Λοιπόν ας ψηφίσω και γω πρώτη φορά γιατί το παιχνίδι έχει κολλήσει και νιώθω ότι θέλετε την βοήθεια μου.Εμένα οι υποψίες μου έχουν πέσει ήδη σε ένα άτομο που κρατάει εσκεμμένα χαμηλό προφίλ.Γιατί μωρή ; Tι κρύβεις ;
Προσέξτε ότι ΠΑΝΤΑ κάνει πόστ ΜΟΝΟ όταν χρειάζεται για να σας ενημερώσει για τις ψήφους.Αυτό δεν είναι περίεργο ; Eίναι προφανές ότι θέλει να πάρει με το μέρος της κάποιον ώστε να του ρίξει στάχτη τα μάτια στα πλαίσια της τάχα μου δήθεν ''συνεργασίας'' .Η αλήθεια είναι ότι μέχρι χθές δεν ήμουν σίγουρος για το ρόλο που βαράει αλλά σιγά σιγά άρχισε να δείχνει το αληθινό της πρόσωπο.Φυσικά αυτά εσείς που να τα δείτε ,δεν είσαστε όλοι και δικτατωρες ψυχολογίας .Αλλά εγώ πιάνω πουλιά στο αέρα να πούμε (όχι να το παινευτώ ή κάτι)
Το πρώτο στοιχείο καμπάνακι ήταν η επιλογή του έντονου κόκκινου χρώματος για να σας πεί δήθεν πως θα ψηφίζετε τον κάθε χρήστη.Κάνεις μπαμ μαρή ότι είσαι μοβόρα όσο και να κρύβεσαι...και λυπάμαι τον ''συνεργάτη'' σου.Παλιοδολοφόνα!Νομίζεις πουλάκι μου θα πέσει ο Γιώργης στη λούμπα σου ε ;
E, λοιπόν είσαι γελασμένη κοπελιά.Στα καπάκια χθές μας βάζει βιντεάκι,προσέξτε λεπτομέρια , που τιτλοφορείται ''αντικαταπληκτικά''....Θέλει η π*τ@n@ να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει.Σε πήραμε πρέφα.Τι εννοείς ''αντί''- καταπληκτικά ; Γιατί ''αντί''; μήπως έτσι μας δείχνεις το πόσο υπόγεια κινήσαι και τι μισάνθρωπος είσαι ; Mηδέν ψυχοκοινωνική προσαρμογή,τι μηδέν,υπό του μηδενός να πούμε.Αμ το άλλο που το πάτε ,λέει ''αντί-αγάπη'' σε κάποια φάση το κομμάτι.Φιλενάδα οι μάσκες έπεσαν.....τα κίνητρα σου ξεδιπλώθηκαν,όσο και να μας το παίζεις αξιάγαπητη...Στον παλιό θέλεις να την βγείς χωρίς φλάς??Δε παίζει κοπελιά!ΔΕΝ λέμε!
Εκεί που σιγουρεύτικα όμως για το πόσο τραγική,δολοπλόκα,μοβόρα και μισάνθρωπος είσαι είναι η επιλογή για δεύτερη φορά να μας ποστάρεις το μοβόρικο κόκκινο χρώμα με τα πασχαλιάτικα αυγουλάκια.Καλά η τύπισσα λέμε χρησιμοποιεί όλες τις τακτικές υπόγειων μηνυμάτων,ψυχολογικού πολέμου και υπνωτισμού για να σας πείσει.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!
Γι αυτό επιλέγω να ψηφίσω την MissKit !!!!!!!!
Save Γιώργος!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.