Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Να σας φέρει το 2012 ό,τι επιθυμείτε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
για τους συμπολιτες μου ειμαι σιγουρος οποτε δεν ζηταω το αυτονοητο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Libertus
Συντονιστής
dimijim
Διάσημο μέλος
Μα τι γλυκείς που είναι οι κάτοικοι του Παλέρμο.
Ναι...
Για τους κατοίκους λες, για τους αφηγητές της ιστορίας τους όμως όχι...
MissKit
Επιφανές μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Εχμ, δεν κάνει να λέμε ψέματα.
Γιατί;
Δεν είμαι γλυκός εγώ;
Διαφωνεί κανένας σε αυτό;
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Είσαι πολύ σαφής και δεν νομίζω ότι αφήνεις περιθώρια για αμφισβήτηση...Γιατί;
Δεν είμαι γλυκός εγώ;
MissKit
Επιφανές μέλος
Εγώ μια φορά δεν είμαι. Για σένα δεν ξέρω.Γιατί;
Δεν είμαι γλυκός εγώ;
Σπαμ τέλος.
dimijim
Διάσημο μέλος
Να θυμίσω πως αύριο δολοφονείτε και ψηφίζετε
Να θυμίσω πως δεν ψηφίζετε τη Himela, μόνο τη δολοφονείτε αν θέλετε (εγώ θα την σκότωνα, με κουράζουν πολύ οι σεντονάρες της)
Να θυμίσω πως όσοι δε στείλατε χθες μήνυμα για τις ενέργειές σας, πρέπει να το κάνετε σήμερα αλλιώς λυπούμαστε αλλά χάσατε...
Να θυμίσω πως πρέπει να σας θυμίσω κι άλλα πράγματα αλλά τα ξέχασα...
Αααα, πάρτε κι ένα τέτοιο να χετε...
Ψηφοφορία για Δευτέρα 02/01/2012
- blue_butterfly
- bluestas95
- CiNeFiL
- Drama Prinzessin
- Eileen
- ggeorge1976
- Himela
- love_angel
- maria....
- maria775m
- Myrtle
- Πατρεύς
- Phoebe
- Πουλάκι
- soter
Απουσίες
Η χώρα των Φαντασμάτων
- Τάσος97 - Άμεση προφυλάκιση 31/12/2011
- foreverfreak - Δολοφονία 31/12/2011
- JaneWin - Απουσίες 31/12/2011 - Συγκάτοικος
- Johnnaousa - Ποινή 30/12/2011 - Πληροφοριοδότης
- Σπυράκος(^^) - Ποινή 30/12/2011 - Κρυφός Μαφιόζος Γ'
Και τώρα πάμε πίσω στα δικά μας γιατί κάποιοι, όσο εμείς γιορτάζουμε το νέο έτος, εκείνοι προετοιμάζουν τη δολοφονία μας!
Λοιπόν επειδή έχω πάθει μια παράκρουση με το παλέρμο και το σκέφτομαι και στον ύπνο μου ακόμα, έκανα μια σκέψη: θεωρώ οτι ο Τάσος δεν ήταν μαφιόζος αλλά διεφθαρμένος αστυνομικός. Γι' αυτό, στο τελευταίο του μήνυμα, πάει να με καλοπιάσει και να με υποστηρίξει, ώστε να σπείρει αμφιβολίες σε κάποιους με ρόλο ή κάρτα, να ρωτήσουν γι' αυτόν και, μαθαίνοντας οτι είναι πολίτης, να τον επαναφέρουν, ξεχνώντας οτι κι ο διεφθαρμένος σαν πολίτης φαίνεται. Αυτή είναι μόνο μια υπόθεση κι όχι σιγουριά. Θεωρώ οτι ο Τάσος πρέπει να είχε κακό ρόλο, αυτό έδειξαν οι κινήσεις του, αλλιώς έχω πέσει πολύ έξω...
Το άλλο γεγονός είναι η κοκορομαχία της blue butterfly με τη Cinefil. Δεδομένου οτι η blue, σύμφωνα με τη λογική, είναι είτε μάγισσα είτε αντίπαλος μαφιόζος, παίρνοντας τη δεύτερη εκδοχή για χάρη του συλλογισμού μου, σκέφτομαι: αν όντως ο forevefreak ήταν μαφιόζος που πήγε να σκοτώσει τη blue και πέθανε μαζί της, σημαίνει οτι η blue ξέρει έναν μαφιόζο (το Σπυράκο όχι γιατί ήταν κρυφός, ίσως το foreverfreak ή κάποιον άλλον). Δεδομένου επίσης οτι σε αυτό το παιχνίδι τα καρφώματα γίνονται μόνο προς τον ντετέκτιβ και τον πληροφοριοδότη, και οτι με τη δεύτερη εκδοχή οι δολοφόνοι πια ξέρουν οτι η blue είναι αντίπαλος μαφιόζος, θεωρώ οτι η blue με το "πέσιμο" στη Cinefil θέλει να μας δείξει οτι είναι ο μαφιόζος που γνωρίζει. Αλλιώς πώς είναι τόσο σίγουρη; Το κρατάω κι αυτό σαν δεδομένο.
