Πάντως κατά την γνώμη μου δεν είναι κακό να είσαι ουδέτερος στην αρχή (μιλάω κυρίως για τον ναουσσαίο) γιατί όσο να 'ναι, προσπαθείς να συγκεντρώσεις πληροφορίες και να σχηματίσεις προσωπική άποψη.
Όσοι το παίζουν ουδέτεροι και μετριοπαθείς έχουν τα κακά ρολάκια, και δηλαδή νταξ, Παλέρμο παίζουμε, αν δε μιλήσεις πώς θα προχωρήσει το παιχνίδι, πώς θα βρεις τους δολοφόνους, πώς θα κερδίσεις?
Απλα δηλωσα ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι μου αρεσει το σκεπτικο του Libertus και για μενα ειναι αθωος
Καλά ρε Φρικ, μη τρελαίνεσαι με τις υπεραθωότητες από τόσο νωρίς.
Oh
I suppose ότι διαβάζει τις απαντήσεις του θέματος

Δεν είναι και λίγες
Κάνει θερινά μαθήματα. Πανελλήνιες δίνει του χρόνου. Το είπε, κιόλας, το κορίτσι
jj, τι να πω ρε αγορίνα, ή δικαιολογείς το φιλαράκι σου ή τη συνδολοφόνα σου, δεν υπάρχει κάτι άλλο, απλά.
Α, μην αγχωνεσαι. Τωρα μοιραζομαστε την πρωτη θεση

...
Παρακαλω τους αγαπητους πολιτες του Palermo να με ψηφισουν και για miss universe


!!
Κλασσικός Φρικ, πάρλα πάρλα, και αθωοπροπαγάνδα, τρέλανέ μας
Έχουν γραφεί αρκετά πράγματα, και φυσικά ασφαλή συμπεράσματα δε βγαίνουν.Έχουμε τα φρούτα, έχουμε τους έμπειρους, έχουμε και τους άλλους.Μαυρούλης, Demlogic τα φρουτάκια του παιχνιδιού.Ο μεν είναι ο γνωστός...Μαυρούλης, ο δε έγραψε ένα κάφρικο μήνυμα στο οποίο μάλιστα με ψήφισε

.Οι έμπειροι μετά.Ε, τι να πω, εγώ τσαρατσαφ, φρικ και Πατρέα ξεχωρίζω, αλλά επειδή είναι έμπειροι δε σημαίνει ότι είναι και μαφίες.Όσον αφορά τους άλλους, μέτρια πράγματα μέχρι τώρα.Ο dimijim μας το παίζει Σέρλοκ Χόλμς, και επίσης δε μου αρέσει καθόλου και ο/η(δε θυμάμαι) SparklingGrey.
Έδωσα μια ότι να'ναι ψήφο πριν επειδή δεν είχε γραφεί τίποτα, διαβάζω και τις υπόλοιπες σελίδες και βλέπουμε.