Μετά και από αυτό μπορώ να φτάσω σε ένα συμπέρασμα... Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...
Έχουν μείνει 3 δολοφόνοι στο παιχνίδι, όπου είδαν 3 συναδέλφους τους να αποχωρούν σε συνεχόμενες ψηφοφορίες...
Κι έχουμε τα εξής:
α) Οι δολοφόνοι είναι παντελώς άμπαλοι και έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, από τους δικούς τους κακούς χειρισμούς... Οπότε τα πράγματα, είναι κάπως πιο απλά...
β) Οι δολοφόνοι είναι εκπληκτικά καλοί και ξεφορτώνονται όσους τους έχουν εκθέσει... Κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και ευφυές, οπότε στους εναπομείναντες δολοφόνους, παίζει να υπάρχουν και πολύ καλοί παίκτες...
Αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου στο παιχνίδι(έχω από χθες το βράδυ που διαβάζω ό,τι είχα χάσει), είναι η τόση εμπιστοσύνη και οι τόσοι "σίγουρα αθώοι"... Παλέρμο παίζουμε ρε παιδιά, πού την βρήκατε τόσοι σιγουριά;;; Το πιθανότερο για μένα είναι ότι ο ένας μαφιόζος-αν όχι και δύο- κρύβονται μέσα σ' αυτούς τους υπεράνω πάσης υποψίας παίκτες...
Η πρώτη ονομαστική υποψία που θα βάλω στο τραπέζι είναι ο Μαυρούλης... Ο οποίος παίζει-ως συνήθως- με τον γνωστό του χαζό τρόπο, αλλά δεν εμφανίζεται και τόσο στο προσκήνιο, σαν να είναι δασκαλεμένος από τους υπόλοιπους δολοφόνους...
Επίσης, κάτι περίεργο παίζει με τις MissKit και _elena_... Σ' αυτό το ζευγάρι παίζει όντως να έχουμε έναν ή και δύο μαφιόζους... Ναι, υποπτεύομαι αυτούς που δεν φαίνονται πολύ, γιατί είναι παράλογο να παίζουν όλοι οι δολοφόνοι τόσο φανερά... Υπερβολικό και επικίνδυνο ρίσκο...
Επίσης, αν δεν είναι ιδιοφυΐες, που μετά από κάθε ποστ τους, χαϊδεύουν άσπρες γάτες στο κρυσφύγετό τους, οι φρικ και Κάταλυστ, έχουν ενδιαφέροντες ρόλους και πληροφορίες(ναι, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι από τον πρώτο γύρο πήρατε χαμπάρι Χιμέλα και μαρία έκαστος

)
Μυστήρια ως προς τον ρόλο που βαράνε στο παιχνίδι για μένα, είναι ο Τάσος, η Φοίβη, η λαβ(την οποία και ευχαριστώ πολύ, που με επανέφερε και δεν το περίμενα από αυτήν

), αλλά και ο dimijim που σίγουρα κάτι κρύβει...
Ένας άλλος που μπορεί να πλακώθηκε με την Χιμέλα για ξεκάρφωμα και του δόθηκε άφεση είναι ο georgeg1976...
Και τέλος, ο φαντασμένος... Παρ' όλο που ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτόν τον άνθρωπο, τείνω να πιστέψω ότι-αυτή την φορά τουλάχιστον- δεν είναι φονιάς κι ότι έπεσε θύμα της διαρκούς υποψίας(όχι και αδικαιολόγητης όμως) του λαού του Παλέρμο στο πρόσωπό του και των απέλπιδων προσπαθειών της Μαρίας να σωθεί... Όπως και να χει, πιθανότατα έχει ξενερώσει και με τον ρόλο του, γιατί δεν τον βλέπω να προσπαθεί να σωθεί... Και δεν νομίζω και να αλλάξει κάτι δηλαδή μέχρι το τέλος...
Για την ώρα, θα ψηφίσω τον
Μαυρούλη, για τους λόγους που είπα πιο πάνω...
υγ1. Φρικ και Τάσο, αγόρια μου, ευχαριστηθήκατε;; Και ψήφο και ποστ ο τσαφ τσουφ!!
υγ2. Όσοι δεν αναφέρεστε στο ποστ μου, μην ανησυχείτε, θα ακολουθήσουν κι άλλα αργότερα...