Οκ, δεν πειράζει Άννα. ^^
Για να σας απαντήσω θεωρώ ύποπτη την κλειώ γιατί..βασικά αυτό που είπε ο Πέτρος με επηρέασε..έχετε εσείς ατράνταχτες υποψίες για να πείτε οτι κάποιος είναι σίγουρα; Εγώ πάντως δεν έχω και παίζω φλού..
Τι είπε ο Πέτρος που σε επηρέασε; Δεν θυμάμαι να έριξε καμία κατηγορία εναντίον μου.
Νόμιζω πως μάλλον βρήκα τον έμπειρο δολοφόνο.

Κρύβεται πίσω από τον Τζέι και συμφωνεί μαζί του για να καλυφτεί λέγοντας πως θεωρεί ότι οι δολοφόνοι είναι νέοι παίχτες. Και στη συνέχεια την ψηφίζει ο Πάτρευς. Μετά λίγο πριν τη δολοφονία ζητάει τη γνώμη του για όλα όσα έγιναν καθώς γνώριζε ότι αργότερα θα είναι νεκρός. Και έτσι έχουμε μια καλυμμένη Κλεοπάτρα και έναν έμπειρο παίχτη μείον.
Drama Prinzessin από εμένα λοιπόν.
Δεν κρύβομαι πίσω από κανέναν και ούτε θέλω να καλυφτώ.

Το να συμφωνώ με κάποιον, δεν μου φαίνεται ύποπτο. Η ψήφος που πήρα από τον Πέτρο, αν παρατήρησες, ήταν τελείως τυχαία. Θα μπορούσε εξάλλου να την δώσει στον οποιονδήποτε. Το αν γνώριζα ότι θα είναι νεκρός είναι μια άλλη ιστορία!
Λοιπόν,ας ψηφίσω και γω από τώρα γιατί μετά μπορεί να μην προλάβω και να με πάρετε πάλι από τα μούτρα...στηρίζοντας αυτό που είπα πριν ότι 3 άτομα ψήφισαν τη loony στη σειρά χωρίς να έχει φέρει κάποιες υποψίες
και επηρεασμένη από τη ριρικά γιατί πλάκα πλάκα στέκουν αυτά που λέει
ψηφίζω Drama..!
Α ναι, στέκουν πλάκα πλάκα. Με συγχωρείς κατερίνα, αλλά εσύ δεν είχες μυαλό να το σκεφτείς αυτό νωρίτερα;
Με εκνευρίζει αυτό που κάνετε. (το να χρησιμοποιείται επιχειρήματα άλλων που σας συμφέρουν) Έχετε δική σας κριτική. Να μην σας επηρεάζει κανένας και ούτε να τον εμπιστεύεστε, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι είναι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σήμερα σας πήρε να ξυπνήσετε όλους. Τόσο καιρό δηλαδή τι κάνατε;
Ξύπνησαν Τάσο, γιατί βρήκαν μια εύκαιρη δικαιολογία για να πέσουν όλοι πάνω μου και να φανούν αθώοι.
Μα κι εσύ τον είχες αποπάρει. Λίγο μεν, αλλά ρωτούσες επίπονα λόγους. Θέλω να πω, ότι εσύ η ίδια δεν κάνεις ουσιαστική προσπάθεια να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και απαιτείς από τους άλλους να κάνουν αυτό που δεν κάνεις εσύ
Δεν τον αποπήρα. Μία γενική γνώμη του ζήτησα, γιατί ήταν ο μοναδικός που δεν είχε μιλήσει τις προηγούμενες μέρες.
εγώ ψηφίζω
DRAMA γιατί ο πατρεύς είχε ψηφίσει αυτήν, μάλλον είχε ανακαλύψει κάτι και αυτοί προσπάθησαν να τον βγάλουν από τη μέση
Όπως είπα και πιο πάνω, η ψήφος του Πέτρου ήταν τυχαία.
Το ότι είχε ανακαλύψει κάτι να είσαι σίγουρος. Εδώ δεν ήξερε τι είχε προηγηθεί και ποιοι έπαιζαν. Μας δουλεύεις κι εσύ;
ψηφίζω και εγώ Ντράμα για τους λόγους που προαναφέρθηκαν...προσπαθεί να κρυφτεί πισω απο τζει τζει...κτλ..
Άλλο χαμένο πρόβατο που ακολουθάει το κοπάδι. Άιντε καλά.
Τέλος πάντων, ξεκαθάρισα την θέση μου.
Το ότι ήμουν πρόθυμη να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου, δείχνει ότι θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι και ότι έχω κάποιον σκοπό. Σκεφτείτε λίγο.
Θα ψηφίσω την
katerina16, για τους λόγους που είπα πιο πάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.