Πάμε παρακάτω:
Το ότι κατηγορεί τα συγκεκριμένα άτομα δεν είναι πολύ "κάπως" ;; Και εντάξει βγάλτε με εμένα (για να μην πει κάποιος ότι το λέω επειδή έβαλε και εμένα!! )
Θα το ψάξω από Δευτέρα καλύτερα!! Ο Τάσος μου πρέπει να ναι δολοφόνος και κάτι μου λέει ότι ανάμεσα σ' αυτά τα άτομα υπάρχουν και συνεταιράκια του που τα έβαλε για ξεκάρφωμα!!
Μπορεί να παίζει και αυτό, αλλά τότε ποιος ο λόγος να σπείρει αμφιβολίες γύρω από την αποχώρησή του; Αν πιάσει αυτό που έκανε και κάποιος ρωτήσει γι' αυτόν και δει οτι είναι μαφιόζος, αυτό σίγουρα δεν τον συμφέρει. Ας θυμόμαστε οτι ο Τάσος έχει την κάρτα νεκροφάνεια, και μόνο άλλη μία υπάρχει στο αντίθετο στρατόπεδο.
Και τώρα πάμε σ' αυτό!! Ίσως ο Γιώργος να έχει κάποιο ρόλο ή καμία καρτούλα και να ξέρει κάτι παραπάνω για τον Πέτρο...
Ίσως ο Πέτρος να είναι κακός και έτσι να εξηγούνται τα περίεργα μνμ του στην αρχή και τα ακόμη πιο περίεργα τώρα (του τύπου δεν διαβάζω τα σεντονάκια ή καλύτερα "διαβάζω καθέτως!!"
Εντάξει κάτι δεν πάει καλά και περιμένω απάντηση του Πέτρου για όλα αυτά!!
Ααα και κάτι ακόμη... Πέτρο δεν σε είδα να απαντάς σε αυτό που σχολίασε ο Γιώργος για σένα... και να πεις ότι το μήνυμά του ήταν σεντονάκι;;; Να το κατάλαβω...
Κι εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω, οτι ο Γιώργος κάτι ξέρει για τον Πέτρο. Ακόμα δεν έχω πάρει μια απάντηση από αυτόν πώς ήταν τόσο σίγουρος για μένα και προσπάθησε να με σώσει. Από τόσο αρχή του παιχνιδιού αυτή η σιγουριά φανέρωνε δόλο, του τύπου να φανεί καλός (και σε κάποιους έπιασε νομίζω, αλλά όχι σε όλους).
Ενημερώνω πως η ασυλία του αυτοκράτορα για την ψηφοφορία της Δευτέρας πηγαίνει ξανά στη Himela.
Ωωωω τι τιμή, ευχαριστώ την Αυτού Μεγαλειότητά του!
Βρε παιδιά ήταν Σάββατο χτες, γιατί παίχτηκε το παιχνίδι? Εγώ δεν μπήκα καν να το κοιτάξω το θέμα γιατί σ/κ δεν παίζουμε.
Αυτό τώρα το λές για ξεκάρφωμα; Το τελευταίο σου ποστ ήταν από προχτές, από τότε έγιναν τόσες εξελίξεις, 2 άτομα αποχώρησα, έγιναν 2 δολοφονίες, η μία σώθηκε, μια αποχώρηση, εσένα δε σου έκανε τίποτα εντύπωση;;; Λοβάκι δε μας τα λες καλά...
Α μην ξεχάσουμε και τον ερωτευμένο αυτοκράτορα, ε; (Χιμέλα, πες τι του έκανες του αυτοκράτορα και τον έχεις τρελάνει τόσο; )
Να θυμίσω πως δεν ψηφίζετε τη Himela, μόνο τη δολοφονείτε αν θέλετε (εγώ θα την σκότωνα, με κουράζουν πολύ οι σεντονάρες της)
Σαν δεν ντρέπεσαι!
Δε σας φοβάμαι ρε, ο αυτοκράτορας είναι με το μέρος μου!!!!
Λοιπόν η δική μου εκδοχή:
Διεφθαρμένος αστυνομικός: Τάσος
Μαφιόζοι: Σπυράκος, foreverfreak, Cinefil, maria.... και μετά κάποιος άλλος που δεν έχει φανεί πολύ και είναι ο άσος στο μανίκι τους.
