Myrtle
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Μᾶλλον ἔπεσα θῦμα τῆς άφέλειάς μου... Ζητῶ συγγνώμη ἀπὸ τοὺς ἀλλους πολίτες ἂν δὲν μπόρεσα νὰ τοὺς βοηθήσω. Τὸ ἄσχημο εἶναι ὅτι αὐτὲς τὶς ἡμέρες εἶχα καὶ ὑποχρεώσεις καὶ δὲ συμμετεῖχα ὅσο θὰ ἤθελα. Καλὴ συνέχεια καὶ ἐλπίζω στὸ τέλος νὰ θριαμβεύσουν οἱ πολίτες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Πολύ δραστήριο μέλος
( συγκινήθηκα)
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Συγγνωμη ΣΕ, δεν θα επαναληφθει!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Σιγουρα ειναι δολοφονος!!!Απλα ο Πατρευς την ψηφισε για να μας ριξει σταχτη στα ματια!!Είμαι σίγουρος ότι όσοι ψήφισαν Χαρουλίτα είναι δολοφόνοι (και ο MAYROULIS μέσα). O Σπυράκος παρασύρθηκε από μόνος του και βοηθάει στα σχέδια των δολοφόνων.
Catalyst
Επιφανές μέλος
Εσύ γιατί την ψήφισες;Σιγουρα ειναι δολοφονος!!!Απλα ο Πατρευς την ψηφισε για να μας ριξει σταχτη στα ματια!!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Δεν μιλαω κρατιεμαι!!!!!εσύ θα έπρεπε να ήσουν αφηγητής του παλέρμο
( συγκινήθηκα)
Ωραιος λογος αν και ψευτικος προς το τελος!!Οἱ στρατιῶτες ὥπλισαν, ὁ ἀξιωματικὸς ὕψωσε τὸ χέρι του. Ἐγὼ ἀπέναντι κοιτοῦσα χαμογελαστὸς δέκα τουφέκια νὰ μὲ κοιτᾶνε καθὼς ἀρνήθηκα νὰ βάλω την κουκοῦλα ποὺ μὲ τὸ ζόρι ἤθελαν νὰ μοῦ φορέσουν... Δόθηκε τὸ παράγγελμα. Ὁ ἀξιωματικὸς κατέβασε τὸ χέρι του καὶ μιὰ ὁμοβροντία ἀπὸ σφαῖρες τῶν 7.62 διαπέρασαν τὸ σῶμα μου. Μέχρι τελευταία στιγμὴ φώναζα· «Εἶμαι ἀθῷος», ἀλλὰ δὲν ὑπῆρξε οἶκτος. Θυμᾶμαι ἀκόμα πάνω ἀπὸ τὸ κεφάλι μου τὸ λοχία νὰ μοῦ δίνῃ τὴ χαριστικὴ βολή...
Μᾶλλον ἔπεσα θῦμα τῆς άφέλειάς μου... Ζητῶ συγγνώμη ἀπὸ τοὺς ἀλλους πολίτες ἂν δὲν μπόρεσα νὰ τοὺς βοηθήσω. Τὸ ἄσχημο εἶναι ὅτι αὐτὲς τὶς ἡμέρες εἶχα καὶ ὑποχρεώσεις καὶ δὲ συμμετεῖχα ὅσο θὰ ἤθελα. Καλὴ συνέχει καὶ ἐλπίζω στὸ τέλος νὰ θριαμβεύσουν οἱ πολίτες...
Γιατι πιστευω αυτο που ειπα!!!!Εσύ γιατί την ψήφισες;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Να ρωτησω και κατι? Καρτες ποτε παιρνουμε??
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Είπα σε προηγούμενα posts τον λόγο. Ειδικά αυτή η δήθεν αδιαφορία του, τα λέει όλα!
Καληνύχτες από μένα. =)
Ελπίζω να μην βρεθώ σε κανένα χαντάκι σκοτωμένη..
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
ότι ο Πατρευς σε ψηφισε για να φανει που ο σκοπος του ειναι να σε βγαλει απο την μεση!!Ενω στην πραγματικοτητα εισασταν συννενοημενοι!Ποιο δηλαδη?
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα γίνεται η κλήρωση και θα σας μοιραστούν οι κάρτες!Ποιο δηλαδη?
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Παλι με μπερδευεις;P Μωρε μηπως εισαι αθωα;Λοιπόν, ψηφίζω από τώρα τον fantasmeno.
Είπα σε προηγούμενα posts τον λόγο. Ειδικά αυτή η δήθεν αδιαφορία του, τα λέει όλα!
Καληνύχτες από μένα. =)
Ελπίζω να μην βρεθώ σε κανένα χαντάκι σκοτωμένη..
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Πολλα και διαφορα..αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας..Το θεμα ειναι οτι εχω μια αποψη για σενα και δεν ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ για την αθωοτητα σου!!!Σπυρακο, τι πινεις τελευταια και τα λες αυτα???
Για σήμερα ψηφίζω Fantasmeno.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Αν δεν μπορείς να το πιστέψεις τώρα, θα αποδειχτεί στο τέλος μπροστά σε όλους. =)Παλι με μπερδευεις;P Μωρε μηπως εισαι αθωα;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Το γιατι με εχεις βαλει στο ματι δεν καταλαβαινω...
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εγω θα ψηφισω Χαρουλιτα παλι γιατι νιωθω οτι πρεπει να φυγει..ειμαι σιγουρος για τον ρολο της!!Και σε περιπτωση που πεθανω αυριο θελω να αποδειξω πως αυτη θα ειναι η αιτια..Γιατι δεν μπορει..εχω λυσαξει..ολο αυτην ψηφιζω..σιγουρα θα πεθανω!!!!Έλα οκέι,πολύ το ζορίσαμε. Έπρεπε να διώξουμε δύο πολίτες,για να συγκινηθούμε να ψηφίσουμε τους πραγματικούς μαφιόζους. Dimijim και Fanta.
Για σήμερα ψηφίζω Fantasmeno.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Πολλα και διαφορα..αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας..Το θεμα ειναι οτι εχω μια αποψη για σενα και δεν ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ για την αθωοτητα σου!!!
Ο,τι του φανει του Λωλοστεφανη...Εγω θα ψηφισω Χαρουλιτα παλι γιατι νιωθω οτι πρεπει να φυγει..ειμαι σιγουρος για τον ρολο της!!Και σε περιπτωση που πεθανω αυριο θελω να αποδειξω πως αυτη θα ειναι η αιτια..Γιατι δεν μπορει..εχω λυσαξει..ολο αυτην ψηφιζω..σιγουρα θα πεθανω!!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.