Πω, μην κάνω λίγη ώρα παραπάνω να έρθω, πρέπει να γράψω πάλι έναν τόνο πράγματα...
Ως άλλος Ευκλείδης, ήρθε η ώρα να διατυπώσω
το πρώτο αξίωμα, για το Παλέρμο του στεκιού:
Η Άννα και ο φάντα έχουν ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ κακό ρόλο...
Σχόλιο με αφορμή αυτό που είπε η λαβ για το εμ ες εν: Ρε δολοφόνοι, την άλλη φορά χάλασε ολόκληρο παλέρμο, επειδή κάνανε βλακείες οι δολοφόνοι με το εμ ες εν και το χρησιμοποιούσατε σαν μέσο επικοινωνίας;; Την άλλη φορά επικοινωνήστε μέσω του τσατ, ίσως καρφωθείτε λιγότερο!!
Γενικότερο σχόλιο με βάση το προηγούμενο: Γενικώς, όταν με κάποια μέλη που παίζουμε μαζί το παιχνίδι, έχουμε προσωπικές επαφές και μας ξέρουν καλά, θέλει τεράστια προσοχή, γιατί είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν τον ρόλο μας, μόνο και μόνο από την συμπεριφορά μας εκτός game...
Για το παιχνίδι: Ειλικρινά, ήταν τόσο μα τόσο άτυχοι οι δολοφόνοι και ανοργάνωτοι και -ορισμένοι από αυτούς(
ονόματα δεν λέμε)- άμπαλοι, που ειλικρινά, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι γινόταν αυτό και χάνανε τόσο εύκολα, που είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι ήταν δολοφόνοι ο φρικ κι ο Βάιος και απλώς παίζανε εκπληκτικά, σε σημείο που ήμουν έτοιμος να επαναφέρω τον φαντασμένο(που δεν έκανα, γιατί είχαμε την ηχώ)... Ήταν από τα αξέχαστα παιχνίδια που περιέχουν μεγάλες συντριβές για την μία ομάδα... Θα το είχα ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο αν άντεχαν 3-4 γύρους ακόμη οι δολοφόνοι, αλλά και αν είχα χρόνο να παίξω από την αρχή(btw, τον ρόλο μου δεν τον παραμέλησα παρ' όλα αυτά, αν και δεν πέτυχα κανέναν

, και την μόνη φορά που δεν έσωσα άτομο, δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα

)...
Για το σπαμ: Σε κάποια φάση, ειδικά τις πρώτες μέρες που δεν έιχα και χρόνο και διάβαζα το θρεντ στο πόδι, ήθελα να σκοτώσω άτομα(κυριολεκτικά)

... Να ποστάρουμε και να κάνουμε και την πλάκα μας, αλλά κάτι ποστ του Σπυράκου, του Μαυρούλη και της Χαρουλίτας(που δεν φτάνει που σπάμμαρε, δεν έλεγε και τίποτε σχετικό) νομίζω δεν παλεύονταν...
Για το επόμενο: Κάντε το ρε σεις το συντομότερο, γιατί αυτό δεν κράτησε σχεδόν καθόλου και μας άφησε με την όρεξη!!