ανάπτυξη... Δεν σε κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:13 Ο Johnnaousa: #688 26-06-12 21:13 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Ο SparklingGrey: #689 26-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Δεν σε κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:16 Ο SparklingGrey: #689 26-06-12 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:18 Ο tsarachaf: #690 26-06-12 21:18 Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλεγα να μην ψηφίσω στην παράταση, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε, είναι πολύ προφανές ότι θα φύγει ο Γιάννης τελικα. Αλλά τελικά θα ψηφίσω τον σπαρκ, γιατί όπως έχω πει, ο Γιάννης με έπεισε περισσότερο από χθες ακόμη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:19 Η ~Melania~: #691 26-06-12 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Λες οτι η δική μου στάση σου φάνηκε περίεργη? πες μου για την στάση του Σπαρκ που θεωρείς πιο πολίτη..σε βοήθησε κάπου σήμερα? Έκανε κάτι στη συζήτηση για να βοηθήσει τους υπόλοιπους? Νομίζω έκανα πολλά και μπλέχτηκα με πολλούς..είπα και για τον δ.α...ε τι άλλο? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: 1. Είπε ότι νομίζει ότι έχει να κάνει με δύο δολοφονάκια. 2. Είπα εξ αρχής ότι θα λείπω σήμερα. Δεν γενικολόγησα / περιττοιλόγησα. Δηλαδή, δεν έκανα ανούσια posts. Click για ανάπτυξη... Με κάλυψε Κατά τη γνώμη μου είστε και οι 2 ύποπτοι και στο παρελθόν έχω υποστηρίξει και τους 2 σας (γι'αυτό έχω πει ότι παίζω λίγο λάθος το παιχνίδι καταλήγω πάντα να υποστηρίζω κι όχι τόσο να κατηγορώ)αλλά τωρα άλλαξα γνώμη. Πιο επικίνδυνος για την ώρα μου φαίνεσαι εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Ο MAYROULIS: #692 26-06-12 21:27 πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:28 Ο Johnnaousa: #693 26-06-12 21:28 Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MAYROULIS: πρέπει να διαβάσω 20 σελίδες μη γράψετε άλλα σας παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Η MissKit έγραψε: #694 26-06-12 21:30 Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η δημοσκόπηση έληξε και το αποτέλεσμα έχει ως εξής: Johnnaousa: dimijim, foreverfreak, Himela, SparklingGrey, ~Melania~, Πατρεύς, Τάσος97, MAYROULIS SparklingGrey: blue_butterfly, Johnnaousa, love_angel, tsarachaf John, αυτή τη φορά δίκαια και σωστά επιτέλους μας λες τα τελευταία σου λόγια και περνάς στη χώρα των φαντασμάτων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:30 Ο SparklingGrey: #695 26-06-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και παρολαυτα ψήφισες...φοβερός!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι. Μόλις πήγα να το σχολιάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:46 Ο SparklingGrey: #696 26-06-12 21:46 Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο jj! έγραψε: #697 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SparklingGrey: Τώρα που ήλθα βρήκατε να μη γράφετε; Click για ανάπτυξη... Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:48 Ο SparklingGrey: #698 26-06-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εσύ δε θα πήγαινες για διάβασμα; Click για ανάπτυξη... Κουράστηκα. Κάνει κα ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:53 Η MissKit έγραψε: #699 26-06-12 21:53 Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Ιουνίου 2012 jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Άντε να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. Καληνύχτα. Λίστα για Τετάρτη 27/06 aegloswen Alchemist blue_butterfly Catalyst Demlogic dimijim ElenaKr Eileen foreverfreak Himela jj! love_angel MAYROULIS ~Melania~ Noisette Πατρεύς SparklingGrey Guest 278211 Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Η χώρα των φαντασμάτων Johnnaousa - Ψηφοφορία 25/06 & Παράταση 26/06 Libertus - Δολοφονία 26/06 carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06 Οριστικές αποχωρήσεις Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Απουσίες Eileen: #1 love_angel: #1 Guest 278211: #1 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2012 στις 21:55 Ο jj! έγραψε: #700 26-06-12 21:55 Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ Click για ανάπτυξη... Mother of Gods Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.