Καταρχάς , με βάση την επιμονή του Σπυράκου να κατηγορεί τη Himela θεωρώ πως καθίσταται λογικό ότι η Himela είναι αθώα.Όχι ότι την είχα κατηγορήσει , απλώς τώρα δείχνει πιο αθώα στα μάτια μου απ' ότι πριν.Ο johnnaousa απ' την άλλη ως πληροφοριοδότης ψήφισε τη Himela.Αυτό όμως δε σημαίνει κάτι , γιατί πιθανόν να μην ήθελε να ψηφίσει το μαφιόζο που ήξερε απ' τον πρώτο γύρο για να μην καρφωθεί.Αυτά ως γενικές παρατηρήσεις.Παρακάτω απαντώ σε κάποιες αξιοσημείωτες δημοσιεύσεις.
Η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί με τη Νεφέλη.Κι αυτό γιατί όπως λέτε αρχικά ο Σπυράκος έδειχνε να τη συμπαθεί , αλλά στη συνέχεια ξεκίνησε να την κατηγορεί.Παράδειγμα το ποστ που δημοσίευσε πιο πάνω η Νεφέλη.Δεν την θεωρώ απαραίτητα αθώα , αλλά προβληματίζομαι για την ενοχή της.
Ναι , ok.Κάτι τέτοια δε μας έλεγες και στο #33 που αποδείχτηκες δολοφόνος ;

Είσαι σιγανό ποταμάκι κι εσύ κι καταφέρνεις να καλύπτεσαι εύκολα , ειδικά όταν έχεις κακό ρόλο.Θα σε έχω ύπόψη μου και σένα.
Όσον αφορά τη Σύλβια , όπως είπα , τη θεωρώ αθώα με βάση τα όσα έχουν γίνει.
Όσον αφορά τη Μαρία όμως , επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.Θεωρείς απίθανο ο Σπυράκος να κατηγόρησε κάποιον συνδολοφόνο του ;Κατηγόρησε πολλούς.Δε θα κατηγορούσε όμως και κάποιο συνδολοφόνο , έτσι για να μη φανεί η ομάδα του;Στην τελική , ο Σπύρος Himela ψήφισε και όχι maria.... , άρα δεν είναι ένα ενδεχόμενο να ήταν με τη Μαρία συνδολοφόνοι ;Εξάλλου , και η Μαρία ψήφισε τη Himela και μετά τον νάουσα , που πιθανότατα αποδεικνύονται και οι 2 πολίτες.Εγώ πάντως συνεχίζω να θεωρώ ύποπτη τη Μαρία , αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα ψηφίσω αυτή.Μάλλον θα περιμένω μέχρι αύριο.
Προς το παρόν οι πιο ύποπτοι είναι : soter , maria.... , CiNeFiL , , love_angel (ψήφισε τη Himela και δεν έχει ξαναεμφανιστεί).Ίσως και η janewin που δε μιλάει.Αμφιταλαντεύομαι για το ποιον θα ψηφίσω αύριο.Αν δω κάποιον πιο ύποπτο θα πράξω αναλόγως.