Επανέρχομαι για δεύτερο σεντόνι μπας και βάλω τα πράγματα στο μυαλό μου σε μια τάξη....
Πρώτα από όλα δε μου αρέσει η Έρις που μπαίνει στο ξεκάρφωτο κι αντί να σχολιάσει κάτι από αυτά που λέγαμε από χτες το βράδυ, πιάνεται στο Μαυρούλη (που αν δεν είναι δολοφόνος εύκολα γίνεται πάντα το εξιλαστήριο θύμα) και αρχίζει να μοιράζει κατηγορίες. Εμένα αυτό μου κάνει, ας μπούμε οι δολοφόνοι να κινήσουμε υποψίες για άλλους ώστε να ξεχάσουν τους συνδολοφόνους μας. Κι αλήθεια, η ιστορία του Spark και του Τάσου ξεχάστηκε;

Μετά, η Έρις ψηφίζει τον foreverfreak που τη στριμώχνει, χωρίς ουσιαστικό λόγο, παρά μόνο τον πανικό.
Λοιπόν, με βάση τα τελευταία + το ότι μου την έσπασε η προσφώνησή του... ψηφίζω
foreverfreak!!!
Nα, πάρε και
τραγουδάκι, καρντιά μου!!
Κι ο forever της απαντάει:
Σε ευχαριστω πολυ καρντια μου, με συγκινησε η αφιερωση σου

!!
Ψηφος πανω στα νευρα σου και χωρις καποια ιδιαιτερη επιχειρηματολογια. Πολυ ωριμο... Αλλα δεν πειραζει, πρωτος γυρος ειναι, ετσι και αλλιως οι περισσοτερες ψηφοι που θα δωθουν ειναι ακυρες!!
Παντως οτι εχεις κακο ρολακι βγαζει πλεον ματι
!!
Και συμφωνώ μαζί του.
Μες στον χαμό δεν το παρατήρησα.
Παρόλα αυτά, γιατί δεν ψήφισες αυτόν που είχες στο μυαλό σου εξ αρχής; Ή αυτός ήταν ο Μαυρούλης;
Αλήθεια Johnnaousa, για να έχουμε καλό ρώτημα και να κλείσεις τις υποψίες εναντίον σου, ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ; Καλά δεν ξέρω αν θα απαντήσεις ειλικρινά τώρα, μπορεί να πεις και τυχαίο όνομα, αλλά κι αυτό κάτι θα μας δείξει.
SparklingGrey,
μου φαίνεται ότι αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση και προσπαθείς απεγνωσμένα να το αλλάξεις αυτό. Στην προσπάθειά σου αυτή όμως, μην προσπαθείς απλά να κατηγορήσεις για να κατηγορήσεις!
Συμφωνώ. Δεν υπερασπίζεται τον εαυτό του κι ούτε τον υπερασπίζεται κανείς γιατί θα έβγαζε μάτι, αλλά προσπαθούν να κινήσουν υποψίες προς άλλη κατεύθυνση ώστε να ξεχαστεί το θέμα.
Δεν μου μένει πολύς χρόνος για να το ψάξω περισσότερο. Δυστυχώς έχω πολύ διάβασμα και τις πρώτες μέρες είπα πως θα παρακολουθώ όσο μπορώ το παιχνίδι. Κάποια στιγμή όμως θα ξαναπάρω όλα τα ποστ από την αρχή για να βγάλω συμπεράσματα (μετάφραση προς μαφιόζους:
βγάλτε με όσο πιο γρήγορα μπορείτε πριν πάρω μπρος και σας διαλύσω παλιοκουφάλες!