Θεωρώ επίσης οτι οι δολοφόνοι έχουν λίγο παραιτηθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις, γι' αυτό και η απελπισμένη κραυγή από τον Σπυράκο χτες "καλή επιτυχία στα συνδολοφονάκια μου".
dimijim
Διάσημο μέλος
Μαλώστε ρε!!!
Σας έχω βαρεθεί...
Πολύ ησυχία...
Μαλώστε ρε!!!
Σας έχω βαρεθεί...
Κι εγώ έχω βαρεθεί που ακόμα δεν μπορείτε να ξεχωρισετε το επίρρημα πολύ με το επίθετο πολύς - πολλή - πολύ αλλά δεν το κάνω θέμα!
dimijim
Διάσημο μέλος
Κι εγώ έχω βαρεθεί που ακόμα δεν μπορείτε να ξεχωρισετε το επίρρημα πολύ με το επίθετο πολύς - πολλή - πολύ αλλά δεν το κάνω θέμα!
Ααααα, με εχεις δει να κανω πολλα τετοια λαθη;
Ζαλισμενος ειμαι, ας κσεφυγουν μερικα...
Να σας πω και το αλλο;
Εχω ηδη γραψει 1134 λεξεις και 70 σειρες (12 συνολικα παραγραφοι) στο ημερολογιο μου
Με αυτα π λετε και κανετε θα με στειλετε στον ψυχιατρο
Στο τελος θα προκυψει το μεγαλυτερο ημερολογιο της ΣΕ στην ιστορια του παλερμο...
Και μην ξεχνιομαστε, μαλωστε!!!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Α
Εχω ηδη γραψει 1134 λεξεις και 70 σειρες (12 συνολικα παραγραφοι) στο ημερολογιο μου
Με αυτα π λετε και κανετε θα με στειλετε στον ψυχιατρο
Στο τελος θα προκυψει το μεγαλυτερο ημερολογιο της ΣΕ στην ιστορια του παλερμο...
Και μην ξεχνιομαστε, μαλωστε!!!
Μας κοροιδεύεις; Εγώ με τα σεντόνια που έχω γράψει γεμίζω εγκυκλοπαίδεια!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Το ότι μάθαμε ότι ο Σπύρος ήταν δολοφόνος είναι πολύ καλό, γιατί μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Κατά τη γνώμη μου, όσοι ο Σπυράκος ψήφιζε ελαφρά τη καρδία, λογικά θα πρέπει να είναι αθώοι. Οκ, αυτό είναι ένα λογικό συμπέρασμα που το σκέφτηκαν και το έψαξαν όλοι. Αυτό που δεν ψάξαμε μέχρι στιγμής είναι το εξής: Ποιοι υποστήριζαν τον Σπυράκο, παρ' όλο που κάποιοι τον είχαν υποψιαστεί και τον κατηγορούσαν; Λογικά, ανάμεσα σε αυτούς θα μπορέσουμε να βρουμε κάποιους από τους δολοφόνους μας! Βέβαια, αυτό θέλει ψάξιμο, αλλά ίσως να είναι και επικίνδυνο γιατί αν κάποιος τους ανακαλύψει, μάλλον θα το φάει το κεφάλι του.
Αν , δηλαδή, όντως υπάρχει κάποιος που υποστήριζε τον Σπυράκο και είναι όντως δολοφόνος, τότε πολύ πιθανόν, αύριο εγώ να μην είμαι εδώ να δω την εξέλιξη των πραγμάτων. Γι' αυτό θα προσπαθήσω από σήμερα να βρω αυτούς τους τύπους και να σας τους δείξω, για να τους έχουμε υπ' όψιν μας.
Όλα αυτά τα λέω, γιατί πολύ φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή σφάζονται ένα σωρό πολίτες και οι δολοφόνοι μένοντας στην σιωπή είναι πολύ πιθανόν να χαίρονται με τις εξελίξεις των πραγμάτων... Θα δείξει!
Αυτό που δεν ψάξαμε μέχρι στιγμής είναι το εξής: Ποιοι υποστήριζαν τον Σπυράκο, παρ' όλο που κάποιοι τον είχαν υποψιαστεί και τον κατηγορούσαν; Λογικά, ανάμεσα σε αυτούς θα μπορέσουμε να βρουμε κάποιους από τους δολοφόνους μας!
Κανείς δολοφόνος δεν υποστηρίζει ανοιχτά κάποιον συνδολοφόνο του. Εγώ προσωπικά δεν είδα κανέναν να υποστηρίζει ανοιχτά το Σπυράκο. Υπήρξαν κάποιοι που τον κατηγόρησαν και κάποιοι που αδιαφόρησαν γι' αυτόν. Αλλά θα το ψάξω!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.