Είχα μάθημα ο άνθρωπος και γυρίζω και βλέπω το κεφαλάκι μου να παίζεται και να με κατηγορούν για αποπροσανατολισμό των παικτών, επειδή άκουσον άκουσον τόλμησα να κάνω μια διεφθαρμένη σκέψη περί πιθανής στρατηγικής που χρησιμοποιεί μια ομάδα παικτών!!! Κουνήστε το κεφαλάκι σας λέω εγώ, όλοι το ίδιο δεν κάνουμε;
Μην το δραματοποιείς τόσο,μόνο εγώ σε ψήφισα.

Δεν παίχτηκε το κεφαλάκι σου!
Θα κατηγορηθούμε επειδή θέλουμε σωστή εφαρμογή των κανόνων σε ένα παιχνίδι που έχει υπερτονιστεί αυτή η αναγκαιότητα;

Ξεκάθαρα αναφέρεται στους κανόνες. Παραλογίζεσαι κι εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Αν ήξερα ότι πήγαιναν να δολοφονήσουν τη Ριρίκα, θα την κατηγορούσα λίγο πριν τη δολοφονία της για μαφιόζο; Δεν είμαστε καλά.
Δεν ξέρω τι παίχτηκε για τους κανόνες,πως έβγαλε την Ριρίκα η ΣΕ,γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα πόστ αυτή την στιγμή.
Ωστόσο η αρχική μου σκέψη ήταν ότι δεν εννοούσε αυτό,αλλά πως από κάποιον το έμαθε η Ριρίκα or sth.
Μετά όταν είδαμε όλοι τι ήταν, η Φοίβη είπε "συγγνώμη blue_butterfly" κιόλας σαν να έκανε λάθος.
Για αυτό μου φάνηκε ότι εννοούσε κάτι άλλο και όχι επακριβώς το ότι δηλώνει "ανοιχτά" τον ρόλο της.
Που και πάλι θεωρώ ότι το δεύτερο πόστ της Ριρής ήταν αυτό που δεν έπρεπε να γινόταν,ότι το πρώτο ήταν μέσα "σε οκ πλαίσια" ας το πώ.
Αναφορικά με αυτό που είπες για τις εικασίες μπορεί να το έκανες καθαρά για ξεκάρφωμα.
Αυτό σκεφτόμουν κυρίως την ώρα που το έγραφα. Για αυτό αναφέρθηκα και ξεχωριστά στο ότι η Ριρή αποδείχτηκε τελικά πολίτης.
Πραγματικά αν ήταν απλά εικασίες και κάνω τόσο λάθος,τι να πώ.
Γενικά είναι απογοητευτική η απόδοσή μου σε αυτό το Παλέρμο γιατί δεν έχω τον χρόνο να επεξεργαστώ τα πράγματα
,δεν μου βγαίνουν καλές κάρτες,δεν μπορώ να μελετήσω όλους παίχτες ξεχωριστά..
Επίσης τώρα νιώθω ότι είμαι άκυρη,μπροστά στις εξελίξεις με το γεγονός ότι η Ηimela είναι μαφιόζος,λολζ. ο.Ο
Αν προλάβω να διαβάσω όλα τα υπόλοιπα και τα βάλω σε λογική σειρά μες στο μυαλό μου,θα κάνω πόστ.
Νόμιζα πως το "είχα" το μεσημέρι,αλλά μάλλον δεν μου βγαίνει όπως θέλω.
Αχμ αυτά. :/ :