).
Μόνο ένας δολοφόνος μιλάει με τόση αφοβία στους δολοφόνους....
Επειδη μετα θα λειπω (απο τις 6 και μετα λογικα) λεω να ψιφισω τον Johnnaousa
για τους λογους που προανεφερα.
Επιστρεφω για περισσοτερο σχολιασμο
Με καλύπτουν οι εξηγήσεις σου.
Λοιπόν, διάβασα ξανά το θέμα και μπορώ να πω πως δεν έβγαλα άκρη...
Θα προσπαθήσω να κάνω μερικές παρατηρήσεις για να δω αντιδράσεις κυρίως κι όχι για να κατηγορήσω ανοιχτά κάποιον (ακόμη).
- Ο Χάρης υπερασπίστηκε τον Μαυρούλη. Το ίδιο έκανε και η Έρις αργότερα.
- Ο Μαυρούλης είναι ο γνωστός μαυρούλης. Έχει αυτό το στυλ που δε βοηθάει. Είτε είναι πολίτης είτε δολοφόνος το ίδιο κάνει. Βασικά αν είναι δολοφόνος είναι πρόβλημα, αν είναι πολίτης είναι πρόβλημα αλλά είναι και το εύκολο θύμα. Γι αυτό και δεν τον ψηφίζω ακόμη.
- Η Ζωή με μπέρδεψε. Δείχνει πως προσπαθεί αλλά δε με βοήθησε σε κάτι απ όσα είπε.
- Μια απ τα ίδια και για τη Σύλβια. Αν και πιστεύω πως είναι σε λίγο καλύτερο δρόμο. Αυτό που είπε για τον Τάσο μπορεί να είναι καλό. Αλλά γενικά απ τη στάση της δεν μπορώ να πω κάτι ασφαλές για το ποιόν της.
- Ο τσαφ-τσουφ και ο τζει μου φαίνεται προσπαθούν να μείνουν στην αφάνεια. Ειδικά ο τζει είναι ΟΛΟ γενικόλογα. Σε κανένα σημείο δε βοήθησε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Μόνο να αθωώνει Τάσο, σπαρκ και ριρίκα ξέρει. Αρκετά περίεργο...
- Η Ερις είχε μια διαφωνία με τον φρικ. Πολύ σωστά παρατήρησε πως ο φρικ θέλει να πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Γιατί όμως αυτό να τον κάνει δολοφόνο; Δεν μπορεί να ξέρει κάποιον δολοφόνο ή να είναι ο ντέτεκτιβ και να θέλει κοινό έτσι ώστε να βοηθήσει τους πολίτες; Ύποπτη η Ερις.
- Ο Βάιος επίσης με μπέρδεψε. Ψηφίζει εμένα, αλλάζει στη Ζωή, δεν έχει χρόνο, προεξοφλεί τη δολοφονία του. Δεν πιστεύω αυτά να βοηθάνε αλλά η ιδέα του να μοιράσουμε τις ψήφους είναι καλή. Με ερωτηματικό για εμένα ο Βάιος.
- Η Ριρίκα που είναι; Έχει διάβασμα να το δεχθώ. Αλλά τα παιδιά λένε πως ήταν ον. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά δε θα την κατηγορήσω γι αυτό. Ακόμη δε θα κατηγορήσω άτομα που δε μιλάνε καθόλου, θα περιμένω να δω πως θα πάνε στη συνέχεια. Αν συνεχίσουν να είναι όμως στην αφάνεια θα τους προσέξω.
Αυτά.
Μη πέσετε να με φάτε.
Πάρτε τροφή για σκέψη απ τα παραπάνω...
Ακόμα ένα ποστ που με κάνει να πιστεύω πιο πολύ οτι είσαι πολίτης...
Για την ώρα αν και ήθελα να αργήσω λίγο ακόμη να ψηφίσω θα το κάνω από τώρα και θα την ρίξω σε κάποιον που δεν έχει μιλήσει. Πατρεύς από μένα για την ώρα...
Αιτιολογία;
Μόνο καὶ μόνο πάντως γιὰ νὰ ὑπάρξῃ πολλαπλὴ ἰσοπαλία ἡ ὁποία πιστεύω ὅπως προεῖπα ὅτι μόνο τοὺς πολίτες μπορεῖ νὰ βοηθήσῃ, θὰ ψηφίσω τὴν Carpe_Nochtem καὶ ἐπιφυλάσσομαι γιὰ τὶς μετέπειτα κινήσεις μου.
Αιτιολογία;
Προς το παρόν αλλάζω την ψήφο μου στον dimijim,μιάς και μου φαίνεται περισσότερο ύποπτος.
Από τι σου φαίνεται ύποπτος; Είναι από τους λίγους που προσπαθούν να βρουν μια άκρη ενώ οι περισσότεροι λένε άρες μάρες κουταμάρες.
Για μένα αυτή τη στιγμή ύποτοι είναι οι: Libertus, Demlogic, Έρις, Catalyst
Ψηφίζω
Έρις γιατί νομίζω είναι αυτή που έχει καρφωθεί πιο πολύ από όλους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.