Μάλιστα...
Η Μαρία είχε έναν από τους καλύτερους ρόλους στο παιχνίδι και τον απαξίωσε.Δυστυχώς , με τις κινήσεις της δεν έδειξε ότι έχει ένα αθώο προφίλ και τη βάλαμε στο στόχαστρο.Τελικά η maria.... αποδείχτηκε ότι απλώς δεν ήξερε να παίξει.

Και η πλάκα είναι ότι είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην είναι δολοφόνος σ' αυτό το γύρο.Ε , με τόσο έντονη υποστήριξη που μου έδωσε λογικό είναι.
Αν πεθάνω όμως, καλά μου παιδάκια, να ξέρετε ποιους κατηγόρησα...
Αγαπητή Myrtle , δε σε βγάζουν εύκολα οι συνδολοφόνοι σου , μην αγωνιάς !
Συμπέρασμα:
Υπερασπίζεται: Σπυράκος, blue butterfly, Johnnaousa, Cinefil, Himela, soter
Υποπτεύεται: Himela, maria..., Πατρεύς, CiNeFiL, soter, love angel, Janewin, foreverfreak, Drama Prinzessin
Ψηφίζει: maria..., love angel
Ωραία , τώρα έχω και αρχείο με τους υπόπτους μου ακριβώς μπροστά μου.
Λοιπόν , έχω συγκεντρώσει τις σκέψεις μου παρακάτω :
Όσον αφορά τον soter , τον θεωρούσα ύποπτο, αλλά τώρα αρχίζω να αλλάζω γνώμη.Κι αυτό διότι με το ενδεχόμενο να είναι δολοφόνος για ποιο λόγο να ενεργοποιούσε την τυμβωρυχία για τη Μαρία σ' ένα τόσο σημαντικό σημείο του παιχνιδιού;Από την άλλη , θα μπορούσε να το κάνει για να μπλοφάρει και κατά συνέπεια να μη μπορούμε να τον καταστήσουμε ένοχο , αλλά εφόσον δεν κινδυνέυει άμεσα να αποχωρήσει σε ψηφοφορία, δε νομίζω να χαλούσε τις κάρτες του έτσι άσκοπα.Επομένως , soter αθώος για την ώρα.
Με τον Πατρέα δεν ασχολήθηκα τον προηγούμενο γύρο απ' ότι βλέπω.Συνεχίζει να είναι ήσυχος , μπαίνει διακριτικά , ψηφίζει και δεν κινεί τόσο τις υποψίες μολονότι το όνομά του έχει αναφερθεί σε μεγάλο βαθμό.Βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τη CiNeFiL απ' τον πρώτο γύρο.Τότε είχα αναφέρει πως πιθανόν να μην πάει κάτι καλά τουλάχιστον με έναν απ' τους δύο και ελπίζω πως θα επιβεβαιωθώ.Κατά καιρούς το όνομα της δεσποινίδας cinefil κυριαρχούσε στην ψηφοφορία , αλλά πάντα κάτι γινόταν και γλύτωνε.Μία θα ήταν η κάρτα , μία θα ήταν κάποιος άλλος που ξαφνικά έγινε πιο ύποπτος.Μπορεί και να τυχαίνει , αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το ονόμαζα και τύχη.Επιπροσθέτως , την έχουν κατηγορήσει άτομα που σχεδόν αποδεδειγμένα είναι με το πλευρό των πολιτών , οπότε καθίσταται δύσκολο να πέφτει θύμα
κυρίως δολοφόνων στις ψηφοφορίες.Αν προσέξετε επίσης , έχει συμβάλλει στο να φύγει ο πληροφοριοδότης και τώρα η Μαρία.Απ' το δίδυμο Πατρεύς-CiNeFil λοιπόν θα ψηφίσω
CiNeFiL και ελπίζω πως αυτή τη φορά δεν κάνω λάθος ! (ψηφίζω κι από τώρα μη βρει αφορμή η Myrtle να με κατηγορήσει για την ώρα που μπαίνω και ψηφίζω

)